Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aa nasil yani? Nasil anladin bunu??

Canım nasıl oldun

Merak ettim seni gerçi o ameliyatla ilgili bir fikrim yok ama meme protezinde daha zordur.
Çok daha iyiyim şükür Her operasyonun farklı zorlukları var işte,can tatlı.Neren acıyosa canın orada oluyor Her ameliyattan sonra bir bekleme sabır süreci oluyor.Önemli olan bu süreci sabırla bekleyip atlatmak
Kendine dikkat et,kollarını zorlama bak.Ağır şeyler taşıma,bir yerlere kolunu çok uzatma..
Kontrolün ne zamandı senin?

Canım benim dün gittim çok güzel olmuslar iyileşme sürecinde de bir sıkıntı yok dikişler içten cuma Son kez gidicem yarım bazı sudyenler varya ondan istediler iyi yani senin iyi olmana sevindim

Canım benim dün gittim çok güzel olmuslar iyileşme sürecinde de bir sıkıntı yok dikişler içten cuma Son kez gidicem yarım bazı sudyenler varya ondan istediler iyi yani senin iyi olmana sevindim
Maşallah sana Yurtdışındanmı geldin sen? Cuma son kez gideceğim dediğine göre..
Ben ameliyattan sonra Ay Yıldızın Sporcu Sütyenini almıştım.Hasan beyde çok beğenmişti,aklında olsun Bak link veriyim bak http://online.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bende yarın gideceğim kontrole,herşey gayet iyi ama sürece ihtiyaç var işte.Zamanla çok çok daha iyi olacak

Canım,bak Bağdat caddesi üzerinde Ay Yıldızın Magazası var,netten mağazalar kısmına bak Suadiyede..Muayenehaneden biraz geride

meme estetiği düşünüyorum hatta istiyorum.araştırmalarım beni kürkçü dükkanına getirdi.uzun zamandan sonra bu sebepten kk ya geldim.
ha araştırdım da noldu.hiç bi şey..kafam çorba gibi.bikaç dr la da görüştüm hatta bi dr da karar kılıp ameliyat tarihimi bile aldım fakat tereddütlerim,şüphelerim sonuçlanmadı.bu halde nasıl ameliyat olucam bilmiyorum.

SERDAR betene yaptırdı ablam sonuç berbat sonra 2 kez ameliyat oldu hala düzelmedi iyi araştırın gögüs büyütme ameliyatı olmuştu.

st: 38246331, member: 642106"]SERDAR betene yaptırdı ablam sonuç berbat sonra 2 kez ameliyat oldu hala düzelmedi iyi araştırın gögüs büyütme ameliyatı olmuştu.[/QUOTE]
Berbat derken, şeklinimi beğenmedi asimetri falan mı var, ayrıca o doktor nerede çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…