Kizlar siz siz olun forumda bazi kisilere asla aslaaa guvenmeyin ben cok sasirtici seyler gordum burdaki yazilarim arastirdigim doktorlara gitmis belliki bunu yapan bazi kisiler burda dolasip bilgi aliyor
Ve ogrendim ki bazi kisiler de isimlerini hala bilmiyorum ama muhakkak ogrenecegim bir gun doktorun asistanlariyla is birligi kurup yuzdelik aliyor
Ben bir cok doktor arastirdim ve zor karar veriyorum evet cunku yurtdisindan oyle kolay degil arastirmamiz ve guvenmemiz
Size ornek verim ben iki doktor arasinda kaldim ve biri yada birileri gidip arastirdigim oteki doktora onlarla ameliyat olmiyacagimi soylemis!!! Evet dikkat edin kimseye guvenemiyoruz artik yazik!!!! Bu isimleri ogrenir ogrenmez kk ya bildirecegim
DikislerMemnunum silikonu alttan hissediyorum bi sorunum o ama o da daha önceki dokum yok gibi bişey di o yüzden silikonu tam saklayamıyor.. yoksa duruşu büyüklüğü süper
Canım nasıl oldunDaha çok yeni canım,zamanla geçecek o sertlik.. sabırlı ol
Benim meme ucu... dikiş içim fotosu albümde var.Dikisler
Canım nasıl oldun
Çok daha iyiyim şükürMerak ettim seni gerçi o ameliyatla ilgili bir fikrim yok ama meme protezinde daha zordur.
Çok daha iyiyim şükürHer operasyonun farklı zorlukları var işte,can tatlı.Neren acıyosa canın orada oluyor Her ameliyattan sonra bir bekleme sabır süreci oluyor.Önemli olan bu süreci sabırla bekleyip atlatmak
Kendine dikkat et,kollarını zorlama bak.Ağır şeyler taşıma,bir yerlere kolunu çok uzatma..
Kontrolün ne zamandı senin?
Maşallah sanaCanım benim dün gittim çok güzel olmuslar iyileşme sürecinde de bir sıkıntı yok dikişler içten cuma Son kez gidicem yarım bazı sudyenler varya ondan istediler iyi yani senin iyi olmana sevindim
Maşallah sanaYurtdışındanmı geldin sen? Cuma son kez gideceğim dediğine göre..
Ben ameliyattan sonra Ay Yıldızın Sporcu Sütyenini almıştım.Hasan beyde çok beğenmişti,aklında olsunBak link veriyim bak http://online.ayyildiz.com.tr/estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen
Bende yarın gideceğim kontrole,herşey gayet iyi ama sürece ihtiyaç var işte.Zamanla çok çok daha iyi olacak
AAaaa... Bilirim tabi,ağabeyim orada kıızzz...Canım be Tekirdağ corluda oturuyorum bilirsin belki linkine bakıncam simdi
Beklerim canım şimdiden sonra gelince gorusuruzAAaaa... Bilirim tabi,ağabeyim orada kıızzz...Tanışsaydık bak ziyaretine gelirdim geldikçe buluşur gezerdik oraları
İnşallahBeklerim canım şimdiden sonra gelince gorusuruz
Canım,bak Bağdat caddesi üzerinde Ay Yıldızın Magazası var,netten mağazalar kısmına bak Suadiyede..Muayenehaneden biraz gerideCanım benim dün gittim çok güzel olmuslar iyileşme sürecinde de bir sıkıntı yok dikişler içten cuma Son kez gidicem yarım bazı sudyenler varya ondan istediler iyi yani senin iyi olmana sevindim
Çok teşekkür ederim. Umarım sizin de benim ki kadar başarılı bir operasyon olmuştur. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum.Lozorhan şimdiden gecmiş olsun sen carsamba 9 da bende cuma 9 da beni izlemeye alır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?