• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet bu konuyu herkes merak ediyor ama kesin birsey yazmamis.. Ben gogus ucundan ameliyat olmustum dogumdan sonrasini sizlerle paylasicam insallah bir sorun cikmaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesınlıkle bende bunu çok merak edıyorum ınsallah saglıkla alırsınız bebegınızı kucagınıza :):) bizi bilgilendrmeyi unutmayın nolur :(

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar bana dua edin insallah bebisimi saglikla kucagima aliyim da hepinizi bilgilendiricem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MERHABA ÖNCELIKLE IYI BAYRAMLAR :) bende size bir sey sormak ıstıyorum sıtede cok yenıyım hiç silikonla emziren tanıdığınız var mı bekarım ve ameliyattan çok korkuyorum ama öyle böyle bir korku değil aşırı... EN önemliside butun doktorlar klasik olarak süt bezlerini etkılemedğini soylese de bugune kadar hiç silikonla emziren duymadım ünlüler bile hamıle olduklarında hemen silikon çıkarttırıyor :(
Merhaba,iyi bayramlar ;)
Silikon ameliyatında protez süt damarlarının bulunduğu yere yani meme dokusuna koyulmaz.Ya meme dokusu altına,yada dahada altı kas altına koyulur.Meme dokusuna bıçak vurulmaz,süt kanalları zarar görmez ;) Meme ucu kesisi ilede ameliyat olsanız protez cebine meme dokusu altında ilerlenir. Süt miktarı çocuğun rızkı ile alakalı aslında.Ben iki çocuk emzirdim,ameliyat olmamıştım henüz.Ama ilk çocuğumda fazla süt olmamıştı,üç ay zar zor emdi.İkinci çocukta bir sene emdi,sütüm çoktu.. Belki annenin psikolojisi,yediği içtiği faktörlerde etkiler bu oranı tabi.Ameliyatlı olsaydım ameliyat dolayısı ile ilk çocukta az sütüm oldu derdim ama ikinizde farklı oldu işte :))
endişe etmeyin,sanatçılar emzirmede gögüs büyüdüğü için fazla deforme olmasın diye hamilelikten önce çıkartıyorlar protezlerini.Süt miktarı ile alakalı değil yani ;)

Merhaba,iyi bayramlar ;)
Silikon ameliyatında protez süt damarlarının bulunduğu yere yani meme dokusuna koyulmaz.Ya meme dokusu altına,yada dahada altı kas altına koyulur.Meme dokusuna bıçak vurulmaz,süt kanalları zarar görmez ;) Meme ucu kesisi ilede ameliyat olsanız protez cebine meme dokusu altında ilerlenir. Süt miktarı çocuğun rızkı ile alakalı aslında.Ben iki çocuk emzirdim,ameliyat olmamıştım henüz.Ama ilk çocuğumda fazla süt olmamıştı,üç ay zar zor emdi.İkinci çocukta bir sene emdi,sütüm çoktu.. Belki annenin psikolojisi,yediği içtiği faktörlerde etkiler bu oranı tabi.Ameliyatlı olsaydım ameliyat dolayısı ile ilk çocukta az sütüm oldu derdim ama ikinizde farklı oldu işte :))
endişe etmeyin,sanatçılar emzirmede gögüs büyüdüğü için fazla deforme olmasın diye hamilelikten önce çıkartıyorlar protezlerini.Süt miktarı ile alakalı değil yani ;)

arzum merak ediyorum emzirme sonrası sarkma durumu protezli göğüste nasıl olur? Ben kas altının pek sarkma yapacağını sanmıyorum, hele ki benim meme dokum yoktu düzdü biliyorsun. Neresi sarkabilir ki diye düşünüyorum.

arzum merak ediyorum emzirme sonrası sarkma durumu protezli göğüste nasıl olur? Ben kas altının pek sarkma yapacağını sanmıyorum, hele ki benim meme dokum yoktu düzdü biliyorsun. Neresi sarkabilir ki diye düşünüyorum.

Benim bi arkadasimin memeleride çok küçüktü sonra hamile kaldi cocugunu emzirdi filan memelerini suanki durumu bana söylediği küçük meme sarkar mi biri sarkti asagi dogru ve azcikti zaten icide bosaldi dedi deforme oldu dedi sanirim bunyeyle alakali bi durum gibi esneme toparlamayla ilgili...

