• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tsk ederim M masal diyar evet kas alti agrim yok hatta alis veris yapiyorum deli gibi:) sabahlari biraz gergin oluyor yataktan kalkana kadar en zoru yoksa gun boyu iyi tshirt kazak giyip cikarabiliyorum saclarimi topluyorum mesela

Selam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Allaha sukur bugun kendime geldim
Meme beni fazla zorlamadi beni ama lipo cok fena agri verdi
Darisi olmayanlara insallah
Konumu acacam evime donunce :D
geçmiş olsun aramıza hoş geldin kaç cc takıldı :)

Gecmis olsun canim bende cokkkk istiyorum ama karar veremedim haldun hocayla konustum nisandan once olmaz diyor sen kime yaptirdin ve maliyeti ne kadara cikti

Gecmis olsun canim bende cokkkk istiyorum ama karar veremedim haldun hocayla konustum nisandan once olmaz diyor sen kime yaptirdin ve maliyeti ne kadara cikti
Saol canim gecmis olsun dedigin icin
Ben konumu accagim yakinda ordan ogrenirsin doktorumun ismini cok memmun kaldim hem kendisinden hem hastaneden hatta bes kurus odemeden daha fazla kaldim hastanede
Baska doktor mesela bir geceden fazla yatarsam ucret alacakti halbuki benim gercekten kipirtayacak halim yoktu o durumda nasil cikariyorlar bilemedim !
Haldun hoca da burda ismi geciyor gordugum kadariyla memmun kalanlarda var ama bekleme suresi cok sen nisan ayinda olacaksin iyilesene kadar ne bilim sicaklar gelir felan iyi olmaz bence ama sen bilirsin

Sera paris cnm 450 cc mi taktırdın ayyyy ne guzel bnde buyuk yaptirmak istiyorum. Bak simdi daha cok merak ettim memislerini. Iyi olmana sevindim cnm bu arada. Tekrar takrar gecmis olsun cnm opuyorum seni bebeim .

Mehaba Kızlar! Ben önümdeki dönemde yaptırıyorum saline koltukalından kas altına 380 cc olarak karlaştırdı doktorum. Biraz irice biriyim(180cm 75kg) bu yüzden vücuduma göre fazla büyük olmayacak. Sizlerden aynı yöntem ve malzeme kullanılmş olan var mı? Varsa yorumlarınızı bekliyorum. Tşk Sevgiyle Kalın!

O yuzden benim icin gec oluyor dedim doktora suan baska doktor arayisindayim ocak yada subart olmasini istiyorum ama bulabilsem

Merhaba kızlar! Ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr. Hasan Fındık'tan randevu aldım yarın için çok heyecanlıyım. Aranızda ona gideniniz var mı?

Merhaba kızlar! Ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr. Hasan Fındık'tan randevu aldım yarın için çok heyecanlıyım. Aranızda ona gideniniz var mı?
Hasan beyin hastası çok forumda konuları var ordan bakarsanız size yardımcı olacaklardır

merhaba kızlar,

şubat sonunda bende ameliyatımı olacağım doktorum Bülent Tekerekoğlu 300 cc yuvarlak kas altının uygun olacağını söyledi ilk ve tek görüştüğüm doktor kendisi güveniyorum ancak yine de acaba nasıl olacak diye merak etmeden duramıyorum benim durumuma benzer olarak yaptıran fotoğraf paylaşabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada sormak istediğiniz soru varsa da zevkle cevaplarım :)

merhaba kızlar,

şubat sonunda bende ameliyatımı olacağım doktorum Bülent Tekerekoğlu 300 cc yuvarlak kas altının uygun olacağını söyledi ilk ve tek görüştüğüm doktor kendisi güveniyorum ancak yine de acaba nasıl olacak diye merak etmeden duramıyorum benim durumuma benzer olarak yaptıran fotoğraf paylaşabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada sormak istediğiniz soru varsa da zevkle cevaplarım :)
Bulent bey cok iyi bir doktor hic suphen olmasin birde hatanleri hemsireleri cok iyi ben cok memmun kaldim esteworld dan ama benim doktorum kamran beydi gerci ikisi arasinda kalmistim :) hayirli olsun kararin

merhaba kızlar,

canım ben bülent bey e oldum ameliyatımı 2 ay oldu çok memnunum hiç süphen olmasın kasaltı 325 cc takıldı bana
Bulent bey cok iyi bir doktor hic suphen olmasin birde hatanleri hemsireleri cok iyi ben cok memmun kaldim esteworld dan ama benim doktorum kamran beydi gerci ikisi arasinda kalmistim :) hayirli olsun kararin
hayırlısı olsun mesaj attım cevap vermedin çok sevindim canım hastane hemşireler gerçekten çok ilgili ve iyiler özellikle anestesi doktoru ahahah adamım ya çok komikti sen hangi hastaneede oldun etilerdemi

Back