Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım beni takip et sana galerimi açıcam. Benimde tahta gibiydi 250 cc yapıldı 300-350 çok olur bence. Benimkilere bak öyle kararını net verebilirsin.

an doktorun masasında. ikiside High profil olmasına rağmen motiva , 300 cc den daha dolgun daha tepeli
İddiali olsun istemiyorum sadece normal meme olsun istiyorum buarafa mentor kullanilacak tekrar konusup 300 istemedigimi soyleyecegim, çok teşekkürler canim
Sizi etkilemek istemem ama insan kendini tanıyor. yıllarca oyle yada boyle internetetn forumdan bir suru cc inceliyoruz haliyle kafada oluşuyor buyuklük. Doktorlarda inatla yaptırdığına değsin algısı var. herkesi yaptırdıktan sonra ozguven abidesi olup dekolteyle dolaşacak sanıyorlar. Benim derdim normalde taktiğım push up olcusune gelse yeterdi. şimdi ondan buyuk oldu nerden anlıyorum. eskiden memem A iken double pushuplu giydiğim gomlekler ve elbiseler dar geldiler. demekki push uplu halinden buyuk oldular. birde doktorum erkekdi ama baya profesyonel biriydi. ben acık acık cinselllik falanda sormuştum . Oda bir erkek olarak buyuk herzaman daha tatmin edicidir. Hasta gozunden değil erkek gozunden bakarsam 300 olmalı demişti ikna olmuştum.

Ama ben bu memeyi hiç bir erkek için yaptırmamıştım ozamanda şimdide, Tek tatmin olması gereken kişi bendim.

Çok mu pişmanım . kesinlikle hayır. iyiki yaptırmışım diyorum ama kendi ilk düşüncemde ısrarcı olsaydım daha mutlu olurmusum suan gibi geliyor.

Aynen benim doktorumya bicak altina yatmisken en büyüğü olsun mantiginda gencsin dekolateni ac dolas diyor amac dikkatleri toplamak değil normal olmak sanirim bir de çok fazla bu isletle ugrasinca oblara zamanla normal geliyor ve dediklerimi kulak ardi ediyorlar :/

Kızlar merhaba. Ben ameliyat olacaklara ufak bir bilgi amaçlı yazayım dedim. 2 gün sonra ameliyatım tam 1 ayı dolmuş olacak. İlk 2 hafta gerçekten çok zordu benimki kas üstü olmasına rağmen. Hatta ilk 20 gün. Uyandığımda taş gibiydi ağrısı sızısı hassasiyeti. Ama şimdi çoook daha rahatım. Arada elbette minik ağrılar sızılar hassasiyetler oluyor ama o da geçecek. Zaten artık hiç katlanılmayacak gibi değil hatta çoğu zaman hiçbir şey hisssetmiyorum. Spor sütyene çok alıştım. Arada birkaç saat normal süryen giyiyorum hiç rahat etmiyorum mesela. Masajı olabildiğince ihmal etmemeye çalışsam da ediyorum maalesef. Scarex jeli mutlaka günde 1-2 sürüyorum. Şu dönemki sıkıntılarım şunlar kaldı;
2 güne normal sütyene geçebileceğim ama rahat edemiyorum
Hala fazla sertler yumuşamalarını dört gözle bekliyorum
Boyutundan çoook memnunum. 320 cc ile şu an 80c ye geçtim. Boyum 1.70 kilom 58.
iyileşme sürecim sanki yavaş ilerliyor mesela sol memem daha çabuk aşağıya inmeye başladı, sağ ile arada biraz fark var ama 3-6 ayda eşitlenecekmiş. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

Merhabalar aranıza bugün katıldım 2 senedir isteyip bir türlü olamadigim ameliyatımı 4 gün önce oldum sonunda kas üstü 350cc ultra high mentor takildi.1.63 boy 48 kiloyum. Hiç dokum yoktu erkek gibiydim ve hayalini kurduğum sutyenlere kavusucam insallah O kadar güzel bir duygu ki tüm ağrısı sizisi devam etsede aynada kendime bakıp bakıp gülüyorum bu çok güzel çok özel birsey. Size bir sorum var normal hayatına ne zaman dönerim yani doktorum 2 hafta diyor ama kızım var 3 yaşında ona yemek vs ne zaman yapabilirim bilgisi olan varsa bekliyorum yorumlarınızı

Kas üstü olduğundan amelyattan en fazla 1 hafta sonra kısıtlamaların kalkıyor ama en az 2-3 hafta sonra kızını kucağına al :) ağır kaldırman yasak çünkü

Çok teşekkür ederim ağrılar ne zaman geçer peki
Ağrıların için buz tamponu uygula. Kıyafetinin üstüne silikon buzlardan göğüs üstüne doğru koy şişliği için iyi gelir. Ayağa kalkarken alttan kolunla destekle dikişler zorlanmasın. Benim amelyat perşembe oldu pazartesi işbaşı yapmıştım. Kas üstü çabuk iyileşir :)

İnşallah dediğin gibi olur çünkü ben daha desteksiz kalkamıyorum sanki etim yırtılılıyor gibi canım yanıyor. Buzu da mutlaka deniycem inşallah bir an önce toparlanirim

İnşallah dediğin gibi olur çünkü ben daha desteksiz kalkamıyorum sanki etim yırtılılıyor gibi canım yanıyor. Buzu da mutlaka deniycem inşallah bir an önce toparlanirim
inşallah Hangi şehirde amelyat oldun sen. Birde ne kadar oldu amelyat ücretleri

Devletin fiyatları özelin yarısı kadar resmen. Güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim evet benim bir kaç arkadaşım burun ameliyatı olmustu sebnem hanıma ve muazzam yapmıştı bir tek o doktora gittim muayene oldum şuan baya büyük duruyorlar inşallah biraz inerler bu arada Bursa'da bazı özel hastanelrde 12bine kadar alıyor pandemi nedeniyle fiyatlar düşmüş sanırım

Ağzınıza ve yüreğinize sağlık deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Bende istanbulda iyi bir doktor arayışı içindeyim.Doktorunuzun adını verirseniz çok sevinirim.

İnecekler merak etme :) ilk zamanlar ödemeden huni gibi duruyorlar ama sonra iniyorlar

Ay hadi İnşallah sizin ne kadar oldu cc kaçtı birde memnun musunuz birde dışarıdan bakılınca anlaşılıyor mu acaba
2 sene oldu 250 cc yuvarlak. Dar ve göğsü çok açık giyince silikonlar biraz yukarı kalkıyor eğer doğal boyutta olmasaydı kesin anlaşılırdı silikon olduğu :) ama anlaşılmıyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…