Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

peki göğüs alti kesisinde izler cok mu belirgin oluo? birde nekdr surede is hayatina donebilirim tahmini?

Ersin ülker ben ona ameliyat oldum cok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim dort ay oldu ben olali cok menmunum.:)
canim cok gecmis olsun önce sonra resimlerin var mi peki? internetteki resimlerde bazilari cok kotu dikis izleri fln var kimsinde de sifir iz var.. insan hangisi gercek bilemio :/

kızlar daha öncede yazmıştım bende estetik düşünüyorum hala gitgellerim var bi gün doğal yolları deniyorum çay krem vs bi gün bakıyorum ki umutsuzluk başlamış yine doktor araştırıyorum bu iş nolucak en sonunda bende bilmiyorum bu arada bazılarınız hiç dokum yok falan yazmış benim alt 70 üst 82 dokum var mı yok mu ?

Iyi aksamlar , ben izmirde göğüslerimi büyütmek istiyorum,burnumuda küçültmek istiyorum .doktor tavsiye edebilirmisiniz ?

Dokun fazlasıyla var. Benim ameliyattan önce 72ye 76ydı, şimdi 72ye 86..

dokun var kesinlikle. benim hiç yoktu dümdüzdü diebilirim tabiri caizse. benim gögüs altı 72 göğüs çevresi 75 cmdi ameliyatta 300 cc protez kullanıldı kas altı dual plan. şu an 92 cm canım

dokun var kesinlikle. benim hiç yoktu dümdüzdü diebilirim tabiri caizse. benim gögüs altı 72 göğüs çevresi 75 cmdi ameliyatta 300 cc protez kullanıldı kas altı dual plan. şu an 92 cm canım

Benim 72-76ydı, 325cc takıldı 86 oldu, sizin nasıl 92 oldu?

12 cm fark tabiki dokunun oldugunu gösterir.Ama her fark doku oldugunu göstermez.Sırt yukarıya doğru genişler ve meme altı ile aynı sonuç vermesi zordur zaten.. Doku olup olmadıgını anlayabilirsin,çıkıntı varsa ele avuca gelen bir çıkıntı varsa dokun vardır bu kadar basit

Çok normal.. 2 memenin iyileşme süreçleri farklılaşabiliyor, bu yüzden şekilleri de farklı oluyor. Genelde herkesin yaşadığı bir durum.. :)

Çok normal.. 2 memenin iyileşme süreçleri farklılaşabiliyor, bu yüzden şekilleri de farklı oluyor. Genelde herkesin yaşadığı bir durum.. :)

Ameliat olan kizlar beni de izlemeye alirmisiniz ? Yakinda bende amliat olacagim icin sonuclarini gormek istiyorum dogal olarak
Cok kisi ameliat oluyor ama izlemeye alinmiyoruz
Ameliyattan sonra izliyesem ne fayda olurki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…