Canım benimesmeraldam arzum77 kizlar olctum hakliymisiniz gogus alti cevrem 80 gogus ucundan 90 oluyo hayatimda olcmedigim icin kusura bakmayin :)
Canim yurt disanda belki farklidir olculer ben her zaman 90 b aliyorumCanım benimSen o kadar iri bir bayan değilsin,90 olmayacagını anlamıştım zaten
Doğru sütyen bedenin 80 B cupEn kıssa zamanda iyi bir çamaşırcıda deneme yap,bak ne kadar güzel duracak,vücuduna oturacak sütyen
Sırt kısmı büyük gelmiyormu? En son kopçaya takıyordursun büyük ihtimal kancaları.Ve lasitigi yukarı çekiyorsundur..Doğrumu?Canim yurt disanda belki farklidir olculer ben her zaman 90 b aliyorum
Yok en genis yerine takiyorum ama lastikleri yukari cekiyorumbdedigin gibi ben heralde b cup bile deilim A dir kesinSırt kısmı büyük gelmiyormu? En son kopçaya takıyordursun büyük ihtimal kancaları.Ve lasitigi yukarı çekiyorsundur..Doğrumu?
Allah Allah,çok ilginç gerçektenYok en genis yerine takiyorum ama lastikleri yukari cekiyorumbdedigin gibi ben heralde b cup bile deilim A dir kesin
Yok canim coktan kaldirdilar o magzayi burda pek tutulmadi ama h&m varAllah Allah,çok ilginç gerçektenSen yinede 80,85 bedeni dene B cup olarak Marks&Spencer vardır orada dimi?
Cnm sende almanyadansın galiba. Buradada ölçüler arzum77 nin yazdığı gibi aslında.Yok canim coktan kaldirdilar o magzayi burda pek tutulmadi ama h&m var
H&M deki ölçülerde çok güzel.Ben alıyorum o mağazadanYok canim coktan kaldirdilar o magzayi burda pek tutulmadi ama h&m var
Tamam canim alirim canim saol canimH&M deki ölçülerde çok güzel.Ben alıyorum o mağazadanNeyse,sen bir dene sonucu yaz bize bak ihmal etme
Fransa canim evet bi denemem lazim h&m den alim bi taneCnm sende almanyadansın galiba. Buradada ölçüler arzum77 nin yazdığı gibi aslında.
ben de ameliyat düşünüyorum ama burada bilgiler çok karışık. doktor tavsiye edebilir misiniz Anadolu yakasında ve protez büyüklüğüne nasıl karar veriyorsunuz
Evet canim ilk once bi kendine gore arastirma yap nasil bir buyukluk sekil istedigini bi dusun hatta resim olarak ta gosterebilirsin doktoruna herkesin gogusu ayni deil onun icin tam da ayni olamaz ! :) sorularini yaz hatta doktuna sor herseyi .. Kolay gelsin canimboyum 168 cm ve 56 kg. 75 A beden kullanıyorum ve dolgulu elbette. ben çok büyük istemiyorum. doğal bir görüntü olsun istediğim . doktorun adını birkaç yerde okudum, ama önce kendim ne istediğime karar vermeliyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?