Foruma yeni üye oldum. Ancak uzun zamandır takip ediyorum. Güzel öneriler deneyimler paylaşmak çok önemli bence. 8 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim. Çok doktor aradım, teknikleri araştırdım , bir sürü operasyon videosu izledim. Karar verme anı doktorumu bulduğum andı ve beklemeden 2 gün içinde operasyona girdim.
6 yaşında bir kızım var 1.5 yıl emzirme sonrası göğüslerimin, içi boşalmış ve hacimlerini yitirmişlerdi. Doktorumla ilk görüşmemde iz istemediğimi ve doğal bir görünüm istediğimi belirttim. Doktorum benim için uygun olan yöntemi boy,kilo,göğüs kafesi, omuzlar, kalça yı ve de deri kalınlığımı, olan göğüs ölçülerimi baz alarak belirledi. Koltuk altından açılan 4 cm bir kesi ile, kas altına damla şeklinde olan, dışı pütürlü, içi silikon dolu, 310 cc ,natrelle marka protez uyguladı.
Şu an 8.günüm hiç ağrı yok, dün den beri yan yatıyorum , dikiş yok, dren hiç olmadı zaten, kol hareketlerimde engel yok, kesi yeri çok gizli yerde bu yüzden fevkalade moralim, göğüslerimde çok doğallar ve güzel görünüyorlar ,ilk gün hariç hiç ağrım olmadı ve 1 gün kalıp çıktım hastaneden. İlk Hafta sonunda bantlarımı çıkardı doktorum ağrı kesicide artık kullanmıyorum, ikinci hafta masaja başlayacakmışız ve operasyon sonrası kontroller çok önemli. Tabi az biraz şişlik var göğüslerimde ama inanılmaz duygular hissediyorum özgüvenim geri geldi.
Eğer kendinizi düşünüyorsanız bence tek çözüm göğüs büyütmede operasyon ve bu işi 1000 lerce kez tekrarlamış deneyimli güven veren görüşlerinize göre size uygun olana karar verecek doktor. Ben Doktorum Dr.Volkan Tayfur’u size gözüm kapalı öneririm. Ankara da konusunda tek isim bence…..Kendi görüntüsünden memnun olmayan herkese kesinlikle Volkan beyle görüşmesini tavsiye ediyorum. Bana kendimi güzel ve mutlu hissettirdiği içinde ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca size burdan bir tavsiyem bence direk kendisiyle görüşün ve kararı siz verin. Eğer cevaplamamı istediğiniz bir soru olursa seve seve..