• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Serap sen hem dikleştirme hem silikon mu olacaksın?????.benimki öyle olacak.sen benden daha önce olacaksın operasyonu.benimki ocak ayında...
Evet Fairy5 Fairy5 ama esim diklestirmene gerek yok diyor sadece protez yeter diyor izleri gic sevmez bakalim artik.. :)
Sen nerde ameliat olacaksin ? Nasil bir diklestirme gerek sana i kesi mi?
Ne kadar gogus olculerin var? ne kadar olmak istersin?

Evet Fairy5 Fairy5 ama esim diklestirmene gerek yok diyor sadece protez yeter diyor izleri gic sevmez bakalim artik.. :)
Sen nerde ameliat olacaksin ? Nasil bir diklestirme gerek sana i kesi mi?
Ne kadar gogus olculerin var? ne kadar olmak istersin?
benimkiler baya sarkik.2 cocuk emzirdim ama oncesinde de genetik olarak cok dik degillerdi.2 doktorla gorustum.biri sadece silikon yeter dedi ,digeri diklestirme yapmazsak sadece biraz daha buyuk ama yine sarkik goguslerin olur dedi.2.doktorum daha mantikli geldi bana..kararimi verdim.zaten buyuk gogus istemiyorum 80B tam dolgulu sutyen kullaniyorum su an.silikon koymazsam zamanla sarkar tekrar dedi doktor ben de olabilecek olcunun en kucugu olsun dedim doktora.en fazla 80 C olursun dedi anlastik :))) kismetse Kayseri de olacagim

benimkiler baya sarkik.2 cocuk emzirdim ama oncesinde de genetik olarak cok dik degillerdi.2 doktorla gorustum.biri sadece silikon yeter dedi ,digeri diklestirme yapmazsak sadece biraz daha buyuk ama yine sarkik goguslerin olur dedi.2.doktorum daha mantikli geldi bana..kararimi verdim.zaten buyuk gogus istemiyorum 80B tam dolgulu sutyen kullaniyorum su an.silikon koymazsam zamanla sarkar tekrar dedi doktor ben de olabilecek olcunun en kucugu olsun dedim doktora.en fazla 80 C olursun dedi anlastik :))) kismetse Kayseri de olacagim
Fairy5 Fairy5
Hadi hayirlisi bende emzirdim uc cocuk ama protez le biraz toparlasin yeterli benim icin zaten sutyen siz ille de dik dursun demiyorum napalim iz istemiyorum biraz buyusunler ve toparlansinlar:)eger buyuk istemiyorszn bence sectigin olcu guzel birde doktor daha iyi biliyor vucut yapimiza gore uygun olani takiyor
Bu arada esim kayserili:) gadasi:D

Sarkıklık varsa sadece protez ile toparlama yeterli olmaz.En azından bir sene belki seni biraz mutlu eder ama birinci seneden sonra bu seni mutsuzluga götürür.,İkinci görüştügün doktorun çok iyi açıklama yapmış.Sarkık bir gögüs protezinde verdiği büyüklük ve ağırlıkla iyice sarkar,zamanla.. Protezsiz dikleştirmedede birinci seneden sonra yine sarkık duran bir görüntü verir.Muhakka protez ilavesi ile dikleştirmeni yaptır canım.Dikleştirme yöntemindede birçok teknik var.En izsiz olan meme ucu üst yarım daire şeklinde yapılan kesi ve tam meme ucu kesisi ile yapılan toparlamadır.Ama bunu her doktor yapamıyor maalesef.İz konusunda hassas olan kişilerde yatrım daire şeklindeki kesi daha mutlu eder.Tam meme ucu kesisinde bile iz biraz daha kalıcı olabiliyor.Onun haricinde ters T,lolipop,meme ucu tam kesi ve aşşagıya doğru L kesisi olan kesi ile dikleştirme yapılıyor.Seninde gögsüne uygun olan kesiyi doktorunla iyice konuşup anlaşarak bu ameliyatını ol derim.. Protezsiz dikleştirmelerde kişiler seneden sonra mutlsuz oluyor bunu unutma canım :KK19: 80 C çok güzel bir ölçü..Hayırlı kararların olsun inşallah :KK68:

Sarkıklık varsa sadece protez ile toparlama yeterli olmaz.En azından bir sene belki seni biraz mutlu eder ama birinci seneden sonra bu seni mutsuzluga götürür.,İkinci görüştügün doktorun çok iyi açıklama yapmış.Sarkık bir gögüs protezinde verdiği büyüklük ve ağırlıkla iyice sarkar,zamanla.. Protezsiz dikleştirmedede birinci seneden sonra yine sarkık duran bir görüntü verir.Muhakka protez ilavesi ile dikleştirmeni yaptır canım.Dikleştirme yöntemindede birçok teknik var.En izsiz olan meme ucu üst yarım daire şeklinde yapılan kesi ve tam meme ucu kesisi ile yapılan toparlamadır.Ama bunu her doktor yapamıyor maalesef.İz konusunda hassas olan kişilerde yatrım daire şeklindeki kesi daha mutlu eder.Tam meme ucu kesisinde bile iz biraz daha kalıcı olabiliyor.Onun haricinde ters T,lolipop,meme ucu tam kesi ve aşşagıya doğru L kesisi olan kesi ile dikleştirme yapılıyor.Seninde gögsüne uygun olan kesiyi doktorunla iyice konuşup anlaşarak bu ameliyatını ol derim.. Protezsiz dikleştirmelerde kişiler seneden sonra mutlsuz oluyor bunu unutma canım :KK19: 80 C çok güzel bir ölçü..Hayırlı kararların olsun inşallah :KK68:
Canim haklisin da benim burda bir arkadasil var o sadece protez taktirdi ve biraz sarkiklik vardi toparlandi tabi sutyensiz de dik durmuyor hic sarkmamis meme gibi yani :( tum meme ucu kesilince de sorun cikarabilirmis ilerde deforme oluyor o agir protezlerden dolayi ama dedigin gibi yarim daire meme ucu iyi bir yontemdir kesin onu yapan doktor da az :KK34:ben hala doktorumdan cevap bekliyorum ne dicek bakalim esim kesinlikle i izi istemiyor hayatin boyunca bir iz olacak diyor :(

Canim haklisin da benim burda bir arkadasil var o sadece protez taktirdi ve biraz sarkiklik vardi toparlandi tabi sutyensiz de dik durmuyor hic sarkmamis meme gibi yani :KK43: tum meme ucu kesilince de sorun cikarabilirmis ilerde deforme oluyor o agir protezlerden dolayi ama dedigin gibi yarim daire meme ucu iyi bir yontemdir kesin onu yapan doktor da az :KK34:ben hala doktorumdan cevap bekliyorum ne dicek bakalim esim kesinlikle i izi istemiyor hayatin boyunca bir iz olacak diyor :KK43:

Ona ne ki? İz kalırsa da kalır, onu kafaya takacak tek kişi sen olabilirsin. Deli oluyorum şöyle adamlara..

Canim haklisin da benim burda bir arkadasil var o sadece protez taktirdi ve biraz sarkiklik vardi toparlandi tabi sutyensiz de dik durmuyor hic sarkmamis meme gibi yani :KK43: tum meme ucu kesilince de sorun cikarabilirmis ilerde deforme oluyor o agir protezlerden dolayi ama dedigin gibi yarim daire meme ucu iyi bir yontemdir kesin onu yapan doktor da az :KK34:ben hala doktorumdan cevap bekliyorum ne dicek bakalim esim kesinlikle i izi istemiyor hayatin boyunca bir iz olacak diyor :KK43:
Sarkıklık durumuna ve meme yapısına bağlı bir durum aslında bu canım.Birde kişinin beklentisi önemli.Sen mutlu olabilirsin,o mutlu olmaz sonuçtan.Beklentide çok çok önemli.. Benim göğüslerimde sarkık gibi duruyordu ameliyat öncesi.Oysa hiçbir doktor sarkık,toparlama gerek demedi.Meme yoğunluğumu,yapısını,meme ucumu çok beğendiler.Hepsi protez ile harik olur dediler.Sadece protez büyüklüğünde ve teknik olarak farklı tavsiyelerde bulundular.Bunıda benşm isteklerim doğrultusunda eledim :KK66: Çok şükür hayal ettiğim sonuca ulaştım :KK66:
Iz konusuna gelince.Önemli olan benim isteğimin getçekleşeceği sonucu almam ilk öncelik.İze takıntılı biri olsamda istediğim sonucu almak için minimum yöntemleri tercih eder,başarılı bir cerraha ameliyat olmayı tercih ederim tabiki.Başarılı olan sonuç kalıcı olacak izin önüne geçer mutluluğum daim olurdu eminim ;) Eşimin fikri ikinci planda olurdu.O iz istemiyor diye karın germe ameliyatımı iptal etmem mesela :D
Ama önemli olan senin,sizin düşünceleriniz muhakkak arkadaşım.Senşn için en doğru kararı vereceğini umuyorum ;)

