23 aralik turkiye deyil insallah artik 24 aralik ameliat olur bence haber ederim herkesi:) insallahinşallah canımmmm:) sen ne zamana düşünüyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 aralik turkiye deyil insallah artik 24 aralik ameliat olur bence haber ederim herkesi:) insallahinşallah canımmmm:) sen ne zamana düşünüyosun?
Ben Sakarya eğitim araştırma hastanesinde oldum.çok sevindim adınıza:) bizi anca bizim gibiler anlar yaptırıp mutlu olanları görünce kendim yaptırmış gibi mutlu oluyorum..peki siz nerde yaptırdınız?
zamani gelince acarim insallah konumu..cok tesekkur ederimAslında iki estetik operasyon sayılır seninkisi Çok ağır ameliyat değil,meme estetiği.Meme toparlama ameliyatı olanlar sadece protez ameliyatı olanlara göre daha rahat atlatıyorlar.Meme dokun esnek,gevşemiş oldugundan protez ilaveside fazla sıkıntı vermez..
Genital estetik hakkında pek bilgim yok maalesef..Bir haftalık güzel bir dinlenme ile çok iyi bir duruma gelirsin Sürecini merakla takip edeceğim
Kızlar merhaba sürekli takip ediyordum siteyi bugün uye oldum bende meme estetigini çok istiyorum burda şaylaşan arkadaşlardanda baya fikir sahibi oldum ama kormuyorumda çokyapay olmasından fiyatlarda zaten çok uçuk biraz biriktirdik ama yetmiycek gibi bogaziçi 5000 lira fiyat vermiş arkadaşa okadar arttımı bagcılar araştırmadan yarına randevu aldım şans dileyin bana öyle böyle yaptırıcam kafaya koydum bende bu memelerle mutlu değilim
Evet gerçekten mutsuzum zaten kendimi bildim bileli öyle dolgun dik goguslerimde yoktu genetik heralde yani meme var ama böyle yandan geliyor gibi üst boş gibi giydini bile yakıştıramıyorsun yarın randevum var bagcılar araştırmada tekrardan bilgilendigirim olçulerdende bişi anlamıylrumk şu d cupmuç b cupmuş :) bakalım nasıl geçicekMerhaba bogazici nakut idemede benden 4500tl istedi aralikta ameliat olacagim insallah
Eger kendini kotu hissediyordan bir an once yaptir bence ben 33 yasindayim keske daha once yaptirsaydim diyorum ama gec de degil iyi sanslar sana haberdar et bizi :)
Canim bagcilarda fiyat nedir biliyormusun ? Cup olayini arzum77 sor isi rast gelsin cok yardimci oluyor :)Evet gerçekten mutsuzum zaten kendimi bildim bileli öyle dolgun dik goguslerimde yoktu genetik heralde yani meme var ama böyle yandan geliyor gibi üst boş gibi giydini bile yakıştıramıyorsun yarın randevum var bagcılar araştırmada tekrardan bilgilendigirim olçulerdende bişi anlamıylrumk şu d cupmuç b cupmuş :) bakalım nasıl geçicek
Hayır henüz bilmiyorum yarın ogrenicem bende bagcılarda yada şişlide yakın zamanda olan birine rastlamadım konuları geziyorumtek tekCanim bagcilarda fiyat nedir biliyormusun ? Cup olayini arzum77 sor isi rast gelsin cok yardimci oluyor :)
Bagcilardaki doktor ismini yaz yada hastane ismini yaz ara forumda hersey cikar varsa iyi arastirmalar:)Hayır henüz bilmiyorum yarın ogrenicem bende bagcılarda yada şişlide yakın zamanda olan birine rastlamadım konuları geziyorumtek tek
teşekkür ederim yarın akşam goruşmeyi yazarım :)Bagcilardaki doktor ismini yaz yada hastane ismini yaz ara forumda hersey cikar varsa iyi arastirmalar:)
Serap01700 benide izlemeye alırmısın canım, bende aralikta olucam yani daha çok var. sen 1,63 59 kiloyum yazmiştın yanılmıyorsam, nasıl 90 b kullanıyorsun onuda anlamadım Canım ya. Meme altı ölçün bu kiloda nasıl 90 olabilirki. Sanırım 75 en fazla 80 sindir değilmi?Canim photo gonderdiler buraya yukleyebiliiyil belki bazi kizlar en azindan gormek ister:)??
