İnşallah artık vir sorun çıkmaz canım.İyi düşünelim iyi olsun değilmiArzum ben ameliyat onlugunu giydim damar yolu açıldı kan alındı kanında az miktarda enfeksiyon çıktı hasan bey antibiyotik verdi bu aksam antibiyotik bitiyor yarın hemogram testi yaptırıcam testi fax cekicem ameliyat tarihi verecek insallah şimdi bir sorun cikmaz senin karın germe ameliyatın nasıl geçti.
Hiç korkma canım..Benki tam karın germe gibi büyük bir ameliyatı oldum,o süreci yaşadım..Onda bile korktuğum kadar zor bir sür yaşamadım..Anestezi zaten güzel birşey,ben seviyorum :) Sadece heyecan oluyor tabi,gayet normal yani.Ama Anestezi doktoruda çok şeker,çok başarılı bir doktor zatenKısmet bakalım yarın ki yaptırıcam testte belli olacak yine kendimi ameliyata hazırladım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bakalım birazda korkuyorum açıkçası
Hiç korkma canım..Benki tam karın germe gibi büyük bir ameliyatı oldum,o süreci yaşadım..Onda bile korktuğum kadar zor bir sür yaşamadım..Anestezi zaten güzel birşey,ben seviyorum :) Sadece heyecan oluyor tabi,gayet normal yani.Ama Anestezi doktoruda çok şeker,çok başarılı bir doktor zatenBen hepsini araştırdım,için rahat olsun
Ameliyattan sonra göğsünde baskı hissi ve gerginlik olacak,kollarını rahat hareket ettiremiyeceksin o kadar.Ama hepsi zamanla düzelecek sonuçtaSeninde harika dolu dolu memişlerin olacak,değmezmi
Estetik ameliyatta olsa bu bir
Cerrahi dal sonuçta.Tabiki her ameliyatta olduğu gibi ağrılar sıkıntılar dikişler v.s olacakYaza kadar hepsini unutur tadını doya doya çıkartırsın
Eveeettt... Öyledir benim içinde gerçektenCanım benim desteğin Sağol tsk ederim ama doktorumuz çok şeker hemde işinin Egli belli.
Sabah 7 de sesliyorlar evet.Tahliller ve anestezi uzmanının değerlendirme yapması için.Ayrıca doktorun odana gelip çizimleri yapıyor. Sonra sırayla ameliyata gidiyorsunuz :)Beni geçen sefer sabah 7 de Newest güzellik merkezinde ol dedi yine aynı saatte çağırır bide sigarayı az iç dedi çok stres oldum normal ictim
Sabah 7 de sesliyorlar evet.Tahliller ve anestezi uzmanının değerlendirme yapması için.Ayrıca doktorun odana gelip çizimleri yapıyor. Sonra sırayla ameliyata gidiyorsunuz :)
Siğara içme canım yaaa...Bak dikişlerde sorun yaşarsın,iz kalır,kabuklanma olur,Amelşyattan sonra öksürük nöbetleri olur.. Ameliyattan bir ay önce bırakmak en iyisi ama tabi siğara içmeyen birine siğara içme demek kolay :) İçmemeye çalış diyim.
Aşkolsun olurmu öyle şey,bizde ameliyattan önce ameliyat olanlara sürekli sorular sordukBilgilendirdigin için çok sağol sana geçmiş olsun darısı basima olsam da kurtulsam bir an önce çok soru sordum farkındayım heyecanına ver kusura bakma
Aşkolsun olurmu öyle şey,bizde ameliyattan önce ameliyat olanlara sürekli sorular sorduk
Allah yardımcın olsun,ameliyatını olduktan sonra kendini iyi hissedince yaz bize olurmu
Gecmis olsun emzirmeden dolayi gogusleriniz sarkmismiydi?Merhaba, ben de bu forum sayfalarını sıkı takip edenlerdenim. 2009 yılından beri karar verme çabalarım nihayet sonuçlandı ve ben de 4 Kasımda meme büyütme ameliyatı oldum. 2 çocuk ve ikişer yıllık emzirme süreçlerinden sonra neredeyse kaybolan göğüslerim beni çok mutsuz ediyordu. Eşimin ve ailemin desteğiyle ameliyat oldum. Şimdi çooook mutluyum.
Canım ne yaptın? Tahliller nasıl çıktı,ameliyat oldunmu yoksa ?Tamam cnm yazıcam
Canım ne yaptın? Tahliller nasıl çıktı,ameliyat oldunmu yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?