- 28 Eylül 2014
- 13
- 3
- 3
- 41
Konu meme olunca hormonlar etkileniyor haliyle bu yüzden süre gecikiyor.bu arada sarkan adet süresi umarım yanlış anlaşılmamıştırAmeliyat olalı 15 gün mü geçti dediniz? Neden sarkma var ya? Benim hiç göğsüm yok şişmiyor adette çok çok az diyebilirim. Adetin kaçıncı gününde oldunuz ameliyat? Doktor hiç önlem almıyor mu açıklama yapmıyor mu?
Benim doktorum bu konuda regl dönemine gelirse amelyatınız ağrı eşiğiniz düşer ve nekahat zamanınız artar yani bir ayda toparlayacaksanız birbuçuk iki ayda toparlarsınız kendinizi dedi. Size kalmış birşey geciktirme hapı kullanabilirsiniz bize göre sorun yok dedi.Ameliyat olalı 15 gün mti dediniz? Neden sarkma var ya? Benim hiç göğsüm yok şişmiyor adette çok çok az diyebilirim. Adetin kaçıncı gününde oldunuz ameliyat? Doktor hiç önlem almıyor mu açıklama yapmıyor mu?
Birşey sorucam: doktor muayenesine adet olmadan önce mi sonra mi gidilir? Bi sakıncası var mı adet dönemine denk gelse?
Ya benim memelerim de özellikle sol mememde hassasiyet var 1.haftadan beri bugün 16.günüm. Sanki tebeşirle kara tahtaya yazı yazarken çıkan o ses gibi gıcıklanıyor içim bu daha ne kadar sürerBir memenin diğerinden sert olması, daha ağrılı olması, yukarıda olması normal şu an için.. Yan dönememek de normal.. Bunlar için endişelenmeyin. Herkesin dayanıklılığı, ağrı eşiği farklıdır.
Ya benim memelerim de özellikle sol mememde hassasiyet var 1.haftadan beri bugün 16.günüm. Sanki tebeşirle kara tahtaya yazı yazarken çıkan o ses gibi gıcıklanıyor içim bu daha ne kadar süreryazarsanız çok sevinirim
tikkabilla benide izlemeye alırmısın boyutları aynı sende nasıl durduklarını görebilirmiyim bende foto koycam benimde görmeni isterim sanki 350 olsaydı diyorum şuanki durumları iyi ama ödemleri gittiğinde ufalırmı diye korkuyorum senin boy ve kilon kaç benim 174 kilo 50 320 nagor yuvarlak takıldı
Gecmis olsun canim zor bi durum allah yardimcin olsun hayirlisiyla olursun insallahmerhaba arkadaşlar tam cesaretimi topluyorum bişey oluyo yine. Dün Aylin Karanlık ile konuştum bilgi almak için.Malum bayan doktor arıyorum. Ameliyat sonrası için 1 ay kesinlikle bebek kuçağa almak ağırlık kaldırmak yok dedi.Benim annem hasta yatakta onu çekmem gerekebiliyor taşımasına yardım ediyorum hani 1 hafta filan olsa idare ederiz ama bide bababm bilmeyecek ameliyat oldugumu...sonuç olarak sanırım yakın zamanda olamayacak
Canim ben henuz ameliat olmadim olanlar cevap verir insallahteşekkürler canım sağol...gerçekten 1ay boyunca hiç kaldıramaz mıyım sizler tecrübelisiniz diye soruyorum.Hani ne kadar kısıtlanır hareketlerim
hımm ben bu aralar okadar çok okudum da burayı karıştırdım hep kim oldu kim olmadıCanim ben henuz ameliat olmadim olanlar cevap verir insallah
Kesinlikle bir ay ağır çekmek,kaldırmak yasak.Allah korusun dikişlerin patlar,kanama olur,protez kayar,cep yırtılır.... Çok komplikasyon yaşarsın.. Ev süpüremezsin,ilk bir kaç hafta kendin atıp kalkamazsın bile..teşekkürler canım sağol...gerçekten 1ay boyunca hiç kaldıramaz mıyım sizler tecrübelisiniz diye soruyorum.Hani ne kadar kısıtlanır hareketlerim
teşekkür ederim...bu durumda ertelemeliyim evlilikten sonrayaKesinlikle bir ay ağır çekmek,kaldırmak yasak.Allah korusun dikişlerin patlar,kanama olur,protez kayar,cep yırtılır.... Çok komplikasyon yaşarsın.. Ev süpüremezsin,ilk bir kaç hafta kendin atıp kalkamazsın bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?