Sarkıklık durumuna ve meme yapısına bağlı bir durum aslında bu canım.Birde kişinin beklentisi önemli.Sen mutlu olabilirsin,o mutlu olmaz sonuçtan.Beklentide çok çok önemli.. Benim göğüslerimde sarkık gibi duruyordu ameliyat öncesi.Oysa hiçbir doktor sarkık,toparlama gerek demedi.Meme yoğunluğumu,yapısını,meme ucumu çok beğendiler.Hepsi protez ile harik olur dediler.Sadece protez büyüklüğünde ve teknik olarak farklı tavsiyelerde bulundular.Bunıda benşm isteklerim doğrultusunda eledim
Çok şükür hayal ettiğim sonuca ulaştım
Iz konusuna gelince.Önemli olan benim isteğimin getçekleşeceği sonucu almam ilk öncelik.İze takıntılı biri olsamda istediğim sonucu almak için minimum yöntemleri tercih eder,başarılı bir cerraha ameliyat olmayı tercih ederim tabiki.Başarılı olan sonuç kalıcı olacak izin önüne geçer mutluluğum daim olurdu eminim
Eşimin fikri ikinci planda olurdu.O iz istemiyor diye karın germe ameliyatımı iptal etmem mesela
Ama önemli olan senin,sizin düşünceleriniz muhakkak arkadaşım.Senşn için en doğru kararı vereceğini umuyorum