Merhaba,iyi bayramlar ;)

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :):) umarımm butun bunlar bana cesaret olur ve artık ertelemem bu amelıyatı :( çok isterdim şimdi bitmiş gitmiş olmasını darısı basıma ınsallah :):)

Kas altında protezin ağırlığı ile sarkma pek olmaz tabiki.Ama kas üstünde sarkma riski daha fazladır.Bu birazda kişinin durumuna bağlı.Fazla kilo almak,deri gevşemesi,hamilelikte gögüslerin aşırı büyümesi,çocuğum uzun süre emmesi gibi faktörler sarkmayı arttırabilir... Kimi bayanın göğüsleri daha emzirmeden sarkıyor,kimi emziriyor fakat pek etkilemiyor :/
Tabiki Öeme dokusu çok azsa be kas altı protez koyulduysa gögüs pek sarkmaz ;)

Kas altında protezin ağırlığı ile sarkma pek olmaz tabiki.Ama kas üstünde sarkma riski daha fazladır.Bu birazda kişinin durumuna bağlı.Fazla kilo almak,deri gevşemesi,hamilelikte gögüslerin aşırı büyümesi,çocuğum uzun süre emmesi gibi faktörler sarkmayı arttırabilir... Kimi bayanın göğüsleri daha emzirmeden sarkıyor,kimi emziriyor fakat pek etkilemiyor :/

Aman iyi iyi gerçi daha çok var o zamanlara :ssz:

Bende yaklaşık 10 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum sonuçtan memnunum fakat ilerleyen zamanda kapsül oluştuğu için arada ağrılarım oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CNim gögüslwr biraz sarkik olunca diklestirme yapmadan toparlamak icin yuvarlak ve mentor uyi oluyormus. Natrelle ve damla koyunca zamaniyla natrelle yumusak oldugu icin daha cok asagiya sarkma ihtimali oluyormus..senin bilgin varmi bu konuda? Benim simdiki halini gördün resimlerimde. Ne dersin?

CNim gögüslwr biraz sarkik olunca diklestirme yapmadan toparlamak icin yuvarlak ve mentor uyi oluyormus. Natrelle ve damla koyunca zamaniyla natrelle yumusak oldugu icin daha cok asagiya sarkma ihtimali oluyormus..senin bilgin varmi bu konuda? Benim simdiki halini gördün resimlerimde. Ne dersin?

Merhaba, benim teyzem ameliyat oldu, hangi protezin uygun olacağı kişinin göğüs yapısına ve mevcut durumuna göre değişiklik gösterdiği için, kendisi tamamen doktorun uygun gördüğü şekilde hareket etti. Biz Ankara'da Medicana Hastanesi'nde Dr. Diren Çelik'e teyzemin meme ameliyatını yaptırdık. Sonuç olarak sarkıklık gibi bir durum kalmadı ve çok da doğal duruyor göğüsleri. Diren bey gerçekten hangisi size uygunsa o protezi yerleştiriyor, kendisiyle görüşün isterseniz. Ben de burun ameliyatı yaptırdım kendisine ve teyzemin göğüslerinde aldığımız iyi sonucu ben de burnumda aldım. Sormak istedikleriniz olursa cevaplandırabilirim. Ama gözünüz kapalı iyi bir cerraha giderseniz iyi sonuç alırsınız :34:

Son düzenleme:
Benim göğüslerimde emzirmelerden dolayı üst kısmı boşalmıştı biliyorsun.Altta dokum vardı ve sarkık gibi duruyordu.Oysa sarkık değilmiş,toparlama in belirli bir düzeye gelmesi gerekiyormuş .Banada protez ile toparlama yapıldı,sonuç gayet doğal ve güzel oldu.Hemde sıfır izsiz diyebilirim ;)
Damla protez yapısı gereği üst kısmı daha az dolu,alt kısmı daha fazla dolu biröprotez şeklidir.bir kadının göğsü damla şeklinde değildir,yuvarlaktır.Ayakta durduğu zaman yerlimi etkisi ile aşşagıya doğru hafif bir düşme olur.Yuvarlak protezde zaten dik tutuldugunda hafif aşşagıya kıvamını verir.Normal gögüs yattığımız zaman yuvarlak durur,yuvarlak protezde öyle durur masa üstünde ;) Doğru yöntem ile yuvarlak protez gayet doğal sonuçlar verir ;)
Protez markalarına gelince...Herkes kendi gögsündeki sonuca göre yorum yazar.Bende şu var,çok yumuşak,o marka olsaydı sert olurdu diyemez.Çünkü bunu bilmez.Başka bir arkadaşının sonucuna görede değerlendirme yapamaz.Çünkü her vücutta,memede protez yönteme ve meme durumuna göre farklı sonuçlar verir !!
Bende Mentor marka var,doktorumda hasta başka bir marka istemediği sürece Mentor kullanıyor.Doktoruma göre en iyisi o.Yabancı sitelere,ameliyat olup öncesi sonrası foto paylaşan siteleri incelerdendr hep Mentor marka protezin kullanıldığını görürsün zaten.. Protez markasına takılma,seçeceğin doktor neyi önerirse onu kabul edeceksin zaten.Eğer kafamda soru işaretleri varsada doğru doktoru bulamamışsın demektir zaten ;)

