• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kusura bakmayın ama devlette bizim aldığımız fiyatlar hoca fiyatı.. Eğitim Araştırma Hastanesi değil.. hepimiz biliyoruz eğitim Araştırma ve üniversite Hastaneleri nde asistanlara gösterme amaçlı yapılıyo bu tür ekstra ameliyatlar... önemli olan sonuçtan memnun olmak kafan rahat olarak
Canim kusura bakma fransiz kaldim aciklarmisin bogazici tip merkezi egitim hastanesimi? Benim pek bilgim yok bu konudabana aciklarmisin lutfen cnm

Bunu genelleme ben 24 saat sancı çekerek doğum yaptım ve şu an için tövbeliyim bi daha yapmam diye 6 yıl oldu meme ameliyatı benim için diş beyazlatmadan daha kolaydı ...
Canim insallah bi dahaki dogumun guzel gecer ben iki dogumda cok kolay oldu ama ucuncu de cok farkli cok sanci sectim mesela hani bir de derler ya ucuncu daha kolay olur diye yalan :p hic alakasi yoktu

Canim kusura bakma fransiz kaldim aciklarmisin bogazici tip merkezi egitim hastanesimi? Benim pek bilgim yok bu konudabana aciklarmisin lutfen cnm
Hayır canım.. Boğaziçi Tıp Merkezi özel bir hastahane.. Doktorları çalıştıkları hastahanede ameliyatlarını yapıyorlar Buda mâliyeti düşürüyor.. Memnuniyet durumuda şans.Kimi memnun,kimi değil..

Yok canım o özel... sırf estetik diye biliyorum... valla hiç cesartim yok çocuk için o kadar korkuyorum ki yine aynı şeyleri yaşayacağım diye eşimle bu yüzden ayrılma noktasına geldik o çocuk istiyo ben istemiyorum :(

Yok canım o özel... sırf estetik diye biliyorum... valla hiç cesartim yok çocuk için o kadar korkuyorum ki yine aynı şeyleri yaşayacağım diye eşimle bu yüzden ayrılma noktasına geldik o çocuk istiyo ben istemiyorum :KK43:
Canim ya allah yardim eder merak etme inan ayni olacak diye bir nedeni yok belkide ilk cocuk diye oyle olmustur cogu kadin ilk cocukta cok sanci cekermis ne bilim valla allah bir daha yasatmasin o sancilari :(

Hayır canım.. Boğaziçi Tıp Merkezi özel bir hastahane.. Doktorları çalıştıkları hastahanede ameliyatlarını yapıyorlar Buda mâliyeti düşürüyor.. Memnuniyet durumuda şans.Kimi memnun,kimi değil..
Anladim canim ameliatimizi da sansa birakmamak lazim aslinda :(

Bu iz neden bu kadar cok kotu olmus korktum meme ucu kesisinden simdi :KK57:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu iz neden bu kadar cok kotu olmus korktum meme ucu kesisinden simdi :KK57:
canım korkma böyle istisnalar olabilir her ameliyat için geçerli bu.Hiç aklını bulandırma.Meme ucundan olanlar bebek bile emzirebiliyor.ama doktorunu iyi arastır canım..işinin ehli bir doktor çok güzel sonuçlar çıkarıyor hiç belli olmuyor kesi izi

canım korkma böyle istisnalar olabilir her ameliyat için geçerli bu.Hiç aklını bulandırma.Meme ucundan olanlar bebek bile emzirebiliyor.ama doktorunu iyi arastır canım..işinin ehli bir doktor çok güzel sonuçlar çıkarıyor hiç belli olmuyor kesi izi
Ben zaten meme ucu yaptirmiyacagim ilerde diklestirme olursa diye... Meme alti kesisi yaptiracagim

Gecmis olsun canim guzel guzel anlatmissin tsk ederim doktorun kimdi ve kac cc takildi sana ?
Bu arada allah hayirlisiyla bir evlat verir sana insallah hayirli bir evlat nasip etsin kardesimin de bebegi olmuyor iki senedir ugrasiyor
Herseyin hayirli kafaniza takmayin

Merhaba. Teşekkür ederim. Doktorum Ercan Karacaoğlu. 325 takıldı. Dediğim gibi çok memnunum. Eğer ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa ameliyattan sonra protezlerin numaralarını da almanızı öneririm. Ömür boyu garantili ama ileride gerekebilir.
Bebek konusunda, biz evlat edinme sürecine başlıyoruz. Yani forumdaki diğer konu başlıklarını da sıkı sıkı takip ediyorum :)
Umarım kardeşin de hayırlısıyla bebeğine kavuşur.

Merhaba. Teşekkür ederim. Doktorum Ercan Karacaoğlu. 325 takıldı. Dediğim gibi çok memnunum. Eğer ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa ameliyattan sonra protezlerin numaralarını da almanızı öneririm. Ömür boyu garantili ama ileride gerekebilir.
Bebek konusunda, biz evlat edinme sürecine başlıyoruz. Yani forumdaki diğer konu başlıklarını da sıkı sıkı takip ediyorum :)
Umarım kardeşin de hayırlısıyla bebeğine kavuşur.
Amin canim saol
Allah sanada bagislasin insallah hayirlisiyla :KK46:

ya cok guzel olur :)) bogazicini aradim simdi 4500 nakit fiyat diyor. Taksitli fiyatina 5000 diyor ama benim kullanmadigim bir karttan bahsediyor tabi:) yuzyuze gorusme ve muayene ucretli degilmis randevuyada gerek yok yarin gidip pazarlik yapmaya calisacagim. Sende bogazicindemi olucaksin canim
Arkadaşlar forumu baştan sona okuyamadım. ama özel hastanede bir doktorla görüştüğümde 8000 tl ücret vermişti bana operasyon için. Boğaziçi tıpta neden 5000 acaba. özel hastane parasıyla 3000 fark eder mi?

bir de daha önceden Boğaziçinde yaptırıp memnun kalan var mı, kimlerdir, biliyo musunuz?

keske keske isim yapmış doktorlar ve sadece estetik üzerine çalışan yerler daha yüksek fiyatlar veriyorlar bunu biliyorum birde ameliyat sonrasi baska hizmetlerde veriyor olabilirler tabi onu arastirmadim.

Arkadaşlar forumu baştan sona okuyamadım. ama özel hastanede bir doktorla görüştüğümde 8000 tl ücret vermişti bana operasyon için. Boğaziçi tıpta neden 5000 acaba. özel hastane parasıyla 3000 fark eder mi?

bir de daha önceden Boğaziçinde yaptırıp memnun kalan var mı, kimlerdir, biliyo musunuz?
Canim burda arama cubugunda bogazici tip merkezi yazdigin zaman butun ameliat olanlar cikar ve sureclerini okursun

Benim yine kafam karisti. Sakaryada bir tanidigim var estetisyen uzun zamandir gormemistim. Iyi bi doktor kisa sure once bi arkadasim yag aldirma ve burun ameliyatinida kendisine yaptirmisti...bana gel ameliyatini yaparim dedi sadece protez parasini odersin dedi ama baska sehirde tek basima ameliyat olmak gidip gelmek falan biturlu aklima yatmiyor acil birsey oldugunda nasil gidicem ameliyatli halimle diye dusunuyorum. Sizce 4000lira verip bogazicinde olmalimiyim yoksa gitmelimiyim?

Back