• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Eve
ya cok guzel olur :)) bogazicini aradim simdi 4500 nakit fiyat diyor. Taksitli fiyatina 5000 diyor ama benim kullanmadigim bir karttan bahsediyor tabi:) yuzyuze gorusme ve muayene ucretli degilmis randevuyada gerek yok yarin gidip pazarlik yapmaya calisacagim. Sende bogazicindemi olucaksin canim
tevet canim 24 aralikta benim ameliatim ve 4000 ne anlastik sen de durumum bu kadar rica et felan ;) insallah kabul ederler hayirlisi canim

Hayirlisiyla bir an önce ameliyatini olup agrısız sızısız atlatirsin o dönemi insallah.:) sayili gün çabuk gecer derler ama ben tarih almis olsam suan yerimde duramiyordum kesin:D Hesabimi yaptim suan 3000 var ay sonu 3500e cikarabiliyorum ancak yani faturalardi kartti derken anca 3500 kaliyor geriye.. oyuzden biraz daha beklemem gerekecek. Subat ayinda iyi bir para gecicek elime ama sabredemiyorum ki:(

Hayirlisiyla bir an önce ameliyatini olup agrısız sızısız atlatirsin o dönemi insallah.:) sayili gün çabuk gecer derler ama ben tarih almis olsam suan yerimde duramiyordum kesin:D Hesabimi yaptim suan 3000 var ay sonu 3500e cikarabiliyorum ancak yani faturalardi kartti derken anca 3500 kaliyor geriye.. oyuzden biraz daha beklemem gerekecek. Subat ayinda iyi bir para gecicek elime ama sabredemiyorum ki:KK43:
Gelde bana sor nasil sayiyorum gunleri :)) kac aydan berli bekliyorum burda yazisiyorum kac doktor karari degistirdim bi bilsen :) insallah hayirlisi canim parani biriktir ve git ameliati ol :D

Kafaya koydum zaten direk oraya yogunlastim hersey meme icin:DD Memelere freedom:D guzel haberlerini bekliyorum canim icine sinsin insallah:)

ya cok guzel olur :)) bogazicini aradim simdi 4500 nakit fiyat diyor. Taksitli fiyatina 5000 diyor ama benim kullanmadigim bir karttan bahsediyor tabi:) yuzyuze gorusme ve muayene ucretli degilmis randevuyada gerek yok yarin gidip pazarlik yapmaya calisacagim. Sende bogazicindemi olucaksin canim
Ne kadar uçuk fiyatlar yaaa,ANTALYA Eğitim Araştırmada oldum 1800 tl hastaneye 1500 tl protez için medikalciye 100 tl yine medikalciye sporcu sütyeni için ödedim,sabahtan beri mesajları okuyorum devlet kurumlarında bile çok falza fiyatlar ,şaşırdım.Antlaya Anadolu hastanesi 5000 tl medisu 4500 tl,şifa 4800 tl ye yapıyor ...

bügun ameliyatımın 6.günü ve öncelikle Allah kas altı ameliyat olanlara yardım etsin diyorum :) Kas üstü 300 cc yuvarlak takıldı,ameliyattan önce 350 konusmustuk 300 ü anca almısım :) 2 gün ardarda ameliyata girdim sağ gögsüm diren e ragmen kan topladı ertesi sabah hemen ameliyata alındım.bandajlarım,bantlarım,direnlerim hepsi alındı korsenin rahatsızlıgı kaldı birtek..Doktorum cok küçülme olmaz dedi , ne kadar küçülme olcak merak ediyorum? Allah yaptıranlara sabır,yaptırcak olanlara da cesaret versin inşallah :)
Normal doğum bile o kadar basit bi olaymış ki,Ameliyathanede uyandığım ilk andaki o acıyı ölsem unutmam,odama çıkınca kollarımın ağrısı eklendi,sırtım eklendi bir de buna,bugün 8. günüm ve çok şükür yatmadığım sürece taş gibiyim :KK22:

Merhaba:)bu yazimi bi konuda daha paylastim ancak buranin daha kalabalik oldugunu gorunce buraya da yazmak istedim. Gogus buyutme amelyatini dusunmeye basladigimdan beri nerdeyse her gun bu sayfalari okuyodum. 1bucuk ay once amelyatimi oldum. Gogus altindan girildi, kas arkasi 260cc mentor protez kullanildi. Amelyat sonrasi bekledigimden kolay ve acisiz gecti. Goruntuden de cok memnunum. Ancak bi gogsumde his daha cok, sanirim bu normal. Ama bi gogsumun meme ucunu neredeyse hic hissetmiyorum. Bu normal mi? Sizlerinde basina geldi mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba:)bu yazimi bi konuda daha paylastim ancak buranin daha kalabalik oldugunu gorunce buraya da yazmak istedim. Gogus buyutme amelyatini dusunmeye basladigimdan beri nerdeyse her gun bu sayfalari okuyodum. 1bucuk ay once amelyatimi oldum. Gogus altindan girildi, kas arkasi 260cc mentor protez kullanildi. Amelyat sonrasi bekledigimden kolay ve acisiz gecti. Goruntuden de cok memnunum. Ancak bi gogsumde his daha cok, sanirim bu normal. Ama bi gogsumun meme ucunu neredeyse hic hissetmiyorum. Bu normal mi? Sizlerinde basina geldi mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Canim ben yardim edemem bu konuda sana ameliat olan kisilere sor ama okudugum kadariyla normal boyle seyler zamanla geri duzelecek diye okudum hep tabi kisiden kisiye degisir

