Merhabalar!
Cok haklıymıssınız. Cuma gunu ameliyat oldum, bugun 3uncu gunu ama yarın işe gitmek imkansız görünüyor. Agrılarım geçti, ilaçsız durabiliyorum ama bu agırlık ve sertlik hissi cok rahatsız ediyor. Yataktan kendi başıma dogrulamama ve yatamama durumum da var tabi. Ve cok halsiz hissediyorum.
Allahtan forumdakilerin tavsiyelerine istinaden 4 gün izin almıştım. Perşembe günü işbaşı yapacağım. Umarım daha iyi olurum.
Şimdi biraz benim için ameliyat sonrası süreçten bahsediyim. Ameliyat günü cok zor geçti, çünkü narkozu atmakta cok zorlandım. Günboyu kustum, ve tabi kusarken göğsüm inanılmaz agrıyordu. Geceleri sırt agrılarım yuzunden uyuyamıyorum. Bir kaç saatte bir kalkıp gezmem, ve sırtımın ovulması gerekiyor. Yürüyüş ve masaj agrılarıma çok iyi geliyor. Şu an dediğim gibi üçüncü günümdeyim. Agrılarım yok ama memelerim cok sert hissediyolar. Galiba biraz hissiyat gelmeye başladı memelerime, ve sertliği şimdi bu kadar hissetmeye başladım.
Meme estetiği olmak isteyen arkadaşlar için ise, yalan söyleyemeyeceğim, kolay bir ameliyat değil. Ama yanınızda size yardım eden biri var ise ve kısa zamanda işe gitmeniz gerekmiyor ise başa çıkılabiliyor. Bir de iltifatlar gelmeye başlayınca keyifli olacaktır zaten
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara ise şimdiden hızlı şifalar diliyorum.