Evet bu konuyu herkes merak ediyor ama kesin birsey yazmamis.. Ben gogus ucundan ameliyat olmustum dogumdan sonrasini sizlerle paylasicam insallah bir sorun cikmaz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,iyi bayramlarMERHABA ÖNCELIKLE IYI BAYRAMLAR :) bende size bir sey sormak ıstıyorum sıtede cok yenıyım hiç silikonla emziren tanıdığınız var mı bekarım ve ameliyattan çok korkuyorum ama öyle böyle bir korku değil aşırı... EN önemliside butun doktorlar klasik olarak süt bezlerini etkılemedğini soylese de bugune kadar hiç silikonla emziren duymadım ünlüler bile hamıle olduklarında hemen silikon çıkarttırıyor
Merhaba,iyi bayramlar
Silikon ameliyatında protez süt damarlarının bulunduğu yere yani meme dokusuna koyulmaz.Ya meme dokusu altına,yada dahada altı kas altına koyulur.Meme dokusuna bıçak vurulmaz,süt kanalları zarar görmezMeme ucu kesisi ilede ameliyat olsanız protez cebine meme dokusu altında ilerlenir. Süt miktarı çocuğun rızkı ile alakalı aslında.Ben iki çocuk emzirdim,ameliyat olmamıştım henüz.Ama ilk çocuğumda fazla süt olmamıştı,üç ay zar zor emdi.İkinci çocukta bir sene emdi,sütüm çoktu.. Belki annenin psikolojisi,yediği içtiği faktörlerde etkiler bu oranı tabi.Ameliyatlı olsaydım ameliyat dolayısı ile ilk çocukta az sütüm oldu derdim ama ikinizde farklı oldu işte :))
endişe etmeyin,sanatçılar emzirmede gögüs büyüdüğü için fazla deforme olmasın diye hamilelikten önce çıkartıyorlar protezlerini.Süt miktarı ile alakalı değil yani
arzum merak ediyorum emzirme sonrası sarkma durumu protezli göğüste nasıl olur? Ben kas altının pek sarkma yapacağını sanmıyorum, hele ki benim meme dokum yoktu düzdü biliyorsun. Neresi sarkabilir ki diye düşünüyorum.
Merhaba,iyi bayramlar
Silikon ameliyatında protez süt damarlarının bulunduğu yere yani meme dokusuna koyulmaz.Ya meme dokusu altına,yada dahada altı kas altına koyulur.Meme dokusuna bıçak vurulmaz,süt kanalları zarar görmezMeme ucu kesisi ilede ameliyat olsanız protez cebine meme dokusu altında ilerlenir. Süt miktarı çocuğun rızkı ile alakalı aslında.Ben iki çocuk emzirdim,ameliyat olmamıştım henüz.Ama ilk çocuğumda fazla süt olmamıştı,üç ay zar zor emdi.İkinci çocukta bir sene emdi,sütüm çoktu.. Belki annenin psikolojisi,yediği içtiği faktörlerde etkiler bu oranı tabi.Ameliyatlı olsaydım ameliyat dolayısı ile ilk çocukta az sütüm oldu derdim ama ikinizde farklı oldu işte :))
endişe etmeyin,sanatçılar emzirmede gögüs büyüdüğü için fazla deforme olmasın diye hamilelikten önce çıkartıyorlar protezlerini.Süt miktarı ile alakalı değil yani
Kas altında protezin ağırlığı ile sarkma pek olmaz tabiki.Ama kas üstünde sarkma riski daha fazladır.Bu birazda kişinin durumuna bağlı.Fazla kilo almak,deri gevşemesi,hamilelikte gögüslerin aşırı büyümesi,çocuğum uzun süre emmesi gibi faktörler sarkmayı arttırabilir... Kimi bayanın göğüsleri daha emzirmeden sarkıyor,kimi emziriyor fakat pek etkilemiyor :/arzum merak ediyorum emzirme sonrası sarkma durumu protezli göğüste nasıl olur? Ben kas altının pek sarkma yapacağını sanmıyorum, hele ki benim meme dokum yoktu düzdü biliyorsun. Neresi sarkabilir ki diye düşünüyorum.