Yok canim genis benim gogus cevrem 90 b ama b cupu tam doldurmuyor izlemeye aliyorum cnm sen nerde ameliat olacaksin karar verdinmi ayni gun mu olsakSerap01700 benide izlemeye alırmısın canım, bende aralikta olucam yani daha çok var. sen 1,63 59 kiloyum yazmiştın yanılmıyorsam, nasıl 90 b kullanıyorsun onuda anlamadım Canım ya. Meme altı ölçün bu kiloda nasıl 90 olabilirki. Sanırım 75 en fazla 80 sindir değilmi?
Hadi ya, ben 1,70 ve 55 kiloyum, benim 75. Bukadar fark edeceğini düşünemezdim.Yok canim genis benim gogus cevrem 90 b ama b cupu tam doldurmuyor izlemeye aliyorum cnm sen nerde ameliat olacaksin karar verdinmi ayni gun mu olsak
Şu meme altını mezura ile ölçüp yazsana bana bir bakayım ..Senin gögüs kafesin o kadar geniş olamaz yahu,bunişte bir terslik var..Yok canim genis benim gogus cevrem 90 b ama b cupu tam doldurmuyor izlemeye aliyorum cnm sen nerde ameliat olacaksin karar verdinmi ayni gun mu olsak
Bencede 90 biraz kilolu bayanların ölçüsü olsa gerekŞu meme altını mezura ile ölçüp yazsana bana bir bakayım ..Senin gögüs kafesin o kadar geniş olamaz yahu,bunişte bir terslik var..
Tmm canim bi mesure alim bugun:) yazarim sonra hihiŞu meme altını mezura ile ölçüp yazsana bana bir bakayım ..Senin gögüs kafesin o kadar geniş olamaz yahu,bunişte bir terslik var..
Yinede guzel fiyat ozele gore ama bogazici devlet hastanesi degil ki cnm:)Bugün bagcılardaki doktorla goruştum devlet hastanesi olarak biraz pahalı geldi bana ilgili bi doktordu uzun uzun anlattı başka dusunen arkadaslarda olursa fikir olsun 6000lira fiyat verdiler ve nakitmiş taksitte yapılmıyor .
Hadi hayirlisi benden once olacaksin insallah guzel gecer cnm bende lazer lipo istiyordum gobegime ama ikisi bir anda olunca ben nasil geri yola cikacagil diye korkuyorum sadece bir hafta surem var turkiyede kombi ameliat kaca geliyor cnmHadi ya, ben 1,70 ve 55 kiloyum, benim 75. Bukadar fark edeceğini düşünemezdim.
Ben Magic Plast Dr. Günere olucam kısmetse. 12 Aralık, senden biraz önce yani. Randevumu aldım. Ama benim kombi yani lazer lipo ve aynı zamanda meme büyütme.
esmeraldam arzum77 kizlar olctum hakliymisiniz gogus alti cevrem 80 gogus ucundan 90 oluyo hayatimda olcmedigim icin kusura bakmayin :)Serap01700 benide izlemeye alırmısın canım, bende aralikta olucam yani daha çok var. sen 1,63 59 kiloyum yazmiştın yanılmıyorsam, nasıl 90 b kullanıyorsun onuda anlamadım Canım ya. Meme altı ölçün bu kiloda nasıl 90 olabilirki. Sanırım 75 en fazla 80 sindir değilmi?