Devlet yada arastirma senin isteklerine tepki veriyor ben duzcedeBedüzcede yaşıyorum korktum bana kas üstüne yerleştirme altına gerek yok dedi ben istemedim benimde inanılmaz ihtiyacım var bütçede yok çıldırtan uzereyimiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. Damla protez kullandım ve iyi ki damla kullandırmışım damlanında hafif bi yuvarlaklığı var çünkü. kas altına koydurdum kas altı çok ağrılı oluyor fakat hem ilerde süt verme konusunda sorun yaşanmıyor hemde ilerde cinsel birlikteliğinizde vs protez elle çok belli olmuyor. Göğüslerim çok doğal durdu benim... ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim
75 dolguluyu doldurmuyor benimde evet hiç kadınsı degilbende araştırma aşamasındayım.75 bile değil göğüslerim.çok üzülüyorum bu duruma.hiç kadınsı değil
evlendikten hemen sonra hamilekalma cahilliğinde bulunmayın arkadasım.bende nisanliyim 6 ay snra evlenicem ama adam hayal kırıklığına ugrucak die cok üzülüyorum..bende olmak cok istiyorum ama gec iyilesmekten korkuyorum hamile fln kalirsam die :/
canım 6-12 ay diyorlar, ya çocuk işini yada ameliyat işini ikisinden birini askıya almak zorundasın... bence bir yılda az bir zaman bende nişanlıyım evlenicem fakat biz 2 sene geçtikten snra düşünüyoruz. ne meraklılar var hemen çocuk işi, biraz birbirine doymak varken..gerçi herkes kendibilir hrkesin kendi tercihi...liubow cocuk cahillik örneğin degildir biz 1 senenin sonunda bebek istiyoruz ama surecte bnm goguslerim nekdr kendini toparlamis olur, %100 eski halini alir mi derim onu merak ediyorum
Bence bebek işine dikkat et sen adamlara güven olmaz ne olur ne olmaz CİDDİYİM. Sen önlemini al Herzaman dikkatli ol.önceliğin göğüslerin olsun derim. Meme ucu kesi yeri yaptırmadığın sürece sütlerinde hiçbir problem olmaz diye biliyorum. Biraz yaşa yaşatbu isin kaza kursunu var o ihtimalleri de dusunmeden edemiyor iste insan sevgili liubov :) sütlenince de cok buyuyomus ya gogusler silikon arti sütlü memelere goguslerim dayanamaz çatlar die de korkuyorum
Göğüs dokun yoksa yuvarlak protez diyecektir doktorun..Selam kızlar
Yakında meme büyütme operasyonu olmaya karar verdim
Benim hiç meme dokum yok(
yuvarlak protezmi anatomikmi
Hangi marka daha iyi
Kafamda bin türlü soru işareti var
Selam kızlar
Yakında meme büyütme operasyonu olmaya karar verdim
Benim hiç meme dokum yok(
yuvarlak protezmi anatomikmi
Hangi marka daha iyi
Kafamda bin türlü soru işareti var
Nete bqktim ve gerceten top top durmuyormus cevapladiginiz icin tesekkur ederim buyuk olsun istiyorum biktim dolgulu sutyenlerdenMerhaba, ben şahsen yuvarlak protezi öneririm, benim de sıfırdı hiç yoktu meme.. Zaten dokun yoksa damla pek olmaz üstü bomboş kalır memenin.. Kas altına konulan yuvarlak hiç top top durmuyor, emin olabilirsin. Marka olarak bir şey diyemem, FDA onaylı olması önemli.. Onlar da mentor ve natrelle/allergan.. Doktorun belirler bunu :)
muhtemelen kasaltına koyar zaten. böylelikle top top durmaz.Peki top top durmaz değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?