Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

esmeraldam arzum77 kizlar olctum hakliymisiniz gogus alti cevrem 80 gogus ucundan 90 oluyo hayatimda olcmedigim icin kusura bakmayin :)
Canım benim Sen o kadar iri bir bayan değilsin,90 olmayacagını anlamıştım zaten

Doğru sütyen bedenin 80 B cup En kıssa zamanda iyi bir çamaşırcıda deneme yap,bak ne kadar güzel duracak,vücuduna oturacak sütyen

Canim yurt disanda belki farklidir olculer ben her zaman 90 b aliyorum

Sırt kısmı büyük gelmiyormu? En son kopçaya takıyordursun büyük ihtimal kancaları.Ve lasitigi yukarı çekiyorsundur..Doğrumu?
Yok en genis yerine takiyorum ama lastikleri yukari cekiyorumbdedigin gibi ben heralde b cup bile deilim A dir kesin

ben de ameliyat düşünüyorum ama burada bilgiler çok karışık. doktor tavsiye edebilir misiniz Anadolu yakasında ve protez büyüklüğüne nasıl karar veriyorsunuz

ben de ameliyat düşünüyorum ama burada bilgiler çok karışık. doktor tavsiye edebilir misiniz Anadolu yakasında ve protez büyüklüğüne nasıl karar veriyorsunuz

Oncelikle kararin hayirli olsun canim hosgeldin aramiza:) anadolu yakasi kadikoy tarafi degilmi? Eger oraysa sana Dr hasan findik yakin ve cok iyi bir doktor forumdan okuyabilirsin cok kisi memmun .
Protez buyuklugune gelince tabi once ben kendinadima konusim resimlere gore kafamda boyut sectim ama bide senin vucuduna gore olmasi lazim buna da doktor karar verecek gogus olculerin nedir cnm?

boyum 168 cm ve 56 kg. 75 A beden kullanıyorum ve dolgulu elbette. ben çok büyük istemiyorum. doğal bir görüntü olsun istediğim . doktorun adını birkaç yerde okudum, ama önce kendim ne istediğime karar vermeliyim galiba

bir anda karar verip ameliyat olan biri olarak söylüyorum keske daha önce doktorumla görüşüp ameliyat olsaymışım diyorum. doktorum Mahmut Ulvi Kayalı'ya cok tesekkur ediyorum. sonuctan cok memnunum. kararsı olan arkadaşlar bir görüşün derim

canım öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) bende çarşamba olcam bilgi verirsen sevinirim

teşekkür ederim :) inşallah hayırlısıyla seninki de olur :) bende 30 eylülde oldum ameliyat öncesi ister istemez korkularım vardı bir de çok büyük bir heyecan :) ama cok şükür oldu bitti. ameliyatim sanırım 2 saat civarı sürdü ilk cıktıgımda kendime geldiğimde agrı biraz hissettim ama agrı kesici veriyolar onlar rahatlatıyor. ertesi gün bantları cıkardılar sporcu südyeni giydirdi doktorum sonrasında taburcu ettiler. doktorum bir kac gün agrıların olabilir agrı kesici iç dedi fakat dayanılmayacak şekilde agrım olmadı. cıktıgım gün içtim diger günler gerek duymadım içmedim. bir kac gün sonrasına pansuman için gün verildi gittim her şey iyiydi. gectıgımız cuma kontrole gittim doktorum cok iyi dedi. kesik yeri için krem kullanmamı söyledi. o kesik yeri içinde tedirgin oluyordum ama korktugum gibi büyük bir sekide degil. kremi aldım kullanıyorum şuan. sporcu südyenını de cıkarmamı söyledi Şuan hiç bir şey takmıyorum. suan cok iyiyim. korkun varsa hiç korkma sonucu görünce mutlu oluyorsun. ben keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum :) inşallah senin ameliyatında çok iyi geçer canım

Evet canim ilk once bi kendine gore arastirma yap nasil bir buyukluk sekil istedigini bi dusun hatta resim olarak ta gosterebilirsin doktoruna herkesin gogusu ayni deil onun icin tam da ayni olamaz ! :) sorularini yaz hatta doktuna sor herseyi .. Kolay gelsin canim

çok saolun kızlar..siz kime oldunuz ben fatih dağdelende olucam ameliyatı..resim gösterdim.tamam dedi benim göğüslerim çok küçük ben 90 yada 95 beden istediğimi söyledim olur dedi omuzlarım geniş olduğu için kaldırırmış vücudum.kas altından meme altı kesisi yapıcam dedi ama daha kesin deği yine maeliyat sabahı konuşcaz yarım saat sürer dedi ameliyat size kaç cc takıldı şuan aklıma gelen bunlar korkuyorum çok heyecanlıyım ya kanama enfeksiyon yada bi problem olursa diye :S inş sonuç iyi olur kocaman olsunlar istiyorum :)

kızlar ameliyat olanlar varsa bana oto atabilirmi çok merak ediyorum heycanlıyım nasıl duruyor acaba

Merhaba kizlar ,
Ben bugun bogazici tip merkezini aradim ve iki doktor arasinda kaldim biri dr ismail bayram biri dr necdet ucar bey ??
Beni bu konuda aydinlatin kizlar lutfen ve iki cesit protez varmis orda biri mentor biri natrella her ikiside iyi protez simdi benim goguslerim de biraz sarkiklik var ona gore protez markasi farkli mi olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…