• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben bugün daha iyi oldum canım.:)
Dün ağrılarım çok fazlaydı kafamı bile kaldıramıyordum zaten 2-3 saatlik uykuyla duruyorum şuanda. Bende malesef öyle kolay ağrısız geçmedi ameliyat sonrası süreci:KK43: ama 1-2 güne düzeleceğimiumuyorum.
Merak ettiğin bişey varsa hani narkoz vs anlatabilriim..benimki göğüs küçültmeydi birde dikleştirme.
Seninki büyütme hemde kas üstü olcakmışssın seninki daha az ağrılı olur muhtemelen.
İnşallah canım benim seninki de tez vakitte geçsin ağrıların.Ya narkozu ameliyathaneye girmeden mi veriyorlar ameliyathanede mi?Filmlerdeki gibi 10dan geriye mi saydırıyorlar :) Uyandığında kendini nasıl hissettin ne zaman uyandın?

Öncelikle herkese merhabalar :)

İki hafta sonra ğöğüs büyütme ameliyatı olacağım. Kas altı yuvarlak, 275-300 cc, meme ucundan takılacak.

Ameliyat öncesi internette bakınırken böyle bir forumun varlığından haberim oldu ve cok sevindim. Gordugum kadarıyla bir cok üye birbirine yardımcı olmaya calısıyor, ve onemli nasihatler veriyorlar. Herkese şimdiden teşekkürler.

Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben çalışan biriyim ve ameliyatı cuma günü olup pazartesi işe gitmeyi planlıyorum. (işim ofis işi ve günboyu bilgisayar ve telefon başında olmamı gerektiriyor).
Yalnız ameliyat sonrası en az 4 gün agrıların yogun olacagını okudum ve işten daha fazla izin almaya karar verdim.
Sizde pzartesi günü de izin alsam, yani ameliyat günü dahil 4 gün dinlensem yeterli olur mu? Yoksa daha mı fazla almalıyım?

4 günde işe gitmesen iyi olur canım, çok fazla oturamıyorsun ben sürekli yatar oturur şekilde duruyordum. 1 hafta en az dinlenmen lazım.

İnşallah canım benim seninki de tez vakitte geçsin ağrıların.Ya narkozu ameliyathaneye girmeden mi veriyorlar ameliyathanede mi?Filmlerdeki gibi 10dan geriye mi saydırıyorlar :) Uyandığında kendini nasıl hissettin ne zaman uyandın?

Narkoz ameliyathanede veriliyor. 3 kere narkoz aldım hiçbirinde de saymadım :KK48: Muhabbet ederken gidiyorsun öyle.. İlkinde doktora okulla ilgili bişi anlatıyordum o ara gitmişim, ikincisinde ben uyuyorum galiba demiştim en son :KK48: Sonuncusunda da uyuduğumdan emin olun demiştim :KK48: Üçünden de farklı şekilde uyandım ama.. İlkinde titriyordum üşüyorum diyordum. İkincisinde sabah uykusundan uyanır gibi kalktım gayet mutlu :KK49: Sonuncusunda yani meme ameliyatı sonrasında uyanırken zorluk çektim, nefes alamadım bir an ve kendime gelmem uzun sürdü. Narkoz olayı doktorda bitiyor canım, iyi ayarlaması lazım.

Narkoz ameliyathanede veriliyor. 3 kere narkoz aldım hiçbirinde de saymadım :KK48: Muhabbet ederken gidiyorsun öyle.. İlkinde doktora okulla ilgili bişi anlatıyordum o ara gitmişim, ikincisinde ben uyuyorum galiba demiştim en son :KK48: Sonuncusunda da uyuduğumdan emin olun demiştim :KK48: Üçünden de farklı şekilde uyandım ama.. İlkinde titriyordum üşüyorum diyordum. İkincisinde sabah uykusundan uyanır gibi kalktım gayet mutlu :KK49: Sonuncusunda yani meme ameliyatı sonrasında uyanırken zorluk çektim, nefes alamadım bir an ve kendime gelmem uzun sürdü. Narkoz olayı doktorda bitiyor canım, iyi ayarlaması lazım.[/QUOTE]
Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim hahah :) Kan yoluyla veriyorlar değil mi narkozu? Acaba ben ne diyeceğim narkozu alınca son olarak hahaha :) Umarım rahat uyanırım. Ya anesteziyle ilgili birçok korku filmi seyreden biriyim keşke izlememiş olsaydım diyorum :KK57:

Bana ameliyathaneye gitmeden önce sakinleştirici iğne vurdular çok heyecan yapmıştm tansiyonum düşmüştü çünkü
O sakinleştirici iğne nasıl bir şeyse artık dünya umrumda olmadı. Güle oynaya gittim ameliyathaneye girdiğimde en ufak bir korku bile hissetmedim düşün. Oysaki 10 dk önce korkudan tansiyonum düşmüştü.
Daha sonra elimden damr yolu açtılar sanırm ben pek hissetmedim aslında kaslarımı gevşetmiş sanırm sakinleştirici. Saçlarmı toplayıp örttüler başımı. Doktorum geldi 2-3 kişi kafama doğru eğilip şimdi biraz uyuyacaksın dedi doktorum. Bende nasıl uyuyabilirim ki hemen dedim sanırım güldüler. Anestezi uzmanını bekliyoruz dedi. Tam o an anestezi uzmanı içeri girdi arkama doğru geçti sonrası yok. Nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum o derece.
Daha sonra her yer bulanıktı gözlerimi açamıyordum biri bana hadi uyan afterdarkmoon ameliyatın bitti hadi uyan gibilerinden bişey diyordu sonra sol tarafıma baktıgımı bir hortum gördüğümü hatırlıyorum. Oksijen sanırm diye düşündüm. Odaya 2 hasta daha sedye ile girdi o an. Onlarıda uyandırmaya çalışıyorlardı. Daha sonra beni zaten odaya götürüp yatağıma yatırdılar ne olup bittiğini inan hiç anlamadım çok kolaydı tahmin ettiğimden.
Sonrada direk serum verdiler zaten:) Tek kötü yanı uyandığımda titriyordum hayatımda ilk defa bu kadar üşüdüğümü hissettim. 4 kat yorgan serdi annem o bile ısıtmamıştı

Yakın zamanda Hasan beye ameliyat olan arkadaşlarımız var.10 Bin ödemediler :KK66: Bence yüzyüze görüş,konuş,danış... En azından fikir alırsın :KK66:
Arzum çok fazla giremiyorum forumda okudum 10 bin istediğini ahmet karacalar ın asistanı 12 ile 20 bin dedi sanırım yıllardır bugünü bekledim sonunda para ayarladım ist da olacağım forumda Haldun kamburoğluna ameliyat olanlarda fazla sanırım ankaraya bile gidebilirim.
Senin olsun gizemin olsun fotoğraflara baktıkça imremdim hep istedim bir türlü olmadı forum değişmiş sanırım artık hiç fotoğraf göremiyorum bir an önce ameliyatımı olmak istiyorum özellikle sana çok teşekkür ederim hep sorularımıza cevap verdin cesaret verdin destek oldun çok güzel bir kalbin var

Arzum çok fazla giremiyorum forumda okudum 10 bin istediğini ahmet karacalar ın asistanı 12 ile 20 bin dedi sanırım yıllardır bugünü bekledim sonunda para ayarladım ist da olacağım forumda Haldun kamburoğluna ameliyat olanlarda fazla sanırım ankaraya bile gidebilirim.
Senin olsun gizemin olsun fotoğraflara baktıkça imremdim hep istedim bir türlü olmadı forum değişmiş sanırım artık hiç fotoğraf göremiyorum bir an önce ameliyatımı olmak istiyorum özellikle sana çok teşekkür ederim hep sorularımıza cevap verdin cesaret verdin destek oldun çok güzel bir kalbin var
Rica ederim canım :KK65: Amacımız yardımcı olmak zaten :KK19:
Canım,seni kimi istersen hangi doktora için sindiyse ona ameliyat ol.Önemli olan istediğin sonuçlar olsun,doktor hasta ilişkisi iyi olsun :KK66: İnana maddiyat önemli ama biryerden sonra maddiyattan dolayı yapılan seçimler çok pişmanlıkta verebiliyor..Bunuda gördük forumda,okuduk yani.. Oyüzden ben herkese hep söylüyorum.Lütfen doktorlarla yüzyüze görüşün,fikir edinin..En son olarak içinden birini seçin..
Hayırlı güzel sonuçlar olsun,seninde ne kadar çok istediğini biliyorum bu ameliyatı.Allahım gönlüne göre versin canımcığım :KK68:

Rica ederim canım :KK65: Amacımız yardımcı olmak zaten :KK19:
Canım,seni kimi istersen hangi doktora için sindiyse ona ameliyat ol.Önemli olan istediğin sonuçlar olsun,doktor hasta ilişkisi iyi olsun :KK66: İnana maddiyat önemli ama biryerden sonra maddiyattan dolayı yapılan seçimler çok pişmanlıkta verebiliyor..Bunuda gördük forumda,okuduk yani.. Oyüzden ben herkese hep söylüyorum.Lütfen doktorlarla yüzyüze görüşün,fikir edinin..En son olarak içinden birini seçin..
Hayırlı güzel sonuçlar olsun,seninde ne kadar çok istediğini biliyorum bu ameliyatı.Allahım gönlüne göre versin canımcığım :KK68:

Evet canım çok istiyorum bu ameliyatı yarın hem hasan bey ile hem eser hanım ile görüşeceğim hayırlısı ne ise o olur inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu siteye üyeyim.5 yıl önce gebelikle başladı buradaki paylaşımlarım. 2 çocuktan sonra göğüslerimde doğal olarak sarkma ve deforme başladı. Ayrıca bende pectus var yani iki göğüs arasında hafif çukurlak var.hiçbir zaman istediğim bikiniyi giyemedim.ön kısmı kapalı bikinileri tercih ettim.göğüslerim de çok aşırı küçük değil ama küçük yine de.Aslında küçüklüğünden ziyade sarkıklığı ve bahsettiğim çukur beni rahatsız ediyor. Buradaki yorumların,ameliyat olanların süreçlerinin tamamını okuduktan sonra ve 2 yakın arkadaşımın 4 ay önceki silikon operasyonundan sonra cesaretimi topladım ve önceden aklımda olan doktorla görüşmemi yaptım.eşimle birlikte gittik. Doktorum gerçekten işinin ustası gibi geldi.konuşmaları çok tatmin ediciydi.eşim pek istekli gitmese de orada ikna oldu. Silikonla o çukurun %60- %70 kapanacığını ayrıca çukur bölgeye karından yağ dokusu alacağını söyledi. Bu arada aynı ameliyatta sanırım labioplasti ve vajen daraltma da olacağım(2 normal doğum).10 gün evde mutlak istirahat gerekli dedi.Ağrın illaki olacak dedi.3 ameliyat birden ağır gelirmi aceba dedim.Ameliyata yakın tekrar konuşacağız.10 gün istirahat diyince şubat tatiline erteledik şimdilik.
Bazı arkadaşlar çok ağrı olmadan atlatmış ama çoğu süreci ağrılı geçirmiş.Hayırlısı bakalım.Ağrıya katlanırım ama benim endişem annemler-kayınvalidemler bu işi çakmadan bu süreci atlatmam konusunda.

