Tsk ederim canimgeçmiş olsun tatlım.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim canimgeçmiş olsun tatlım.
geçmiş olsun aramıza hoş geldin kaç cc takıldı :)Selam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Allaha sukur bugun kendime geldim
Meme beni fazla zorlamadi beni ama lipo cok fena agri verdi
Darisi olmayanlara insallah
Konumu acacam evime donunce![]()
450cc canimgeçmiş olsun aramıza hoş geldin kaç cc takıldı :)
Saol canim gecmis olsun dedigin icinGecmis olsun canim bende cokkkk istiyorum ama karar veremedim haldun hocayla konustum nisandan once olmaz diyor sen kime yaptirdin ve maliyeti ne kadara cikti
Yakinda canimm resimler eve gidim de hee bide morluklar gecsin ya cok kotu morardim benWaaaoovv cc ye Bak ,şimdi daha çok merak ettim ,foto bekliyorummmm :)
Hasan beyin hastası çok forumda konuları var ordan bakarsanız size yardımcı olacaklardırMerhaba kızlar! Ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr. Hasan Fındık'tan randevu aldım yarın için çok heyecanlıyım. Aranızda ona gideniniz var mı?
Tamam teşekkürler :)Hasan beyin hastası çok forumda konuları var ordan bakarsanız size yardımcı olacaklardır
Bulent bey cok iyi bir doktor hic suphen olmasin birde hatanleri hemsireleri cok iyi ben cok memmun kaldim esteworld dan ama benim doktorum kamran beydi gerci ikisi arasinda kalmistim :) hayirli olsun kararinmerhaba kızlar,
şubat sonunda bende ameliyatımı olacağım doktorum Bülent Tekerekoğlu 300 cc yuvarlak kas altının uygun olacağını söyledi ilk ve tek görüştüğüm doktor kendisi güveniyorum ancak yine de acaba nasıl olacak diye merak etmeden duramıyorum benim durumuma benzer olarak yaptıran fotoğraf paylaşabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada sormak istediğiniz soru varsa da zevkle cevaplarım :)
canım ben bülent bey e oldum ameliyatımı 2 ay oldu çok memnunum hiç süphen olmasın kasaltı 325 cc takıldı banamerhaba kızlar,
şubat sonunda bende ameliyatımı olacağım doktorum Bülent Tekerekoğlu 300 cc yuvarlak kas altının uygun olacağını söyledi ilk ve tek görüştüğüm doktor kendisi güveniyorum ancak yine de acaba nasıl olacak diye merak etmeden duramıyorum benim durumuma benzer olarak yaptıran fotoğraf paylaşabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada sormak istediğiniz soru varsa da zevkle cevaplarım :)
hayırlısı olsun mesaj attım cevap vermedin çok sevindim canım hastane hemşireler gerçekten çok ilgili ve iyiler özellikle anestesi doktoru ahahah adamım ya çok komikti sen hangi hastaneede oldun etilerdemiBulent bey cok iyi bir doktor hic suphen olmasin birde hatanleri hemsireleri cok iyi ben cok memmun kaldim esteworld dan ama benim doktorum kamran beydi gerci ikisi arasinda kalmistim :) hayirli olsun kararin
canım ben bülent bey e oldum ameliyatımı 2 ay oldu çok memnunum hiç süphen olmasın kasaltı 325 cc takıldı bana
yeni gördüm yazını yuvarlak mı takıldı sana? fotoğrafın var mı çok heyecan yaptım:))