Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok sevindim senin adına inş banada nasip olur bir an önceArkadaşlar yarın muayeneye gidicem çok heyecanlıyımmmmm
Hadi bakalim hayirlisi muaneden sonra olup biteni paylas canim bu arada benim protezde allergan natrelle ve fda onayliArkadaşlar yarın muayeneye gidicem çok heyecanlıyımmmmm
Mentor ve allergan en iyi markalar canimAllergan takıcak garantili bişi oldunda değiştiriyor ücretsiz
arkadaslar izmirde olan var mı varsa ucretlendırmesı ve ısım alabılırmıyım acaba ve kac cc onerıyorsunuz
168 boyum ve 50 kıloyum asırı buyuk olmasada cokta kucuk bır goguse sahıp olmak ıstemıyorum :/
canım nerde ve kime yaptırcaksınTakıldım 300cc küçük istemiyorum nete bi resim var pembe sütyen takmii öle olaun istiyorum aşa yukarı olur dedi
Bakırköyde yaşar hastanesinde ismet alpaydıncanım nerde ve kime yaptırcaksın
valla bı ıkı tane doktor adı verdılerde ızmırde yaptıranlarada danısıcaktım tabı oncelıklecanım nerde ve kime yaptırcaksın
bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum cenk tokatı duydum burdan başka bi tavsiye veren de yok gibi eğer araştırırsan benimle de paylaşırsan sevinirimi canım gelişmelerivalla bı ıkı tane doktor adı verdılerde ızmırde yaptıranlarada danısıcaktım tabı oncelıkle
Canım ben çoook memnunum 9 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım,alttaki katlantı yerinde belli belirsiz iz de olmasa ameliyat olduğumu bile unuttum,çevremde de bilmeyen hiçkimse anlamadı,bence memnuniyet yada memnuniyetsizlik tamamen işlemi yapan dr ile ilgili,basit bir ameliyat gibi görünse de doğru planlama çok önemli,umarım sende istediğin sonucu elde edersinmerhaba 9 sene oldu demek maşşallah peki siz de kapsül oluşumu gibi sorunlar yaşadınızmı veya sarkma dışında bir problem varmı çok merak ediyorum bende ameliyat olucam ama pişman olmak istemiyorum burada ki yazılanları takip ediyorum pişman olan da var çok memnun olanda siz baya kıdemlisiniz ben evli ve 2 çocuk annesiyim dr dual plan 320 veya 350 arası uygun gördü yaşadıklarını olumlu veya olumsuz paylaşırsan sevinirim bende herkes gibi çok korkuyom
Canım ben 9 sene önce yaptırdım Alper Tuncel'e,hiç bir sıkıntı yaşamadım,bir doğum yaptım ve bir senedir pompayla çekiyorum sütü,artık süt sağma işleminin sonuna geldim,hafif bir sarkma var göğüslerimde,protezlerimi biraz daha büyükleriyle değiştirmeyi düşünüyorum ve tabi yine drum Alper bey olacak,bana verdiği fiyat 7000 tl,bence bir görüş,aklına yatarsa hiç bekleme,kadınlar için çok önemli göğüs,giydiğin kıyafet üstüne yakışmıyor meme olmayınca ve insan sürekli mutsuz oluyorselam kızlar istanbul avrupada göğüs estetiği yaptıranlar fiyatlar doktor isimleri merak ediyorum söyleyebilir misiniz? bir d memnun musunuz?
Canım benim göğüs altından yapılan kesiyle yerleştirildi protezlerim ve çevremdeki herkesten daha çok sütüm oldu,bebeğim küçük doğduğu için emzirmeyi başaramadım,ama 1 senedir sağarak veriyorum,hiç öyle süt veremezsin diye bişey yoksorunuza cevap veremeyeceğim ama bende size bir soru sorsam acaba ameliyatınızın kesi yeri neresiydi? süt vermede bir sıkıntı yaşadınız mı?
Canım benim göğüs altından yapılan kesiyle yerleştirildi protezlerim ve çevremdeki herkesten daha çok sütüm oldu,bebeğim küçük doğduğu için emzirmeyi başaramadım,ama 1 senedir sağarak veriyorum,hiç öyle süt veremezsin diye bişey yok