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu siteye üyeyim.5 yıl önce gebelikle başladı buradaki paylaşımlarım. 2 çocuktan sonra göğüslerimde doğal olarak sarkma ve deforme başladı. Ayrıca bende pectus var yani iki göğüs arasında hafif çukurlak var.hiçbir zaman istediğim bikiniyi giyemedim.ön kısmı kapalı bikinileri tercih ettim.göğüslerim de çok aşırı küçük değil ama küçük yine de.Aslında küçüklüğünden ziyade sarkıklığı ve bahsettiğim çukur beni rahatsız ediyor. Buradaki yorumların,ameliyat olanların süreçlerinin tamamını okuduktan sonra ve 2 yakın arkadaşımın 4 ay önceki silikon operasyonundan sonra cesaretimi topladım ve önceden aklımda olan doktorla görüşmemi yaptım.eşimle birlikte gittik. Doktorum gerçekten işinin ustası gibi geldi.konuşmaları çok tatmin ediciydi.eşim pek istekli gitmese de orada ikna oldu. Silikonla o çukurun %60- %70 kapanacığını ayrıca çukur bölgeye karından yağ dokusu alacağını söyledi. Bu arada aynı ameliyatta sanırım labioplasti ve vajen daraltma da olacağım(2 normal doğum).10 gün evde mutlak istirahat gerekli dedi.Ağrın illaki olacak dedi.3 ameliyat birden ağır gelirmi aceba dedim.Ameliyata yakın tekrar konuşacağız.10 gün istirahat diyince şubat tatiline erteledik şimdilik.
Bazı arkadaşlar çok ağrı olmadan atlatmış ama çoğu süreci ağrılı geçirmiş.Hayırlısı bakalım.Ağrıya katlanırım ama benim endişem annemler-kayınvalidemler bu işi çakmadan bu süreci atlatmam konusunda.
Canım 3 ameliyat birden ağır gelebilir ama göğüs ameliyatı dışında bahsettiğin ameliyatlarda ne kadar ağrı hissedilir,ayağa kalkılabilir mi yoksa sürekli mi yatılması gerekir bilemediğimden yorum da yapamıyorum.Doktor 10 gün dese de ortalama 2 haftayı bulabilir dinlenmen.Mesela göğüs ameliyatında 1 gün kendine gelmeye yeterken bana 3 gün gerekti.Ayağa kalkabilmemse 6 günü buldu.O yüzden kendine geniş bir zaman ayırmaya çalışmalısın ne olur ne olmaz diyerek.

Dishekimim yorumun icin tsk ederim.en agrili olani silikon operasyonu dedi doktorum.silikonlarin agrisindan genital bolgenin agrisini hissetmezsin dedi.ameliyat suresi uzayacakmis bu da korkuttu beni.bakalim ocak sonunda karar vermis olucaz

Dishekimim yorumun icin tsk ederim.en agrili olani silikon operasyonu dedi doktorum.silikonlarin agrisindan genital bolgenin agrisini hissetmezsin dedi.ameliyat suresi uzayacakmis bu da korkuttu beni.bakalim ocak sonunda karar vermis olucaz

3 ameliyat cidden ağır olabilir ama doktorun dediği doğru, beyin birden çok ağrı varsa en şiddetlisine odaklanır ve biz onu hissederiz.

Ağrı olayı beyinde hissediliyor yani bi yerin ağrrken daha hafif olanı hissetmezsin. Benim bildiğim böyle vajen daraltma ihtiyacın varsa bence hepsini aynı anda ol o çok ağrılı olmaz silikonun ağrısına dayandıktan sonra tek narkoz ile ikisi bir hallolur inşallah

Ağrı olayı beyinde hissediliyor yani bi yerin ağrrken daha hafif olanı hissetmezsin. Benim bildiğim böyle vajen daraltma ihtiyacın varsa bence hepsini aynı anda ol o çok ağrılı olmaz silikonun ağrısına dayandıktan sonra tek narkoz ile ikisi bir hallolur inşallah
kizlar cok tesekkur ederim.daha zaman var ben de tedirgin oldum agir olurmu diye...bakalim daha vakit var ocak sonunda doktor daha net konusuruz dedi.ams tabi benim hergun kafami kemiriyo.aslinda aninda karar verip olmak lazim.ogretmen oldugum icin subat tatilini beklemek zorundayim

slm arkadaşlar 6 yıl önce meme büyütme ve lipo oldum aynı anda göğüs acısından lipoyu hiç hissetmedim dr.aylin karanlık yaptı tavsiye etmiyorum göğüslerim küçük oldu kendi meme dokum 80 di şuan 85 ve ameliyatım zor geçti kasla meme dokusunun arasına istedim kaslarım sıkı olduğu için açamamış açamadığı gibi işaret parmağını kırmış ameliyat sırasında, dikişlerim berbat medicalparkta oldum birde doktor ucuza pahalıya bakmıyor aylin karanlık etilerde 6 yıl önce sadece göğüse 6 bintl verdim ÇOK DİKKAT EDİN İYİ ARAŞTIRIN DOKTORUNUZU PAHALI DOKTOR İYİ DEMEK DEĞİLMİŞ ACI GERÇEK BİR TECRÜBE SONUÇ HÜSRAN :( doktor arıyorum şimdi cesaret topladım tavsiyeleri alıyım kızlar ...