Kas altında protezin ağırlığı ile sarkma pek olmaz tabiki.Ama kas üstünde sarkma riski daha fazladır.Bu birazda kişinin durumuna bağlı.Fazla kilo almak,deri gevşemesi,hamilelikte gögüslerin aşırı büyümesi,çocuğum uzun süre emmesi gibi faktörler sarkmayı arttırabilir... Kimi bayanın göğüsleri daha emzirmeden sarkıyor,kimi emziriyor fakat pek etkilemiyor :/
Tabiki Öeme dokusu çok azsa be kas altı protez koyulduysa gögüs pek sarkmaz
Kas altında protezin ağırlığı ile sarkma pek olmaz tabiki.Ama kas üstünde sarkma riski daha fazladır.Bu birazda kişinin durumuna bağlı.Fazla kilo almak,deri gevşemesi,hamilelikte gögüslerin aşırı büyümesi,çocuğum uzun süre emmesi gibi faktörler sarkmayı arttırabilir... Kimi bayanın göğüsleri daha emzirmeden sarkıyor,kimi emziriyor fakat pek etkilemiyor :/
Tabiki Öeme dokusu çok azsa be kas altı protez koyulduysa gögüs pek sarkmaz
CNim gögüslwr biraz sarkik olunca diklestirme yapmadan toparlamak icin yuvarlak ve mentor uyi oluyormus. Natrelle ve damla koyunca zamaniyla natrelle yumusak oldugu icin daha cok asagiya sarkma ihtimali oluyormus..senin bilgin varmi bu konuda? Benim simdiki halini gördün resimlerimde. Ne dersin?
Benim göğüslerimde emzirmelerden dolayı üst kısmı boşalmıştı biliyorsun.Altta dokum vardı ve sarkık gibi duruyordu.Oysa sarkık değilmiş,toparlama in belirli bir düzeye gelmesi gerekiyormuş .Banada protez ile toparlama yapıldı,sonuç gayet doğal ve güzel oldu.Hemde sıfır izsiz diyebilirimCNim gögüslwr biraz sarkik olunca diklestirme yapmadan toparlamak icin yuvarlak ve mentor uyi oluyormus. Natrelle ve damla koyunca zamaniyla natrelle yumusak oldugu icin daha cok asagiya sarkma ihtimali oluyormus..senin bilgin varmi bu konuda? Benim simdiki halini gördün resimlerimde. Ne dersin?
Benim göğüslerimde emzirmelerden dolayı üst kısmı boşalmıştı biliyorsun.Altta dokum vardı ve sarkık gibi duruyordu.Oysa sarkık değilmiş,toparlama in belirli bir düzeye gelmesi gerekiyormuş .Banada protez ile toparlama yapıldı,sonuç gayet doğal ve güzel oldu.Hemde sıfır izsiz diyebilirim
Damla protez yapısı gereği üst kısmı daha az dolu,alt kısmı daha fazla dolu biröprotez şeklidir.bir kadının göğsü damla şeklinde değildir,yuvarlaktır.Ayakta durduğu zaman yerlimi etkisi ile aşşagıya doğru hafif bir düşme olur.Yuvarlak protezde zaten dik tutuldugunda hafif aşşagıya kıvamını verir.Normal gögüs yattığımız zaman yuvarlak durur,yuvarlak protezde öyle durur masa üstündeDoğru yöntem ile yuvarlak protez gayet doğal sonuçlar verir
Protez markalarına gelince...Herkes kendi gögsündeki sonuca göre yorum yazar.Bende şu var,çok yumuşak,o marka olsaydı sert olurdu diyemez.Çünkü bunu bilmez.Başka bir arkadaşının sonucuna görede değerlendirme yapamaz.Çünkü her vücutta,memede protez yönteme ve meme durumuna göre farklı sonuçlar verir !!
Bende Mentor marka var,doktorumda hasta başka bir marka istemediği sürece Mentor kullanıyor.Doktoruma göre en iyisi o.Yabancı sitelere,ameliyat olup öncesi sonrası foto paylaşan siteleri incelerdendr hep Mentor marka protezin kullanıldığını görürsün zaten.. Protez markasına takılma,seçeceğin doktor neyi önerirse onu kabul edeceksin zaten.Eğer kafamda soru işaretleri varsada doğru doktoru bulamamışsın demektir zaten
ameliyat olanlar nette bunlari okudum. dogrumu sizce?sizin doktorlarinizda bunlari söyledimi?
Yuvarlak protez, kas altına yerleştirildiklerinde, damla protez görünümü kazanıp üst polde ve meme tabanında yeterli hacmi sağlar.
Meme altına yerleştirilen protezlerde kapsül kontraktürünü daha efektif olarak engellemesi nedeniyle pürtüklü yüzeyler tercih edilirken,kas altına uygulanacak protezlerde düz yüzey kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?