• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bende cicikleri büyütmek istiyorum Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat güncel fiyat bilgisi alan var mı doktorlardan bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?[/
Merhaba kızlar forumu hep takip ediyordum, ama yeni üye oldum :) Bildiklerimi paylaşayım dedim.
6 yıl önce ben de göğüslerimi büyüttüm. Aslında göğüslerim büyüktü zaten ama çok hızlı kilo vermekten göğüslerimin içi boşalmıştı. Sadece Ferruh Bingül'le görüştüm ve ona yaptırdım. Fiyatı 4500'dü. Kas altından yapıldı çünkü diğeri daha yapay duruyor diye duymuştum. Hiçbir komplikasyonum olmadı. Gayet güzel oldu. Hala çok memnunum. Koltuk altından yaptırdım hala kırmızı çizgi var ama inanın değer :) Sorusu olan varsa buradayım :)
merhaba elaaydan benim de göğsümde sarkık çok hızlı kilo vermekten içi boşaldı eskiden 85 b idim şimdi 80 bile büyük geliyor meme ucu yukarı alıncak dikleştirip protez konulacak fiyat 5000 dedi doktorum.175 cc konacak azmı iyimi bilemedim boy 160 kilo 50

Şimdiden çok geçmiş olsun.. Bende aynı şekilde 2 gün sonra olacağım. Sen benden önce olacaksın sanırım haberlerini bekliyoruz En Büyük KK
yok canım ben haftaya olacagımm :) ama olsun süreçlerimi harfi harfiyen yazacagım şüpheniz olmasın ama senden de bekliyoruzzz:) artık sıksık da takıp edecegım sanada cok geçmiş olsun canımm :):)En Büyük KK:KK68:

Sağlıklı güZel haberlerini bekleriz canım. Çıkınca yaz durumunu. Inşallah güzel sonuç alacağın ağrısız bi süreç olur

şimdiden geçmiş olsun misty :) Merak etme çok iyi geçeceğine eminim. Aslında çoğumuz için korktuğumuz kadar ciddi bir operasyon değil kızlar. Ben de bir yıl kadar önce bayağı bir araştırıp, endişe ettikten sonra Burak Türkyılmaz'a yaptırdım bu operasyonu. Zaten 3. gün falan gibi ortalıkta gezip, iş görüyordum, hızla iyileşiyorsunuz ve "bundan niye bunca zaman korkmuşum" diye kendinize gülüyorsunuz :) Yalnızca size tavsiyem işten güçten mutlaka bir süreliğine elinizi çekin, ve doktorunuzu çok çok iyi araştırın, içinize sinmeyen birine yaptırmayın tamam mııı :) Misty haberlerini bekliyoruz hadii geçmişlerr olsuuuun :)

Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydum :KK71: Agri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza :KK68::KK73:

Son düzenleme:
Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydum :KK71: Agri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza :KK68::KK73:
Maşallah sana canım,hadi çok geçmiş olsun.. Dikkat et lütfen kendine olurmu ;)

Çok çok geçmiş olsun canım :nazar: :) Darısı bize inşallah..

Mistyy kendine cok dikkat et canımm haberlerini heyecanla bekliyorum öpüldünn:nazar:En Büyük KK:KK68:

Canım geçmiş olsun darısı araştırıp da henüz olmayanların başına :) seni takip ettim, sen de edersen resmini görmek isterim.

Cok gecmis olsun canimm iyi olmana sevindim ;) aramiza hosgeldin

Back