Canım merhaba bende 4 gün sonra ameliyat olucam istersen bu korkuyu beraber atlatabiliriz:)Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..
Merhaba afterdarkmoon, canım senin adına çok sevindim. Kesinlikle çok güzel olur birbirimizden haber alalım.Sen nerede yaptırıyorsun ameliyatını, kaç cc taktıracaksın?Canım merhaba bende 4 gün sonra ameliyat olucam istersen bu korkuyu beraber atlatabiliriz:)
Canım ben küçültme olacağım:) 75c,70D cuptan 75B cup yapacağım benimkileri.Merhaba afterdarkmoon, canım senin adına çok sevindim. Kesinlikle çok güzel olur birbirimizden haber alalım.Sen nerede yaptırıyorsun ameliyatını, kaç cc taktıracaksın?
Valla bende 75 80 gibi olanları anlamıyorum hiç canım ama sanırım henen bemen aynı. Büyüklüğü istiyoru.Aslına bakarsan ben bu B-C-D cup işlerinden hiç anlamıyorum aydınlatırsan sevinirimBenim şu an çok küçük göğüslerim.75'i bile doldurmuyor.Ama doktorum 275 ya da 300 cc kullanacağını söyledi. Sonucunda nasıl bir şey ortaya çıkarbilmiyorum ama 80-85 olsun istiyorum en azından.
Ben hiç ameliyat geçirmedim.Ameliyathane ortamını düşünmek bile beni geriyor sorma sorma
Canım doğru yerdesin.Cumartesi günü ameliyatım var ve tüm sorularını cevaplayabilirim.İstersen açmış olduğum konuya gel,konuyu ve beni takip et.Yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum. Açtığım konunun linkini paylaşıyorum : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ameliyatı-öncesi-sonrası-yaşadıklarım.747168/Kızlar Merhaba ,siteye yeni üye oldum ben 23 yaşındayım göğüs estetiği yaptırmayı(büyütmeyi) düşünüyorum .doktorla konuştuk tek bir doktora gittim istanbul nişantaşında Akın Demiralay ,arkadaşımın burnunu yapmıştı ben de güvendim.Muhtemelen eylülün 15 i gibi ameliyat olucam fakat korkularımı aşamıyorum .Hiç ameliyat olmuş biriyle konuşmadım internetten fotolara baktım ama böyle olmuyor.Bana yardımcı olun hangi doktorlar var ,yaptırmış olanlarla (özellikle yakın zamanda) konuşmak istiyorum .Teşekkürler şidmdideen
Merhaba,kararınız hayırlı olsunKızlar Merhaba ,siteye yeni üye oldum ben 23 yaşındayım göğüs estetiği yaptırmayı(büyütmeyi) düşünüyorum .doktorla konuştuk tek bir doktora gittim istanbul nişantaşında Akın Demiralay ,arkadaşımın burnunu yapmıştı ben de güvendim.Muhtemelen eylülün 15 i gibi ameliyat olucam fakat korkularımı aşamıyorum .Hiç ameliyat olmuş biriyle konuşmadım internetten fotolara baktım ama böyle olmuyor.Bana yardımcı olun hangi doktorlar var ,yaptırmış olanlarla (özellikle yakın zamanda) konuşmak istiyorum .Teşekkürler şidmdideen
Yakın zamanda Hasan beye ameliyat olan arkadaşlarımız var.10 Bin ödemedileristanbulda ücretsiz muayene eden dr lar var mı artık para sorunu hallettim 6 bin kadar bi bütçem var ama öyle muayenelere gidip 100 200 para vermek istemiyorum çok fazla forumu da takip edemiyorum hasan fındık a gidecektim 10 bin fiyat alanlar varmış onu veremem malesef
En az bir hafta dinlenseniz çok iyi olur..Gerçi herkesin süreci çok farklı,birazda sizin ağrı eşiginizle ilgili bir durum bu..Ama ameliyattan sonra gögüste baskı hissi ve sırt ağrısı oluyor.Kollarınızı çok zorlamasanız bile sandalyede oturmak sizi yorabilir..Ayrıca şöyle düşünün,narkoz alacaksınız bu ameliyatta ve iyice istirahat edip beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.Tansiyon düşüklügü,baş dönmesi oluyor ilk zamanlar.. Umarım en az ağrı ve sıkıntı ile atlatır ve hayal ettiğiniz sonuca ulaşırsınızÖncelikle herkese merhabalar :)
İki hafta sonra ğöğüs büyütme ameliyatı olacağım. Kas altı yuvarlak, 275-300 cc, meme ucundan takılacak.
Ameliyat öncesi internette bakınırken böyle bir forumun varlığından haberim oldu ve cok sevindim. Gordugum kadarıyla bir cok üye birbirine yardımcı olmaya calısıyor, ve onemli nasihatler veriyorlar. Herkese şimdiden teşekkürler.
Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben çalışan biriyim ve ameliyatı cuma günü olup pazartesi işe gitmeyi planlıyorum. (işim ofis işi ve günboyu bilgisayar ve telefon başında olmamı gerektiriyor).
Yalnız ameliyat sonrası en az 4 gün agrıların yogun olacagını okudum ve işten daha fazla izin almaya karar verdim.
Sizde pzartesi günü de izin alsam, yani ameliyat günü dahil 4 gün dinlensem yeterli olur mu? Yoksa daha mı fazla almalıyım?
canım bir de kas altı olacağını söylemişsin,kas üstü olsan belki 4 gün biraz yetebilirdi ama kas altı olan arkadaşlarımızdan dinlediğim kadarıyla 4 gün yeterli olmayacaktır.Şimdiden geçmiş olsunÖncelikle herkese merhabalar :)
İki hafta sonra ğöğüs büyütme ameliyatı olacağım. Kas altı yuvarlak, 275-300 cc, meme ucundan takılacak.
Ameliyat öncesi internette bakınırken böyle bir forumun varlığından haberim oldu ve cok sevindim. Gordugum kadarıyla bir cok üye birbirine yardımcı olmaya calısıyor, ve onemli nasihatler veriyorlar. Herkese şimdiden teşekkürler.
Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben çalışan biriyim ve ameliyatı cuma günü olup pazartesi işe gitmeyi planlıyorum. (işim ofis işi ve günboyu bilgisayar ve telefon başında olmamı gerektiriyor).
Yalnız ameliyat sonrası en az 4 gün agrıların yogun olacagını okudum ve işten daha fazla izin almaya karar verdim.
Sizde pzartesi günü de izin alsam, yani ameliyat günü dahil 4 gün dinlensem yeterli olur mu? Yoksa daha mı fazla almalıyım?
Tatlım senin ameliyatın yarındı değil mi:) şimdiden çok geçmiş olsun inşallah güzelce atlatır kavuşursun istediğin göğüslere:)canım bir de kas altı olacağını söylemişsin,kas üstü olsan belki 4 gün biraz yetebilirdi ama kas altı olan arkadaşlarımızdan dinlediğim kadarıyla 4 gün yeterli olmayacaktır.Şimdiden geçmiş olsun
Yaa canım çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım vallahi stresten başım ağrıyorTatlım senin ameliyatın yarındı değil mi:) şimdiden çok geçmiş olsun inşallah güzelce atlatır kavuşursun istediğin göğüslere:)
Ben bugün daha iyi oldum canım.:)Yaa canım çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım vallahi stresten başım ağrıyorİnşallah her şey istediğim yönde gelişir... Senin durumun nasıl?Çoktandır görünmüyorsun forumda,konuşabilecek durumdaysan anlatırsan bana da iyi gelir düşüncelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?