Benim göğüslerimde emzirmelerden dolayı üst kısmı boşalmıştı biliyorsun.Altta dokum vardı ve sarkık gibi duruyordu.Oysa sarkık değilmiş,toparlama in belirli bir düzeye gelmesi gerekiyormuş .Banada protez ile toparlama yapıldı,sonuç gayet doğal ve güzel oldu.Hemde sıfır izsiz diyebilirim ;)
Damla protez yapısı gereği üst kısmı daha az dolu,alt kısmı daha fazla dolu biröprotez şeklidir.bir kadının göğsü damla şeklinde değildir,yuvarlaktır.Ayakta durduğu zaman yerlimi etkisi ile aşşagıya doğru hafif bir düşme olur.Yuvarlak protezde zaten dik tutuldugunda hafif aşşagıya kıvamını verir.Normal gögüs yattığımız zaman yuvarlak durur,yuvarlak protezde öyle durur masa üstünde ;) Doğru yöntem ile yuvarlak protez gayet doğal sonuçlar verir ;)
Protez markalarına gelince...Herkes kendi gögsündeki sonuca göre yorum yazar.Bende şu var,çok yumuşak,o marka olsaydı sert olurdu diyemez.Çünkü bunu bilmez.Başka bir arkadaşının sonucuna görede değerlendirme yapamaz.Çünkü her vücutta,memede protez yönteme ve meme durumuna göre farklı sonuçlar verir !!
Bende Mentor marka var,doktorumda hasta başka bir marka istemediği sürece Mentor kullanıyor.Doktoruma göre en iyisi o.Yabancı sitelere,ameliyat olup öncesi sonrası foto paylaşan siteleri incelerdendr hep Mentor marka protezin kullanıldığını görürsün zaten.. Protez markasına takılma,seçeceğin doktor neyi önerirse onu kabul edeceksin zaten.Eğer kafamda soru işaretleri varsada doğru doktoru bulamamışsın demektir zaten ;)

Benk cenk tokat la görüstüm. .oda asari yukari böyle söyledi bana..ve oda mentor tercih ediyormus..ama forumda bazilari natrelle daha iyi deyince teredütte kaldim.cok sagol vakit ayirip yazdigin icin..sen benim arkadaslik listemdeydin ama göremiyorum su an..seninkiler cok güzel di..tekrar bakayim dedim bulamadim. .eklermisin tekrar canim?:26:

Kızlar ameliyat sonrası ne kadar zaman eğimli yatmak zorundayız? Ben 10. günden itibaren bıraktım onu.. Yanlış mı yaptım acaba?

ameliyat olanlar nette bunlari okudum. dogrumu sizce?sizin doktorlarinizda bunlari söyledimi?

Yuvarlak protez, kas altına yerleştirildiklerinde, damla protez görünümü kazanıp üst polde ve meme tabanında yeterli hacmi sağlar.
Meme altına yerleştirilen protezlerde kapsül kontraktürünü daha efektif olarak engellemesi nedeniyle pürtüklü yüzeyler tercih edilirken,kas altına uygulanacak protezlerde düz yüzey kullanılır.

evet cnm dogru bilgi

protex taktıktan sonra sarkma olur mu? benim bir göğüs dokum zaten çok fazla vardı yani büyüktü göğsüm ama diğeri ile eşitlemek için ve sarkmayı toparlamak için ameliyat oldum . meme dokusu fazla olduğu için sarkma olmasından korkuyorum, benimle aynı durumda olanların deneyimleri neler?

bir de ameliyattan sonra masa başı çalışınca çok ağrınız oluyor mu

arkadalar foruma goz atarken gozume carpan bır baslık oldu bu. gogus buyutmek ıcın ılla kı bıcak altına yatmak yada estetık olmak gerekmez, ben 3 tane guzellık merkezının PR ısını yapıyorum ve bır cok merkezde tamamen dogal yontemler kullanılıyor, bu merkezlerle calısırken tanıstıgım cok profesyonel işinin ehli ve PR ını aldıgım ozel bır profesyonel uzman masor var. masajla gogus buyutulmesı,bolgesel yaglardan kurtulunması, selulıt tedavısı ve cıldımızın daha dırı ve daha gergın olması mumkundur. bu baglamda dılersenız ulasabılecegınız uzman masorun bılgılerını verıyorum. googlea gırdıgınızde masor com tr yazın ya da adres cubuguna www,masor,com,tr yazın ulasabılırsınız.

Merhaba bu sayfadaki ilk mesajım. Geçtiğimiz cuma doktorumla görüştüm ve 23üne ameliyat tarihi aldım. Görüşmemizde 275 veya 300 cc kullanacağını söyledi.Yuvarlak istedim o da yuvarlak daha iyi olur evet dedi. Ama 275-300 bana biraz küçük geldi çünkü benim göğüslerim çok küçük 75 beden dolguluyu bile doldurmuyor. Sizce ameliyat sonrası tatmin edicibir görüntüye ulaşabilir miyim bu cc'lerle?

Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..

Back