Sarkıklık durumuna ve meme yapısına bağlı bir durum aslında bu canım.Birde kişinin beklentisi önemli.Sen mutlu olabilirsin,o mutlu olmaz sonuçtan.Beklentide çok çok önemli.. Benim göğüslerimde sarkık gibi duruyordu ameliyat öncesi.Oysa hiçbir doktor sarkık,toparlama gerek demedi.Meme yoğunluğumu,yapısını,meme ucumu çok beğendiler.Hepsi protez ile harik olur dediler.Sadece protez büyüklüğünde ve teknik olarak farklı tavsiyelerde bulundular.Bunıda benşm isteklerim doğrultusunda eledim :KK66: Çok şükür hayal ettiğim sonuca ulaştım :KK66:
Iz konusuna gelince.Önemli olan benim isteğimin getçekleşeceği sonucu almam ilk öncelik.İze takıntılı biri olsamda istediğim sonucu almak için minimum yöntemleri tercih eder,başarılı bir cerraha ameliyat olmayı tercih ederim tabiki.Başarılı olan sonuç kalıcı olacak izin önüne geçer mutluluğum daim olurdu eminim :KK66: Eşimin fikri ikinci planda olurdu.O iz istemiyor diye karın germe ameliyatımı iptal etmem mesela :D
Ama önemli olan senin,sizin düşünceleriniz muhakkak arkadaşım.Senşn için en doğru kararı vereceğini umuyorum :KK66:
Cok haklisin canim arkadasim tabiki once benim kararim onemli sonucta ben tasicagim o izi ama ne bilim iste hayirlisi artik bir anda fikrim degisebilir;)

Cok haklisin canim arkadasim tabiki once benim kararim onemli sonucta ben tasicagim o izi ama ne bilim iste hayirlisi artik bir anda fikrim degisebilir:KK66:
Senin gögüs yapına göre bir miktar toparlama,dikleştirme çok daha iyi olacak canım benim .. Meme ucunda aşşagıda,protez ilede olsa meme için yine aşşagıda duracak ve ben eminim sonuç hoş olmayacak.. Meme büyüyünce inan çok değişiyor,farklı bir görüntü çıkıyor ortaya.. Bizler tam tahmin edemiyoruz bu görüntüyü ama doktorlar biliyorlar canım..Eşine değil,uzman olan cerrahların fikirlerine önem ver ve tercih yap ;) Mutlu,musmutlu olmanı canım gönülden diliyorum.Sen çok güzel bir bayansın.İzler güzelliğine asla gölge düşüremez ❤️

kızlar bende göğüs ameliyatı olmaya kesin karar verdim:) bu kararı vermek bile rahatlattı beni bu şekilde yaşamaktansa bu ameliyatı bütün korkularıma rağmen olacağım yaşım 20 özgüvenim o'ın altında bu durumda ötürü...bütçemi 1 yıl kadar sürede oluşturacağım Boğaziçi tıp merkezi fiyatları uygun sanırım burada olan varsa tecrübelerini yazabilir mi?