Ne kadar uçuk fiyatlar yaaa,ANTALYA Eğitim Araştırmada oldum 1800 tl hastaneye 1500 tl protez için medikalciye 100 tl yine medikalciye sporcu sütyeni için ödedim,sabahtan beri mesajları okuyorum devlet kurumlarında bile çok falza fiyatlar ,şaşırdım.Antlaya Anadolu hastanesi 5000 tl medisu 4500 tl,şifa 4800 tl ye yapıyor ...
Ucuk mu :) ucuk fiyat gormedin sen benim en ucuz buldugum bogazici ve cokta ucuza kacmamak lazim bu konuda birde iyi olmazsa iki sefer para vermen gerekecek buda sana daha fazlaya patlar ve daha kotu seyler bile olabilir allah korusun :(
Ben bogazicini sectim hem uygun hemde ismail bayram cok guzel sonuclar gordum

C ChAneL81 Uçuk dedim çünkü devlet kurumlarında aynı fiyat uygulanır diye düşündüm,yoksa Antalya da da 4500 den tutun 10000 e kadar yapan yerler var ,kuzenim 5 yıl önce 5000 tl e yaptırmıştı,istanbuldan gelen bi dr du,AKIN isminde... Sizin dışınızda başka bikaç konuda daha okudum devlet hastanelerinin fiyatlarını hepsi birbirinden farklı...

C ChAneL81 Uçuk dedim çünkü devlet kurumlarında aynı fiyat uygulanır diye düşündüm,yoksa Antalya da da 4500 den tutun 10000 e kadar yapan yerler var ,kuzenim 5 yıl önce 5000 tl e yaptırmıştı,istanbuldan gelen bi dr du,AKIN isminde... Sizin dışınızda başka bikaç konuda daha okudum devlet hastanelerinin fiyatlarını hepsi birbirinden farklı...
Anladim cnm bogazici tip merkezi devlet hastanesi degilki

Normal doğum bile o kadar basit bi olaymış ki,Ameliyathanede uyandığım ilk andaki o acıyı ölsem unutmam,odama çıkınca kollarımın ağrısı eklendi,sırtım eklendi bir de buna,bugün 8. günüm ve çok şükür yatmadığım sürece taş gibiyim :KK22:
Bunu genelleme ben 24 saat sancı çekerek doğum yaptım ve şu an için tövbeliyim bi daha yapmam diye 6 yıl oldu meme ameliyatı benim için diş beyazlatmadan daha kolaydı ...

Kusura bakmayın ama devlette bizim aldığımız fiyatlar hoca fiyatı.. Eğitim Araştırma Hastanesi değil.. hepimiz biliyoruz eğitim Araştırma ve üniversite Hastaneleri nde asistanlara gösterme amaçlı yapılıyo bu tür ekstra ameliyatlar... önemli olan sonuçtan memnun olmak kafan rahat olarak

1,5 ay aslında erken bir süreç, daha beklemek lazım. Benim yavaş yavaş geliyor hisler.. Sağ mememin alt kısmında kaldı birazcık şimdilik..

Yaptirali ne kadar oldu peki? Hic tamamen hissetmedigin olmus muydu? Cok tesekkurler simdiden :)

4 ay olacak neredeyse benim.. Benim meme uçlarında olmamıştı hissizlik.. Dekolte kısmında, yanlarda, altlarda olmuştu. Dediğim gibi sıra sıra geçtiler zamanla.. :)

C ChAneL81 yyoooo biliyorum özel bi üniversite,ama yapılan işlem aynı ,protez markası genelde aynı,fiyat
Bunu genelleme ben 24 saat sancı çekerek doğum yaptım ve şu an için tövbeliyim bi daha yapmam diye 6 yıl oldu meme ameliyatı benim için diş beyazlatmadan daha kolaydı ...
Kişiye göre değişiyor tabi,ilk doğumum da bende 15 16 saat sancı çekip üstüne sunni sancı ile doğum yapabildim ama ağrı eşiğim üksek olmasına rağmen kasaltına yerleştirildiği için sanırım ilk 3 ,4 saatim çok zordu .. FAZLANAZLI FAZLANAZLI

C ChAneL81 yyoooo biliyorum özel bi üniversite,ama yapılan işlem aynı ,protez markası genelde aynı,fiyat

Kişiye göre değişiyor tabi,ilk doğumum da bende 15 16 saat sancı çekip üstüne sunni sancı ile doğum yapabildim ama ağrı eşiğim üksek olmasına rağmen kasaltına yerleştirildiği için sanırım ilk 3 ,4 saatim çok zordu .. FAZLANAZLI FAZLANAZLI
Drun becerisi ile alakalı benimkide kas altıydı ne baş dönmesi He mide bulantısı He ağrı şükür sürecim çok kolaydı üstelik iğne bile vurduramam ben

Bir de saniyorum ki devlet hastanelerinde bu isleme vakit ayirmak istemiyorlar bu sebeple fiyatlari özel hastane fiyatlarina yaklastirmislar ki millet özele gitsin kendilerine gelen tek tük hastalarada bu fiyattan yapinca sıkıntı olmuyor tabiki.. arastirmalarim esnasinda bir kaç makalede rastladim bu söylemlere. Ben yine de yarın görüşeceğim devlet hastanesiyle ögleden sonrada bogazicine gidecegim. Bakalim aradaki fark neymis:)

Back