Arkadaşlar benim de göğüslerim çok küçük 26 yaşımdayım, şimdiye kadar ameliyattan çok korktum ama yazın evlenicem napıcam bilmiyorum. Ameliyat olmaya cesaret etsem bile sonrasında bana yardımcı olacak kimse yok,,anne veya kız kardeş gibievlendikten sonra mı yaptırsam diyorum ama eşimin böyle görmesini istemiyorum çünkü göğüsüm yok gibi resmen ne yapmalıyım????
Bak forumdaArkadaşlar benim de göğüslerim çok küçük 26 yaşımdayım, şimdiye kadar ameliyattan çok korktum ama yazın evlenicem napıcam bilmiyorum. Ameliyat olmaya cesaret etsem bile sonrasında bana yardımcı olacak kimse yok,,anne veya kız kardeş gibievlendikten sonra mı yaptırsam diyorum ama eşimin böyle görmesini istemiyorum çünkü göğüsüm yok gibi resmen ne yapmalıyım????
yok ya malesef3-4 gün size yardımcı olacak bir arkadaşınız yok mu?
yok ya malesef
Nerde ameliat olmak istiyorsun canim 4500 tl ye bogazici yapiyor ama bende arastirma icindeyim daha param yetmicek baska doktorlaraEser aydoğdu diye bir doktor buldum hasta yorumlarını okuyunca çok gaza geldim. Hiç memnun kalmayan yok. mail attım sağolsun hemen yanıt verdi. 3-4 gün kalmak gerekiyormuş fiyatı 7500 dedi çok pahalı geldi yaa ben 5000 gibi düşünmüştüm
İstanbul Bakırköy Yaşar hastanesinde oldum geçen yıl Dr.İsmet Alpaydın' a.
3,750 tl ödedim. Önceden Bakırköy'de özel muayenesi varken arkadaşım 4-5 yıl önce bu ücrete ameliyat olmuş, özel muayenesini kapatmış, yalnızca Doğan ve Yaşar hastanesinde yalnızca ameliyatlara giriyor şuan.
İlk defa ameliyat olduğum için kıyaslama şansım olmuyor ama fena olmadı, memnumun genel olarak, yalnızca uçlarında biraz hisssizlik var ama bu normal mi bilmiyorum.
Acayip eğlenceli, pozitif ve hiperaktif biri.. ameliyattan önce bayağı rahatlatarak, yardımcı olmuştu. Hatta kullandığı silikonun markasını vs. gösterip, detaylı araştırma yapabilirsin için rahat olsun diyerek de güven vermişti.
Tavsiye ederim.
selam ben 20 gün önce göğüs büyütme amaeliytı oldum kas eltı ve yuvarlak 300 cc şu an memnunum.doktorum damlayı önermedi.bi müddet sonra zaten doğallaşacığını ve damlaya döneceğini söyledi.başka bi sorun olursa yardımcı olurum.
Forumu iyice bir okuyun bence..Bakın bakalım en çok meme ucu kesisi ile ameliyat olanlarmı hissizlik yaşamış yoksa meme altı kesisi ile ameliyat olanlarmı ??!!!bu arada doktor bana en fazla iki ay hissizlik olabilir demisti. senin kesini nereden yaptilar? meme basi cevresinden olunca boyle seyler olabiliyormus, bana meme altindan kesi onerdi.
Dik,dekoltesi sexy gögüs istiyorsanız bence yuvarlak protez tercih edin.Tabi birkaç doktora gidip muayene olun,fikir alın.Vücudunuz,göğsünüz yuvarlak proteze uygunsa uygun yöntemle gayet diri güzel göğüsleriniz olurÖncelikle hayırlı olsun yeni göğüslerin. Benimde kafam bu konuda karışmış durumda doğal bi göğüs için damla mı dolgu mu daha iyidir. Destekli takmış gibi dik bir görüntüsü olsun istiyorum. Hangisinden başlayarak araştırmalıyım. Bide ameliyatı nerde oldun?
Evet canim sana katiliyorum en kolay yer meme alti kesisi ve meme ucu daha zor ve doktorun onemi bu konuda da cikti ben cok mutluyum dr hasan bey le ameliat olacagim icinForumu iyice bir okuyun bence..Bakın bakalım en çok meme ucu kesisi ile ameliyat olanlarmı hissizlik yaşamış yoksa meme altı kesisi ile ameliyat olanlarmı ??!!!
Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum ve ilk günden itibaren his vardı..Heryerinde,meme ucunda bile.Meme ucu kesisi başarı beceri isteyen bir yöntem.Maalesef her doktor bunu yapamıyor ve en kolay olan meme altı kesisine yönleniyor ve hastayıda ikna etmek için meme ucu kesisini kötülüyor sanırım! Meme altı kesisi ile ameliyat olmuş ve bir sene sonra bile his olmayan kişiler vardı burada.Uzun tedavi araştıran,pişman olan.. Lütfen iyi başarılı cerrahlara emanet edin kendinizi.Şansınız bol olsun.
Forumu iyice bir okuyun bence..Bakın bakalım en çok meme ucu kesisi ile ameliyat olanlarmı hissizlik yaşamış yoksa meme altı kesisi ile ameliyat olanlarmı ??!!!
Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum ve ilk günden itibaren his vardı..Heryerinde,meme ucunda bile.Meme ucu kesisi başarı beceri isteyen bir yöntem.Maalesef her doktor bunu yapamıyor ve en kolay olan meme altı kesisine yönleniyor ve hastayıda ikna etmek için meme ucu kesisini kötülüyor sanırım! Meme altı kesisi ile ameliyat olmuş ve bir sene sonra bile his olmayan kişiler vardı burada.Uzun tedavi araştıran,pişman olan.. Lütfen iyi başarılı cerrahlara emanet edin kendinizi.Şansınız bol olsun.
Doktorun başta meme ucu yapalım demiş.Yani demekki bu kesiyi başarı ile yapabiliyor ve kendine güveniyor.Ama azı meme ucu yapısına olmuyor işte.Uygun olmak gerek tabiki.ŞansSizinkileri görünce keşke ben de meme ucundan olsaymışım diyorum ama benim doktorum başta meme ucu olabilir demişti ben demeden ama muayene ettikten sonra meme ucundan yapamayız çok ufak dedi, cidden de öyle.. Bazen istesen de olmuyor işte..
merhaba arkadaslar.. kafama takılan bişeyi sormak istiyorum 2 doktora gittim 2 side farklı seyler söylediler..biri mentor 275 cc damla kas altı,biri de kas üstü yuvarlak dedi.yaptırmayı düşündüğüm dr. mentor yuvarlak high profile 300-325 hatta hatta 350 cc yi bile deniyebileceğini söyledi..eski sporcuyum boyum 1.70,kilom 57,omuzlarım geniş ve belim ince..yazdıklarınızdan okudugum kadarıyla meme dokusu az olanlara kas altı damla öneriyosunuz.gögüs yapım küçük bir avuc civarı fakat dr umun ısrarla kas üstü yuvarlak olayına takılmasına anlam veremiyorum top gibi gögüsler istemiyorum.gögüs yapımın üstü hafif kaslı bir alakası var mı bilmiyorum ama kafam cok karısık yardımcı olurmusunuz lütfen..
merhaba arkadaslar.. kafama takılan bişeyi sormak istiyorum 2 doktora gittim 2 side farklı seyler söylediler..biri mentor 275 cc damla kas altı,biri de kas üstü yuvarlak dedi.yaptırmayı düşündüğüm dr. mentor yuvarlak high profile 300-325 hatta hatta 350 cc yi bile deniyebileceğini söyledi..eski sporcuyum boyum 1.70,kilom 57,omuzlarım geniş ve belim ince..yazdıklarınızdan okudugum kadarıyla meme dokusu az olanlara kas altı damla öneriyosunuz.gögüs yapım küçük bir avuc civarı fakat dr umun ısrarla kas üstü yuvarlak olayına takılmasına anlam veremiyorum top gibi gögüsler istemiyorum.gögüs yapımın üstü hafif kaslı bir alakası var mı bilmiyorum ama kafam cok karısık yardımcı olurmusunuz lütfen..
Arzum77 yeni üye oldum nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum sen bilgin olmuşsun burada takip ediyorum her konuda seni gördüm eklermisin teşekkür ederimDoktorun başta meme ucu yapalım demiş.Yani demekki bu kesiyi başarı ile yapabiliyor ve kendine güveniyor.Ama azı meme ucu yapısına olmuyor işte.Uygun olmak gerek tabiki.Şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?