Senin gögüs yapına göre bir miktar toparlama,dikleştirme çok daha iyi olacak canım benim .. Meme ucunda aşşagıda,protez ilede olsa meme için yine aşşagıda duracak ve ben eminim sonuç hoş olmayacak.. Meme büyüyünce inan çok değişiyor,farklı bir görüntü çıkıyor ortaya.. Bizler tam tahmin edemiyoruz bu görüntüyü ama doktorlar biliyorlar canım..Eşine değil,uzman olan cerrahların fikirlerine önem ver ve tercih yap :KK66: Mutlu,musmutlu olmanı canım gönülden diliyorum.Sen çok güzel bir bayansın.İzler güzelliğine asla gölge düşüremez ❤️
Guzel yurekli arkadasim ne guzel konusuyosun insana tam destek veriyosun supersin :KK15:

kızlar bende göğüs ameliyatı olmaya kesin karar verdim:) bu kararı vermek bile rahatlattı beni bu şekilde yaşamaktansa bu ameliyatı bütün korkularıma rağmen olacağım yaşım 20 özgüvenim o'ın altında bu durumda ötürü...bütçemi 1 yıl kadar sürede oluşturacağım Boğaziçi tıp merkezi fiyatları uygun sanırım burada olan varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Hic korkma canim ben hayatimda ameliat olmadim anestezi nedir bilmem bile dusun sonra ne kadar mutlu olacagiz :) benim en uygun buldugum yer bogazici tip merkezi yaptiranlar memmun gibi bu forumda insallah guzel sonuc aliriz

Hayırlı olsun kararınız, pişman olmayacaksınız, hatta ben o kadar mutluyum ki yine gerekse yine olurdum. :)

Fairy5 Fairy5
Hadi hayirlisi bende emzirdim uc cocuk ama protez le biraz toparlasin yeterli benim icin zaten sutyen siz ille de dik dursun demiyorum napalim iz istemiyorum biraz buyusunler ve toparlansinlar:)eger buyuk istemiyorszn bence sectigin olcu guzel birde doktor daha iyi biliyor vucut yapimiza gore uygun olani takiyor
Bu arada esim kayserili:) gadasi:D
hemseri sayilirmisiz o zaman.hepimiz icin hayirlisi olsun bakalim.istedigimiz gibi okur insallah

cok tesekkur ederim arzum.bu sitede bircok yerde senin cok bilgilendiriciyazilarini okudum bunlar icin de ayrica tedekkurler.insan karar asamasinda tecrube sahibinden gelen bu bilgilere cok ihtiyac duyuyor.
benimki lolipop seklinde kesi olacak.ize cok takilmiyorum acikcasi..tek korkum 4 operasyon birden olacak..diklestirme,protez,genital estetik(labioplasti ve vajinoplasti)

cok tesekkur ederim arzum.bu sitede bircok yerde senin cok bilgilendiriciyazilarini okudum bunlar icin de ayrica tedekkurler.insan karar asamasinda tecrube sahibinden gelen bu bilgilere cok ihtiyac duyuyor.
benimki lolipop seklinde kesi olacak.ize cok takilmiyorum acikcasi..tek korkum 4 operasyon birden olacak..diklestirme,protez,genital estetik(labioplasti ve vajinoplasti)
Aslında iki estetik operasyon sayılır seninkisi ;) Çok ağır ameliyat değil,meme estetiği.Meme toparlama ameliyatı olanlar sadece protez ameliyatı olanlara göre daha rahat atlatıyorlar.Meme dokun esnek,gevşemiş oldugundan protez ilaveside fazla sıkıntı vermez..
Genital estetik hakkında pek bilgim yok maalesef..Bir haftalık güzel bir dinlenme ile çok iyi bir duruma gelirsin ;) Sürecini merakla takip edeceğim ;)

Hayırlı olsun kararınız, pişman olmayacaksınız, hatta ben o kadar mutluyum ki yine gerekse yine olurdum. :)
çok sevindim adınıza:) bizi anca bizim gibiler anlar yaptırıp mutlu olanları görünce kendim yaptırmış gibi mutlu oluyorum..peki siz nerde yaptırdınız?

Back