- 29 Mart 2018
- 57
- 18
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki cocugum var başka çocuk düşünmüyorum biraz da kendi dokum vardı ayrıca çalışma hayatına hemen donmem gerekiyordu öyle de oldu cuma oldum pazartesi is başı yaptım sebepler bunlarNeden kas üstü tercih edildi öğrenebilir miyim
Hayır canım kullanılmadıSize diren takılmadı mı? Bende dünden beri diren var ve cumartesiye kadar kalıcakmış bi dünya kan birikmiş akıp duruyo direnlerden
Aslındabende dusunmuyor değilim agrım az olur diye ama riskler daha yuksek falan diye de korkuyorum tabi hersey nasip bi yerde bakalım bana nediyecekİki cocugum var başka çocuk düşünmüyorum biraz da kendi dokum vardı ayrıca çalışma hayatına hemen donmem gerekiyordu öyle de oldu cuma oldum pazartesi is başı yaptım sebepler bunlar
10 gün sonra Dr. Aydan Ay tarafından yapılacak operasyonumMerhaba arkadaslar yeniyim belkide yanlıs yere yaziyorum bilemedim Bursa da Kadın estetik cerrah ariyorum meme büyütme estetiği için isim fiyat ve ayrintilara ihtiyacim var yardimci olirmusunuz lütfeen
Ben 3. Günümdeyim kendim yatıp kalkıcak kadar iyiyim ve ağrım da çok çok az. O yüzden eğer yapınız ve dokubuz uygunsa kesinlikle kas zarı altını öneriyorum benim rahat geçiyor en azından. Hem emzirme sorunu yada yapay durma durumu da yokAslındabende dusunmuyor değilim agrım az olur diye ama riskler daha yuksek falan diye de korkuyorum tabi hersey nasip bi yerde bakalım bana nediyecek
Gecmis olsun lütfen yanlış bilgi vermeyelim kas üstü yapay durmuyor benim 3 buçuk ayım bitecek 375 cc kas üstü yapıldı gayet doğal duruyorBen 3. Günümdeyim kendim yatıp kalkıcak kadar iyiyim ve ağrım da çok çok az. O yüzden eğer yapınız ve dokubuz uygunsa kesinlikle kas zarı altını öneriyorum benim rahat geçiyor en azından. Hem emzirme sorunu yada yapay durma durumu da yok
Tatlim ilk gunler oyle oluyo. Benimde oyleydi agzima girecek kadar yukarda duruyorlar cok buyuklerdi. Kendim ustten bakinca cok kotu görünüyordu. Ama aynada guzel gorunuyorlar. Kendine hep aynadan bak. Benim 3 aya yaklasti. Hep aynaya bakiyorum. Obur turlu tepeden kendime bakinca hala birsey anlamiyorumYa ameliyat olan arkadaşlar bana bi cevap verir mi bunlar ödemlerden dolayı mı böyle biçimsiz valla açıp baktım sinirim bozulduameliyatta çekilen fotolar çok güzel ama benim şuan aynada gördüğüm bumu yani diyorum
![]()
Hersey olacagina variyor canim. Kafanda kurgulama bos yere. Benim en kucugum 13 kilo idi 15 gunden sonra yavas yavas kucagima almaya basladim. Benim 3 aya yaklasti. Kas alti oldum ben. Ozellikle bir ay hep dikkat ettim. Bir aydan sonra her seyi yaptim. Agir da kaldirdim. Benim 1.5 aydan sonra net hicbirseyim kalmadi. Ameliyat oldugumu bile unuttum. Agri sizi su bu hicbir sikayetim olmadi cok sukur. Hala oyle binlerce sukur. Bir haftadan sonra agir kaldirmadan işlerimi falan yaptim ama coookkk dikkat ettim. Agir kaldirmadim esim de yardim etti cocuklar konusunda. Insallah sen de sıkıntı olmadan cok basarili bir operasyon gecirirsin.Allahım sonunda birisi bana içtenlikle cvp yazdı cok teşekkür ederim cvbın için sadece bendeki zor durum 1 yasındaki kızım baya kilolu 5 yasındaki zayıf yani laf anlatabileceğim zayıf daha beni anlamayan kilolusen nezaman oldun peki ne taktırdın detaylı anlatır mısın ben artık arastırmaktan helak oldum tez falan hazırlarım sanırım
Cohesive jel 1 yaziyosa en yumusagidir 2 orta karar 3 en sertiymisBoy 1.69 kilo 60 benim. Sertlik kademesi olarak bilmiyorum ama yapı olarak pütürlü high profile
Yanlış bilgi vermek için söylemedim aksine kas üstü yapay durur algısını yok etmek için söyledim benim kas zarı altı ama kas üstü sınıfında neticedeGecmis olsun lütfen yanlış bilgi vermeyelim kas üstü yapay durmuyor benim 3 buçuk ayım bitecek 375 cc kas üstü yapıldı gayet doğal duruyor
3 aylık durumunuz nedir ödemler falan gecti mi tamamenTatlim ilk gunler oyle oluyo. Benimde oyleydi agzima girecek kadar yukarda duruyorlar cok buyuklerdi. Kendim ustten bakinca cok kotu görünüyordu. Ama aynada guzel gorunuyorlar. Kendine hep aynadan bak. Benim 3 aya yaklasti. Hep aynaya bakiyorum. Obur turlu tepeden kendime bakinca hala birsey anlamiyorum
Canim dedigin gibi benim 3 ay bitecek nerdeyse. Benim kas alti olmustu. Odemlerim cok oldu gideli lakin son gunlerde bi gerginlik bi hassasiyet dolgunluk hissediyorum. Ust kisimlarda degil de ozellikle alt kisimlarda. Sanirim silikonlar alta dogru inmeye basliyor. Dogallasma surecine giriyor diye düşünüyorum. Heralde öyledir di mi??? Bilgisi olan arkadaslar....3 aylık durumunuz nedir ödemler falan gecti mi tamamen
Canım dün doktora gittim sana kas zarı altı yaparım dedi merak etme hiçbişeyin olmaz dedi çok net net konuştu bana çok bi laf düşmedi açıkçası mentor yada motiva 375 HP uygun olur dedi bana büyük geldi kafam karıştı boyun1.60 55 kiloyum sizce büyük mu3 aylık durumunuz nedir ödemler falan gecti mi tamamen
Cc olayını doktora bırakmak daha iyi sanırım boyum 1.69 kilom 60 ben 400 diye tutturmuştum mesela ameliyatta denemiş ama çok büyük olmuş 350hp yuvarlak mentor takıldı bana. Bugün 6. Günüm tabiki ödemler var ama gayet memnun kaldım büyüklüğünden. 375cc boy ve kilona göre dolgun bi göğüs olur tahminimce. Tabi bu senin göğüs kafesinin genişliğine varolan dokuna göre değişir. Ama genelde doktorlar ameliyat esnasında deneyip en uygununa öyle karar veriyoCanım dün doktora gittim sana kas zarı altı yaparım dedi merak etme hiçbişeyin olmaz dedi çok net net konuştu bana çok bi laf düşmedi açıkçası mentor yada motiva 375 HP uygun olur dedi bana büyük geldi kafam karıştı boyun1.60 55 kiloyum sizce büyük mu
Kapsül uzun süreçte kendini belli eden bişey 2 aydan önce başlamaz diye düşünüyorumkızlar bu kapsül olayı ne zaman başlıyo 2 aydan önce başlar mı