kizlar cok tesekkur ederim.daha zaman var ben de tedirgin oldum agir olurmu diye...bakalim daha vakit var ocak sonunda doktor daha net konusuruz dedi.ams tabi benim hergun kafami kemiriyo.aslinda aninda karar verip olmak lazim.ogretmen oldugum icin subat tatilini beklemek zorundayim
Tatile girer girmez olursan canım 15 gün sana yeterli olur gerekirse raporda yazar doktorun Allahın izni ile atlatırsın

slm arkadaşlar 6 yıl önce meme büyütme ve lipo oldum aynı anda göğüs acısından lipoyu hiç hissetmedim dr.aylin karanlık yaptı tavsiye etmiyorum göğüslerim küçük oldu kendi meme dokum 80 di şuan 85 ve ameliyatım zor geçti kasla meme dokusunun arasına istedim kaslarım sıkı olduğu için açamamış açamadığı gibi işaret parmağını kırmış ameliyat sırasında, dikişlerim berbat medicalparkta oldum birde doktor ucuza pahalıya bakmıyor aylin karanlık etilerde 6 yıl önce sadece göğüse 6 bintl verdim ÇOK DİKKAT EDİN İYİ ARAŞTIRIN DOKTORUNUZU PAHALI DOKTOR İYİ DEMEK DEĞİLMİŞ ACI GERÇEK BİR TECRÜBE SONUÇ HÜSRAN :KK43: doktor arıyorum şimdi cesaret topladım tavsiyeleri alıyım kızlar ...
Canım çok kötü bir şey istediğin sonucu alamaman 6 yıl önce 6 bin Tl de gerçekten çok vermişsin bence başka doktorlar ile tekrar görüş ben perşembe günü 3 doktor ile görüştüm 2. Sinin yanından çıktım çok umutsuzdum içime sinmedi birde pazarlıkçılar gibi şu kadarını peşin alalım madem sende var üstünü karta bölerek falan dediler çok itici geldi samimiyet çok önemli aynı gün Hasan Fındık dan randevu almıştım ilk görüşme ücretsiz 10 dk içinde konuştuk ve ameliyat günümü aldım yüzüm çok asılmıştı hatta sordu Hasan Bey bir şey mi oldu bende yorgunum dedim moralim bozuk diyemedim ama onunla konuşmaya başlayınca insanın enerjisi yerine geliyor bence bir git konuş Danış fikir al beni muayene ederken ben daha bir şey demeden şöyle şöyle şöyle olmalı dedi tamamen benim isteklerimi kendi sıraladı seni şu mutlu eder dedi tamam dedim ameliyat oluyorum. En yakın zaman ne zamansa dedim baktı asistanı 4 Eylül de ameliyat ım var

Selam.Şaka yapıyorsunuz sanırım:)) benim ağrı eşiğim çok yüksektir ve bu ameliyatı kasaltı olmama rağmen yani ağrılı olanı çok makul geçirdim diyebilirim.Ama çok zor bir ameliyat.Minumum 1 hafta.Sonrasında da iki büklüm yürüyorsunuz.Bu illa ağrı demek değil.Göğüslerde aşırı baskı,sanki yere düşecek gibi,yani rutinin dışında.Siz Cumartesi olup Pazartesi ancak hafifi doğrulabilirsiniz.Yine söylüyorum illa ağrı değil ama dışardan bir madde konduğundan çok farklı bir baskı hissediyorsunuz.Zamanınızı ayarlayıp olun derim.Kolları özellikle kısıtlı kullanabiliyorsunuz.Ağrı eşiğiniz yüksek bile olsa 1 haftaya ihtiyaç var.Ama karar sizin.Kolay gelsin.
Öncelikle herkese merhabalar :)

İki hafta sonra ğöğüs büyütme ameliyatı olacağım. Kas altı yuvarlak, 275-300 cc, meme ucundan takılacak.

