• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben meme estetiginden korktugumdan farklı seyleri arastırıyorum..doktorum protez harici sırınga ile enjekte edilen fakat kalıcılıgı 5 sene olan bi teknikten bahsetti ama önermedigini de söyledi.. ben de 5 sene 5 senedir kafasındayım :)
Tecrubeli arkadasların bu konuda bilgisi var mı acaba?
Bu tür şeyler vücut içinde erilebiliyor kendi yağını bile tavsiye etmiyorlar korkacak bir şey en sağlıklısı protez emin ol

arkadaşlar 22 aralığa randevu aldım tuğrul beyden....ama çok korkuyorum ya 2 gecedir rüyalarına giriyor rüyamda tam ameliyata alınacakken vazgeçmeyi düşünüyorum...napıcam ya bi yandan karar verebildiğime çok sevinmiştim ama bi yandan da çok korkuyorummm

Merhaba bende 4 aralıkta meme büyütme ameliyatı oldum. Bana doktorum 330 natrelle high profil dual plan protez koydu. Ben dikleştirme istiyordum fakat eşim izlerden rahatsız olacağını söyleyince sadece proteze karar verdim. Ancak henüz 10 gün olsada şeklinden memnun değilim çünkü ilk olarak meme başı istediğim yükseklikte değil ki zaten doktorum bunu öncesinde bana söylemişti. Areola kısmıda meme büyüyünce daha büyümüş kocaman görünüyor. Acaba damla değil de yuvarlak koysaydı daha mı dik dururdu diye düşünüyorum. Moralim bozulsada eski halinden daha iyi diyorum ama sonrada hayalimdeki bu değildi diyorum. Kızlar fikriniz ne ?izler yok ama tamda istediğim gibi değil. Eğer istersem tekrar dikleştirmede yapabiliriz dedi doktorum ama karar veremiyorum.

Merhaba bende 4 aralıkta meme büyütme ameliyatı oldum. Bana doktorum 330 natrelle high profil dual plan protez koydu. Ben dikleştirme istiyordum fakat eşim izlerden rahatsız olacağını söyleyince sadece proteze karar verdim. Ancak henüz 10 gün olsada şeklinden memnun değilim çünkü ilk olarak meme başı istediğim yükseklikte değil ki zaten doktorum bunu öncesinde bana söylemişti. Areola kısmıda meme büyüyünce daha büyümüş kocaman görünüyor. Acaba damla değil de yuvarlak koysaydı daha mı dik dururdu diye düşünüyorum. Moralim bozulsada eski halinden daha iyi diyorum ama sonrada hayalimdeki bu değildi diyorum. Kızlar fikriniz ne ?izler yok ama tamda istediğim gibi değil. Eğer istersem tekrar dikleştirmede yapabiliriz dedi doktorum ama karar veremiyorum.
Gecmis olsun canim bende diklestirmeden protez koyduracam senin gibi esim izleri hic istemiyor bende de sarkiklik var acaba resim yuklesen gorebilirmiyim en azindan sonucu gormus olurum
Ben 24 aralik ameliat olacagim benimde meme uclarim genis dahada genisledi dedin ya benimde kafama takildi
Bence dual plan ile damla protez daha da diklestiriyor oyle demisti bana iki doktor

Ben meme estetiginden korktugumdan farklı seyleri arastırıyorum..doktorum protez harici sırınga ile enjekte edilen fakat kalıcılıgı 5 sene olan bi teknikten bahsetti ama önermedigini de söyledi.. ben de 5 sene 5 senedir kafasındayım :)
Tecrubeli arkadasların bu konuda bilgisi var mı acaba?
Meme büyütme ameliyatında en güvenilir ve ,y, yöntem meme protezidir canım..Sakın o tür işlemlere girme!

Hafifte olsa sarkık gögüse damla protez istenilen dik bir görüntüyü vermez..Meme uçları göğüs büyüdükçe genişler normal olarak.Meme küçükken,büzüşür biraz ama gergin olunca meme kahverengi kısım genişler.. Ancak toparlama ameliyatı olursanız meme ucu kahverengi kısım biraz daha küçültülebilir.Yada meme ucu kesisi yapılır ve meme ucu küçültülüp dikilir.
Henüz 10 günlüksünüz,tabiki net sonuç belli değil şu an.Daha çok değişecek.En az altı ay beklemelisiniz birşeyler söylemeniz için.. Altı ay sonra memnun olmazsanız başka birkaç doktordanda fikir alıp operasyon olabilirsiniz tekrardan.Ama şu an sabırlı olmalısınız..

Aslında görenler çok beğeniyorlar ve çok doğal olmuş diyorlar ama diyorumya benim hayalimde uçlar yukarıda ve küçük areolu göğüsler vardı. Burada önemli olan şu anda senin göğüslerinin sarkıklık derecesi ve senin ne istediğin aslında.

Sarkık olan bir memeye damla koymak!!! Mantık hatası var bence bu işte

arzumcum meme büyütme ameliyatından sonra diyelim ki meme altı kesisi ile ameliyatımızı olduk kesi yeri iyileştikten sonra kalan izi lazerle yok edebilmek mümkün mü?

arzumcum meme büyütme ameliyatından sonra diyelim ki meme altı kesisi ile ameliyatımızı olduk kesi yeri iyileştikten sonra kalan izi lazerle yok edebilmek mümkün mü?
Tamamen yok olması imkansız fakat izler bir nebzede olsa silikleştirilebilir tabi ;)

Kızlar bn aydında oturuyorum. Normalde göğüslerim 85 bedendi. Ama ikinci cocuktan sonra cok daha buyuduler. Ama sut kesilince resmen söndüler. Sarkıklık ve kücülme aşırı derecede ve henüz 22 yasindayim. Bu durum bni cok rahatsz ediyor. Bende silikon taktirmak ve toparlatmak istiyorum. Ama hem cesaretim yok hemde maddi durumlar su aralar sakat. Para biriktirip devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum. Aydında devlet hastenesinde oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen

merhaba ben 7 gün önce ameliyat oldum ama dikiş yerlerim sızlıyor ve göğüsüm çok sert ,gergin ne zamana düzelirim :(

Back