Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben 13 gün önce kas altı ameliyat oldum.burda yazılanları tek tek okudum olmadan önce herkes ağrıdan,büyüklüğünden,markasından bahsediyor..ben bu ameliyatın bu kadar ciddi bir ameliyat olduğunu olana kadar bilmiyordum bi kere ameliyattan sonra akciğer solunumunuzu kestikleri için boğaz ağrısı ve yanmayla uyanıyorsunuz.odama çıkardıkşarında ablam sana naptılar böyle dedi çünkü altımdaki yeşil örtü kan revanmış,bırakın mememin ağrısını anestezi sonrası gelişebilen bir durum olan sistit gibi bi sorunla karşılaştım idrar yollarım mememden çok ağrıdı,mememdeki morluklar bi kenara belimde 2avuç büyüklüğünde morluklar var,dekoltemde gelişen flaster yanığı cabası... Şimdi nefes nefeseyim sanki 65 yaşında nine gibi konuşurken bile yoruluyorum eski beni özledim.doktoruma dillendirdiğimde tek ve hep dediği büyük bir operasyon geçirdin,çok büyük hafife alma oluyor!bunları göz ardı etmeyin derim,olup da benimle aynı sorunları yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

İlk defa karşılaşıyorum açıkçası bu ameliyatı bu şekilde atlatan biriyle.. 13 günde ben gayet ayağa kalkmış, gezmelere başlamıştım, her işimi kendim görüyordum. Sizinki bir talihsizlik olmuş belli ki.. Ya da ameliyat olduğunuz hastane ve doktor bakımından sorunlar yaşamışsınızdır bilemiyorum ama sizin yaşadıklarınız binde bir ihtimaldir.

Ben kas üstü olduğumdan mı bilmiyorum ama bahsettiğiniz gibi durumlar hiç yaşamadım. Şu an ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçti ve hiçbir morarıklık yok hatta protezler yumuşamaya bile başladı. Mememdeki his kaybı azalmaya başladı.

Tek sorunum bugüne kadar, drenler çıkmadan önceki sıkıntı ve şu anda da dikiş yerim sızlıyor sütyen deydikçe.

Ben kendi işimi tam olarak göremiyorum, çünkü yoruluyorum uyku düzenimde sırt üstü uyumaktan bozuldu hala dik yastıklarla sırt üstü yatıyorum yana dönemiyorum çok acıyorlar özellikle sol meme daha çok acıyor bugün 14 gün oldu bunlar normal mi? Bir de bu ay adet görmedim ağrı kesici içmeye devam ettiğim için mi olmuyorum acaba?

Doktorum kas üstü yapsaydık 3 gÜnde toparlardın dedi.bu kadar kanlı,ağrılı olması kas altı olmama bağlı.benim kaburga kemiklerim bile acıyordu doktorum muane etti ve dediği şey kırık yok,kırmamışız şaka yapıyor sandım meğer oraya kadar açıyorlarmış öyle dedi

Ilginç, Dr.'un ne diyor peki? 14 günlük süre bence çok uzun kas altı bile olsa

Bir memenin diğerinden sert olması, daha ağrılı olması, yukarıda olması normal şu an için.. Yan dönememek de normal.. Bunlar için endişelenmeyin. Herkesin dayanıklılığı, ağrı eşiği farklıdır.

Birşey sorucam: doktor muayenesine adet olmadan önce mi sonra mi gidilir? Bi sakıncası var mı adet dönemine denk gelse?

Birşey sorucam: doktor muayenesine adet olmadan önce mi sonra mi gidilir? Bi sakıncası var mı adet dönemine denk gelse?
En iyisi adet bittikten sonra bildigim kadariyla adet doneminde hem sizi daha cok ugrastirir kalkio ped degistirmek felan ve goguslerinizde sisiyorda o donemde agrida yapabilir bence ama bazi kizlarin adet doneminde oldu ve sorun olmadi tabi bu kisiden kisiye farkli olabilir

Teşekkür ederim bnm göğüslerim baya küçük şişsede pek bişey farketmiyor ki pekte şiştiği söylenemez ameliyat zamanı için değil muayene zamanı için pek sorun oluşturmaz sanırım....

Adetiniz bittikten sonra olursanız kafanız rahat olur ama olmazsanız da ki ben adet olmak üzere oldum operasyonu o yüzden sarktı 15.günümde yeni adet oldum aynı sıkıntılar mevcut değişik bir şey yok gecikmesinden başka

Ameliyat olalı 15 gün mü geçti dediniz? Neden sarkma var ya? Benim hiç göğsüm yok şişmiyor adette çok çok az diyebilirim. Adetin kaçıncı gününde oldunuz ameliyat? Doktor hiç önlem almıyor mu açıklama yapmıyor mu?

Konu meme olunca Hormonlar etkileniyor haliyle bu arada sarkan adet günüm yanlış anlaşılmamıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…