- 6 Kasım 2014
- 27
- 5
- 3
- 40
Ayy hadi canım çok geçmiş olsunOldum canım dün çok ağrım var sağ göğsümde o diğerinden ufaklı 350 takıldı ona diğeri 200 cc ne zaman ağrım geçer çok gerginlik kaya gibi
Ayy hadi canım çok geçmiş olsunHenüz çok yeni,sabırlı ol canım.Olacak tabiki ağrılar,baskı hissi ve gerginlik... Çok yatma,evde yürü bol su iç.Kollarını zorlama sakın :)
Kontrolün ne zaman? ben perşembe gideceğim,inşallah rastlaşırız birgün muayenehanede
Salı pansuman olur büyük ihtimal,gelişmelere bakılır.Cuma günüde dikişler alınır iyileşme iyi giderseSalı ve cumà çağırdı dikiş alacaklı yoksa pansuman mi yapicak
Evet 200 biri 375 biri dikişler alınırken aciyomuSalı pansuman olur büyük ihtimal,gelişmelere bakılır.Cuma günüde dikişler alınır iyileşme iyi giderseSende ciddi asimetri varmış sanırım değilmi? 350 ye 200 cc farklı bayağı çünkü..
Diğer yorumunda 350cc yazmışsın canımEvet 200 biri 375 biri dikişler alınırken aciyomu
Anladım sertlik ne zaman geçiyor 375 takılan çok rahatsız ediyorDiğer yorumunda 350cc yazmışsın canımYanlış oldu demek :)
Yok acımıyor yaa..Zaten alınan dikiş az,bir iki tane oluyor.Belkide alınan dikişinde yoktur,bilemiyorum.Bazı durumlarda dikiş oluyor bazılarında olmuyor.
Geçmiş olsun.. senin baya bi asimetri varmış demek ki ilk kez bu kadar farklı cc görüyorum. Ben de üç ay önce olmuştum hasan bey eOldum canım dün çok ağrım var sağ göğsümde o diğerinden ufaklı 350 takıldı ona diğeri 200 cc ne zaman ağrım geçer çok gerginlik kaya gibi
Sonuçtan memnunmusun pekiGeçmiş olsun.. senin baya bi asimetri varmış demek ki ilk kez bu kadar farklı cc görüyorum. Ben de üç ay önce olmuştum hasan bey e
Memnunum silikonu alttan hissediyorum bi sorunum o ama o da daha önceki dokum yok gibi bişey di o yüzden silikonu tam saklayamıyor.. yoksa duruşu büyüklüğü süperSonuçtan memnunmusun peki
Daha çok yeni canım,zamanla geçecek o sertlik.. sabırlı olAnladım sertlik ne zaman geçiyor 375 takılan çok rahatsız ediyor
Kizlar siz siz olun forumda bazi kisilere asla aslaaa guvenmeyin ben cok sasirtici seyler gordum burdaki yazilarim arastirdigim doktorlara gitmis belliki bunu yapan bazi kisiler burda dolasip bilgi aliyor
Ve ogrendim ki bazi kisiler de isimlerini hala bilmiyorum ama muhakkak ogrenecegim bir gun doktorun asistanlariyla is birligi kurup yuzdelik aliyor
Ben bir cok doktor arastirdim ve zor karar veriyorum evet cunku yurtdisindan oyle kolay degil arastirmamiz ve guvenmemiz
Size ornek verim ben iki doktor arasinda kaldim ve biri yada birileri gidip arastirdigim oteki doktora onlarla ameliyat olmiyacagimi soylemis!!! Evet dikkat edin kimseye guvenemiyoruz artik yazik!!!! Bu isimleri ogrenir ogrenmez kk ya bildirecegim
Kazen bey delil mail olarak geldi bana merak etmeyin gerisi de gelecek bekliyorum Kimseyi de suclamadimelinizde delil olmadan böyle suçlamada bulunamazsınız...
Kazen bey delil mail olarak geldi bana merak etmeyin gerisi de gelecek bekliyorum Kimseyi de suclamadim
Suclama yapmiyorum sadece baskalarinin dikkat etmelerini istedim bu suclama mi ? Insanlarin biraz gozunu acmak istedim ben hata yapip herseyimi doktum orataya evet ben hata yaptim !kusura bakmayın o zaman delilleri yazarsınız öyle suçlama da bulunursunuz bu şekilde ima ile hareket etmeniz hoş değil !
Suclama yapmiyorum sadece baskalarinin dikkat etmelerini istedim bu suclama mi ? Insanlarin biraz gozunu acmak istedim ben hata yapip herseyimi doktum orataya evet ben hata yaptim !
Haklisin canim ben normal hayattaki gibi oldugum icin burda surekli bu duruma geliyorum heraldeSanal bir ortam serabis kim ne kimin amacı ne bilemeyiz tabi; benimde eski doktoruma burada yazdıklarım tek tek gitti ama ben şu bu yazamam isimde veremem çünkü delilim yoko yüzden delilin varsa ispatlar yazarsın herkes iyi araştırsın kendi görsün öyle seçim yapsın ben hep bunu derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?