Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

herkese merhaba..ben hataydayım ve doktor sıkıntısı çekiyorum.. hatay da gögüs estetiği hakkında bilgisi veya doktor tavsiyesi olan varsa. nlütfen yazssınnn(

Arzum77 merhaba. Ben senin en son geçirdiğin ameliyat sonucunu çok merak ediyorum. Dudak dolgusu yapılmıştı sanırım. Nerden görebilirim acaba?

arkadaslar izmirde olan var mı varsa ucretlendırmesı ve ısım alabılırmıyım acaba ve kac cc onerıyorsunuz
168 boyum ve 50 kıloyum asırı buyuk olmasada cokta kucuk bır goguse sahıp olmak ıstemıyorum :/

bende araştırma içindeyim iyi bir dr bulmak istiyrom

Takıldım 300cc küçük istemiyorum nete bi resim var pembe sütyen takmii öle olaun istiyorum aşa yukarı olur dedi

arkadaslar izmirde olan var mı varsa ucretlendırmesı ve ısım alabılırmıyım acaba ve kac cc onerıyorsunuz
168 boyum ve 50 kıloyum asırı buyuk olmasada cokta kucuk bır goguse sahıp olmak ıstemıyorum :/
Takıldım 300cc küçük istemiyorum nete bi resim var pembe sütyen takmii öle olaun istiyorum aşa yukarı olur dedi
canım nerde ve kime yaptırcaksın

valla bı ıkı tane doktor adı verdılerde ızmırde yaptıranlarada danısıcaktım tabı oncelıkle
bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum cenk tokatı duydum burdan başka bi tavsiye veren de yok gibi eğer araştırırsan benimle de paylaşırsan sevinirimi canım gelişmeleri

selam kızlar istanbul avrupada göğüs estetiği yaptıranlar fiyatlar doktor isimleri merak ediyorum söyleyebilir misiniz? bir d memnun musunuz?

Canım ben çoook memnunum 9 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım,alttaki katlantı yerinde belli belirsiz iz de olmasa ameliyat olduğumu bile unuttum,çevremde de bilmeyen hiçkimse anlamadı,bence memnuniyet yada memnuniyetsizlik tamamen işlemi yapan dr ile ilgili,basit bir ameliyat gibi görünse de doğru planlama çok önemli,umarım sende istediğin sonucu elde edersin

selam kızlar istanbul avrupada göğüs estetiği yaptıranlar fiyatlar doktor isimleri merak ediyorum söyleyebilir misiniz? bir d memnun musunuz?
Canım ben 9 sene önce yaptırdım Alper Tuncel'e,hiç bir sıkıntı yaşamadım,bir doğum yaptım ve bir senedir pompayla çekiyorum sütü,artık süt sağma işleminin sonuna geldim,hafif bir sarkma var göğüslerimde,protezlerimi biraz daha büyükleriyle değiştirmeyi düşünüyorum ve tabi yine drum Alper bey olacak,bana verdiği fiyat 7000 tl,bence bir görüş,aklına yatarsa hiç bekleme,kadınlar için çok önemli göğüs,giydiğin kıyafet üstüne yakışmıyor meme olmayınca ve insan sürekli mutsuz oluyor

sorunuza cevap veremeyeceğim ama bende size bir soru sorsam acaba ameliyatınızın kesi yeri neresiydi? süt vermede bir sıkıntı yaşadınız mı?
Canım benim göğüs altından yapılan kesiyle yerleştirildi protezlerim ve çevremdeki herkesten daha çok sütüm oldu,bebeğim küçük doğduğu için emzirmeyi başaramadım,ama 1 senedir sağarak veriyorum,hiç öyle süt veremezsin diye bişey yok

Alevdemir peki kac cc taktirmistiniz? Bir se yumsakliklari normal bir meme kivaminda miydi? Markasi neydi protezin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…