• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

fila marka aldırdı bana doktorum. fiyatı 90 tl.. ben 20 gün rapor almıştım. çok rahat ettim. siz bugün ameliyat oldunuz sanırım
Sutyen almama gerek kalmadı doktorum sağ olsun onuda düşünmüş :) ameliyattan çıktığımda doktorumun benim için almış olduğu arena markalı sutyen vardı üzerimde. Yine de çok teşekkür ederim ilginiz için. Ameliyat oldum, 15. gün bugün ve her şey mükemmel :) Her sabah kalkıp aynaya baktığımda yüzümdeki o gülümseme paha biçilemez :D Bende 20 gün rapor aldım kesinlikle çok rahat ;)

Ameliyat sonrası sporcu sütyenini ben almadım canım. Doktorum ben veriyorum dedi. Ameliyattan sonra uyandığımda bantlar ve sütyen vardı. 1 ay boyunca bunu kullanıcam. 1. Aydan sonra normal sütyen kullanımına geçebilirsin dedi.
Eğer sporcu sütyeni al dediyse doktorun Ayyıldızinkinı öneren arkadaşlar vardı sitede onlarla görüşebilirsin.
Ameliyattan sonra ilk bir hafta kol hareketlerimde kısıtlılik oldu. Birinci haftadan sonra yemeğimi falan kendim yedim. 10. Günden sonra kıyafetlerimı kolayca giymeye başladım. Tabi yine annemin yardımıyla. Şu an20. Günümdeyım Kollarımi ilk zamanlara göre çok rahat kullanabiliyorum. Ama yine de çok zorlamamaya çalışıyorum.
Sen nerde ameliyat olacaksın doktorunun adı ne canım. Umarim hersey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun :KK68:
Doktorumda sağolsun sutyen olayını ayarladı. Bende ameliyattan çıktığımda onun ayarlamış olduğu sutyenle çıktım. Kendime geldiğimde ameliyathane de tek sorduğum soru nasıl görünüyorum oldu :D Verilen cevap "çok gergin,dolgun ve seksisin" oldu :D 15 dk iç bulantısı ve üşüme oldu sonrasında narkozu istifra edip çıkarınca rahatladım :D Benim iyileşme sürecim maşallah çok hızlı ilerliyor. Bugün 15.günüm ve ben 10.günde kendi işimi kendim yapar durumdaydım. Hatta kendim giyinmeye, kendim yatıp kalkmaya ve tek başıma yıkanmaya başladım. Kollarımı çok rahat kullanıyorum. Tek sıkıntımız geçmişte sigara kullandığım için sol göğsümdeki dikişler geç iyileşiyor. Onun dışında çok şükür sanki ameliyat olmamış gibi normal hayatıma devam ediyorum. Sanırım fazla tez canlıyım :D Ameliyatımı İzmir Şifa Hastanesinde oldum, doktorumun adı Cenk Mecikoğlu.

Benim meme ucu... dikiş içim fotosu albümde var.
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Meme ucundan olduğunuzu yazmışsınız. Peki ameliyat sonrası meme ucunda hissiyat kaybı olmadı mı? Ben gittiğim her doktordan aynı cevabı aldım. "Meme ucundan yapılan operasyonda hissiyat kaybı oluyor. Biz göğüs altı öneriyoruz." Bende bu konuşmaları dikkate alarak göğüs altı çizgisinden operasyon oldum. Kas altına yerleştirildi protez.

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Meme ucundan olduğunuzu yazmışsınız. Peki ameliyat sonrası meme ucunda hissiyat kaybı olmadı mı? Ben gittiğim her doktordan aynı cevabı aldım. "Meme ucundan yapılan operasyonda hissiyat kaybı oluyor. Biz göğüs altı öneriyoruz." Bende bu konuşmaları dikkate alarak göğüs altı çizgisinden operasyon oldum. Kas altına yerleştirildi protez.

Bu tamamen bi yalan her Dr yapamıyo meme ucunu sonra böyle bahaneler uyduruyo . Şu forumda meme ucundan ameliyat olup hissizlik yaşayan hiç görmedim tam tersi meme altından olanlarda bi hissizlik oluyor fakat altı ay içinde gelebiliyor.. benim tam tersi his olayı arttı..

Sutyen almama gerek kalmadı doktorum sağ olsun onuda düşünmüş :) ameliyattan çıktığımda doktorumun benim için almış olduğu arena markalı sutyen vardı üzerimde. Yine de çok teşekkür ederim ilginiz için. Ameliyat oldum, 15. gün bugün ve her şey mükemmel :) Her sabah kalkıp aynaya baktığımda yüzümdeki o gülümseme paha biçilemez :D Bende 20 gün rapor aldım kesinlikle çok rahat :KK66:
Zaten 4. Gun normal hayata donus basliyo ki siz 15. Gune gelmissiniz. Biseyiniz kalmamistir artik bundan sonrasinda keyfi tatil yaparsiniz. Yine de ben iyiyim diye herseyi yapmaya kalkmayin. Agir kaldirmayin mesela.. zamanla daha iyi olacaksiniz. Benim 2 ay olmak uzere, hala hergun aynada bakmaya doyamadim:KK54: cok gecmis olsun yeniden.. bundan sonrasi icin de sorunsuz bir surec dilerim:KK36:

Çok teşekkür ederim. Ama 6 ay sonra hissiyat kaybı oluyor demeniz beni korkuttu :( Umarım böyle bir durumla karşılaşmam.

Çok teşekkür ederim. Ama 6 ay sonra hissiyat kaybı oluyor demeniz beni korkuttu :KK43: Umarım böyle bir durumla karşılaşmam.
Yanlış okudunuz sanırım.. şu an yoksa olmaz ancak meme altından ameliyat olan arkadaşlarda his kaybı olabiliyor ancak geçici bu durum altı aya kadar geçer siz tam tersi anlıyorsunuz

Bende ocak ayinda estetik olmayi dusunuyorum cok agrilimI oluyo kimsenin bilmesini istemiyorum ablamlarda kalcam yurtdisindan geldigim icin acaba farkeder mi nasil saklayabilirim;);)

bende uzun zamandır düşünüyorum ve artık olmak istiyorum bu ameliyatı izmirde önerebileceğiniz doktor var mı yardımcı olabilir misiniz kızlar

Arkadaşlar ilk fotomu ekledim cok net olmasada daha sonra daha net olanı eklicem

Ben meme estetiginden korktugumdan farklı seyleri arastırıyorum..doktorum protez harici sırınga ile enjekte edilen fakat kalıcılıgı 5 sene olan bi teknikten bahsetti ama önermedigini de söyledi.. ben de 5 sene 5 senedir kafasındayım :)
Tecrubeli arkadasların bu konuda bilgisi var mı acaba?

selam arkadaslar ben yeni katildim araniza ankarada hacettepe de ameliyat olaniniz varmi tavsiye edebilceginiz doktor ariyorum meme buyutme estetigi icin

Back