Ameliyat öncesi internette bakınırken böyle bir forumun varlığından haberim oldu ve cok sevindim. Gordugum kadarıyla bir cok üye birbirine yardımcı olmaya calısıyor, ve onemli nasihatler veriyorlar. Herkese şimdiden teşekkürler.

Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben çalışan biriyim ve ameliyatı cuma günü olup pazartesi işe gitmeyi planlıyorum. (işim ofis işi ve günboyu bilgisayar ve telefon başında olmamı gerektiriyor).
Yalnız ameliyat sonrası en az 4 gün agrıların yogun olacagını okudum ve işten daha fazla izin almaya karar verdim.
Sizde pzartesi günü de izin alsam, yani ameliyat günü dahil 4 gün dinlensem yeterli olur mu? Yoksa daha mı fazla almalıyım?

kizlar bir sorum olacak.benim su an taktigim sutyen dolgulu 80 B cup.doktorum silikon takinca 90 olur dedi.90 derken sutyen olcusunu mu kasdediyorlar? bunu sormayi unuttum doktora.ben buyuk istemiyorum dedim ancak bu buyukluk tasir silikonu dedi.cok mu buyuk olur ya???

kizlar bir sorum olacak.benim su an taktigim sutyen dolgulu 80 B cup.doktorum silikon takinca 90 olur dedi.90 derken sutyen olcusunu mu kasdediyorlar? bunu sormayi unuttum doktora.ben buyuk istemiyorum dedim ancak bu buyukluk tasir silikonu dedi.cok mu buyuk olur ya???
Hangi Dr öyle bir şey söyledi benim gittiğim hiçbir Dr ölçü vermemişti a Cup b Cup o şekilde konuşuyorlar muhtemelen meme ucu genişliğini söyledi sırt genişliği değişmez çünkü sen desteksiz b cupı rahat doldurursun hatta c Cup bile yapılabilir gibi geldi ben perşembe oldum ameliyatımı kas altı olmama rağmen hiçbir gün kambur yürümedim ağrım da olmadı yatıp kalkarken annem destek oluyor ama onun haricinde normal evde geziyorum iki büklüm yürümek insana acı verir ilk zaman dik yürümeye çalıştım vücudum alışsın diye hiç yatmadım, bugün iki gün bitti üçüncü günüm şükür allaha iyiyim

Hangi Dr öyle bir şey söyledi benim gittiğim hiçbir Dr ölçü vermemişti a Cup b Cup o şekilde konuşuyorlar muhtemelen meme ucu genişliğini söyledi sırt genişliği değişmez çünkü sen desteksiz b cupı rahat doldurursun hatta c Cup bile yapılabilir gibi geldi ben perşembe oldum ameliyatımı kas altı olmama rağmen hiçbir gün kambur yürümedim ağrım da olmadı yatıp kalkarken annem destek oluyor ama onun haricinde normal evde geziyorum iki büklüm yürümek insana acı verir ilk zaman dik yürümeye çalıştım vücudum alışsın diye hiç yatmadım, bugün iki gün bitti üçüncü günüm şükür allaha iyiyim
cnm ilgin icin tsk ederim.sana da gecmis olsun ve yeni cicislerin hayirli olsun daha cok yeniymis.umarim istedigin gibi olmustur.fazla agri da cekmemissin sonrasinda ne guzel...doktor burda cok iyi ve isini bilen biri ama ben kararsizlik yasiyorum o da bana birak demiyo.soru isaretlerimi gidermiyo.cool biraz doktorum.sonrasinda hasta elestirilerinden kaciniyo sanirim.siz dediniz de boyle oldu gibi cumlelerden kacinmak icin soyle yapalim demiyo sanirim.hastaya birakiyo.bence iyi olur ama sen cok buyuk istemedigin icin sana buyuk gelebilir dedi sadece...

Back