Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bnde olabilsem artık keskeee yaa :-( :-( :-(
Merhaba,
araniza yeni katiliyorum . Almanyada yasiyorum. 2 cocuk annesiyim ve emzirmelerden sonra gögüslerim söndüler
Uzun süredir takip ediyorum burayi ama artik kesin kararimi verdim. Aslinda almanyada olmayi tercih ediyorum. Cünkü bana kimse destek vermiyor. Almanyada olsam daha iyi olur cocuklarimin yaninda kalirim Tr fiyatlar daha uygun aslinda ama cocuklarim daha kücük, onun icin burda ameliyat olsam daha rahat benim icin. Var mi almanyada ameliyat olan arkadaslar?? Ltf rica ederim yardim ve bilgi verirseniz minettar olurum .
Simdiden tskler...
İzmire gitmeyi düşün bence devlet ile özelleştirme arasında çok fark yok para olarak devlet beş bin si özelde 6 bin falan ufuk Bilkay cenk tokat benim bildiklerim.. Forumda bi arattır istersenKızlar bn aydında oturuyorum. Normalde göğüslerim 85 bedendi. Ama ikinci cocuktan sonra cok daha buyuduler. Ama sut kesilince resmen söndüler. Sarkıklık ve kücülme aşırı derecede ve henüz 22 yasindayim. Bu durum bni cok rahatsz ediyor. Bende silikon taktirmak ve toparlatmak istiyorum. Ama hem cesaretim yok hemde maddi durumlar su aralar sakat. Para biriktirip devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum. Aydında devlet hastenesinde oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen
Evt haklısın. Dogru. Doktorlarla gorusup fiyat almam gerekiyo galiba. Hastanede iki bin uc bin falan diye dusunmustum. Biraz daha bekleyip bes bin versek sonuc daha iyi olur. O zaman kesinlikle cenk tokat. Cevabin kararimi kesinlestirdi saol cnmİzmire gitmeyi düşün bence devlet ile özelleştirme arasında çok fark yok para olarak devlet beş bin si özelde 6 bin falan ufuk Bilkay cenk tokat benim bildiklerim.. Forumda bi arattır istersen
Silikonun, kendi dolar üzerinden alınıyor ce 2.5 falan hastane ameliyat masrafı devlet karşılamıyor.. bende Denizli de yaşıyordum sonra ailemin yanına geldim ist da ameliyat oldum zor küçük şehirlerde bu ameliyat.. inşallah güzel sonuçlar alırsınEvt haklısın. Dogru. Doktorlarla gorusup fiyat almam gerekiyo galiba. Hastanede iki bin uc bin falan diye dusunmustum. Biraz daha bekleyip bes bin versek sonuc daha iyi olur. O zaman kesinlikle cenk tokat. Cevabin kararimi kesinlestirdi saol cnm
Cnm bn daha yebi karar verdim ve birikim yapmam icin bi dahaki kışa kadar beklemem lazim. Sen yaptirdin demek senin adina sevindim. Kac ay oldu ve resimlerini gorebilirmiyim m. Ediyorum da. Ayip olmazsa tabi cnmSilikonun, kendi dolar üzerinden alınıyor ce 2.5 falan hastane ameliyat masrafı devlet karşılamıyor.. bende Denizli de yaşıyordum sonra ailemin yanına geldim ist da ameliyat oldum zor küçük şehirlerde bu ameliyat.. inşallah güzel sonuçlar alırsın
üç yıl birikim yaptım desem :) ne zorluklarla ameliyat oldum ama istediğim dr a ameliyat olup istediğimden daha güzel bir sonuç aldım.. şu an ki halini gördüklerimi izlemeye alıyorum emin olmak açısından yanlış anlaşılmak istemem.. ama bazı tatsız şeyler oldu forumda bu yüzden önlem alıyorumCnm bn daha yebi karar verdim ve birikim yapmam icin bi dahaki kışa kadar beklemem lazim. Sen yaptirdin demek senin adina sevindim. Kac ay oldu ve resimlerini gorebilirmiyim m. Ediyorum da. Ayip olmazsa tabi cnm
askkitabi Arkadaşımız Almanyada oldu,konusuna bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tabi-meme-buyutme-ameliyat-sira-bende.666308/
Tmm cnm önmli degil tsk ederm yinede. Bu arada bnde birikim yapicam goguslerimi yaptiricam ins. Cok cok cok tsklr cnmüç yıl birikim yaptım desem :) ne zorluklarla ameliyat oldum ama istediğim dr a ameliyat olup istediğimden daha güzel bir sonuç aldım.. şu an ki halini gördüklerimi izlemeye alıyorum emin olmak açısından yanlış anlaşılmak istemem.. ama bazı tatsız şeyler oldu forumda bu yüzden önlem alıyorum
sanırım yuvarlak yada damla olmasına doktor karar veriyormerhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Ama bu mesaj bana ait değilki !!sanırım yuvarlak yada damla olmasına doktor karar veriyor
ama siz yazmışsınızAma bu mesaj bana ait değilki !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?