Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya ameliyat olan arkadaşlar bana bi cevap verir mi bunlar ödemlerden dolayı mı böyle biçimsiz valla açıp baktım sinirim bozuldu ameliyatta çekilen fotolar çok güzel ama benim şuan aynada gördüğüm bumu yani diyorum

Neden kas üstü tercih edildi öğrenebilir miyim
İki cocugum var başka çocuk düşünmüyorum biraz da kendi dokum vardı ayrıca çalışma hayatına hemen donmem gerekiyordu öyle de oldu cuma oldum pazartesi is başı yaptım sebepler bunlar

İki cocugum var başka çocuk düşünmüyorum biraz da kendi dokum vardı ayrıca çalışma hayatına hemen donmem gerekiyordu öyle de oldu cuma oldum pazartesi is başı yaptım sebepler bunlar
Aslındabende dusunmuyor değilim agrım az olur diye ama riskler daha yuksek falan diye de korkuyorum tabi hersey nasip bi yerde bakalım bana nediyecek

Aslındabende dusunmuyor değilim agrım az olur diye ama riskler daha yuksek falan diye de korkuyorum tabi hersey nasip bi yerde bakalım bana nediyecek
Ben 3. Günümdeyim kendim yatıp kalkıcak kadar iyiyim ve ağrım da çok çok az. O yüzden eğer yapınız ve dokubuz uygunsa kesinlikle kas zarı altını öneriyorum benim rahat geçiyor en azından. Hem emzirme sorunu yada yapay durma durumu da yok

Gecmis olsun lütfen yanlış bilgi vermeyelim kas üstü yapay durmuyor benim 3 buçuk ayım bitecek 375 cc kas üstü yapıldı gayet doğal duruyor

Tatlim ilk gunler oyle oluyo. Benimde oyleydi agzima girecek kadar yukarda duruyorlar cok buyuklerdi. Kendim ustten bakinca cok kotu görünüyordu. Ama aynada guzel gorunuyorlar. Kendine hep aynadan bak. Benim 3 aya yaklasti. Hep aynaya bakiyorum. Obur turlu tepeden kendime bakinca hala birsey anlamiyorum

Hersey olacagina variyor canim. Kafanda kurgulama bos yere. Benim en kucugum 13 kilo idi 15 gunden sonra yavas yavas kucagima almaya basladim. Benim 3 aya yaklasti. Kas alti oldum ben. Ozellikle bir ay hep dikkat ettim. Bir aydan sonra her seyi yaptim. Agir da kaldirdim. Benim 1.5 aydan sonra net hicbirseyim kalmadi. Ameliyat oldugumu bile unuttum. Agri sizi su bu hicbir sikayetim olmadi cok sukur. Hala oyle binlerce sukur. Bir haftadan sonra agir kaldirmadan işlerimi falan yaptim ama coookkk dikkat ettim. Agir kaldirmadim esim de yardim etti cocuklar konusunda. Insallah sen de sıkıntı olmadan cok basarili bir operasyon gecirirsin.

Gecmis olsun lütfen yanlış bilgi vermeyelim kas üstü yapay durmuyor benim 3 buçuk ayım bitecek 375 cc kas üstü yapıldı gayet doğal duruyor
Yanlış bilgi vermek için söylemedim aksine kas üstü yapay durur algısını yok etmek için söyledim benim kas zarı altı ama kas üstü sınıfında neticede

3 aylık durumunuz nedir ödemler falan gecti mi tamamen

Çok iyiyim ödemler 1 bucuk ayda geciyor rahatça uyuyorum üzerine yatıyorum bu ameliyat sabır gerektiriyor ihtiyacı olan durmasın öz güven için şart

Canim dedigin gibi benim 3 ay bitecek nerdeyse. Benim kas alti olmustu. Odemlerim cok oldu gideli lakin son gunlerde bi gerginlik bi hassasiyet dolgunluk hissediyorum. Ust kisimlarda degil de ozellikle alt kisimlarda. Sanirim silikonlar alta dogru inmeye basliyor. Dogallasma surecine giriyor diye düşünüyorum. Heralde öyledir di mi??? Bilgisi olan arkadaslar....

Canım dün doktora gittim sana kas zarı altı yaparım dedi merak etme hiçbişeyin olmaz dedi çok net net konuştu bana çok bi laf düşmedi açıkçası mentor yada motiva 375 HP uygun olur dedi bana büyük geldi kafam karıştı boyun1.60 55 kiloyum sizce büyük mu

Kızlar ameliyat olanlar ve olmak isteyenler olarak whatsup grup kuramıyor muyuz özelden numaralarımızı versek burdan Msj atınca anlık cvp alamıyoruz

Cc olayını doktora bırakmak daha iyi sanırım boyum 1.69 kilom 60 ben 400 diye tutturmuştum mesela ameliyatta denemiş ama çok büyük olmuş 350hp yuvarlak mentor takıldı bana. Bugün 6. Günüm tabiki ödemler var ama gayet memnun kaldım büyüklüğünden. 375cc boy ve kilona göre dolgun bi göğüs olur tahminimce. Tabi bu senin göğüs kafesinin genişliğine varolan dokuna göre değişir. Ama genelde doktorlar ameliyat esnasında deneyip en uygununa öyle karar veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…