• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyat sonrası çoğu kişiden okuduğum oturur yatar biçimde uyumak, niye böyle ve ne kadar sürüyor?

Kızlar ameliyat sonrası çoğu kişiden okuduğum oturur yatar biçimde uyumak, niye böyle ve ne kadar sürüyor?

su nedenden,yatip kalkarken zorlaniliyor o nedenle oturur pozisyonda uyumak en guzeli.birde silikon yerine oturana dek yan yatmak yuzustu yasak en guzel pozisyon bu maalesef:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su nedenden,yatip kalkarken zorlaniliyor o nedenle oturur pozisyonda uyumak en guzeli.birde silikon yerine oturana dek yan yatmak yuzustu yasak en guzel pozisyon bu maalesef:)

Artık son son yan ve yüzüstü rahat rahat yatayım o zaman :/

kızlar en yumuşak silikon markası hangisi sizce? yaptıranlar cevaplarsa sevinirim silikonun yumuşaklığından memnun musunuz en doğala yakın hangi marka sizce ?

kızlar en yumuşak silikon markası hangisi sizce? yaptıranlar cevaplarsa sevinirim silikonun yumuşaklığından memnun musunuz en doğala yakın hangi marka sizce ?

canım oturup kalkmak, yada ağır birşeyi tutmak bunları yaparken göğüs kasları kasılıyo, ee kasların altında da silikonlar olduğu için ve dikişlerde yeni olduğu için biraz acı veriyo. göğüsler ilk günlerde çok gergin oluyo bi de ordaki deri kendini hemen salmadığı için ayağa kalktığında vücuduna ağır geliyo ama 2-3 hafta da bu his de normalleşiyo.

Bende Mentor marka Birinci seviye,yani en yumuşak kıvamlı yuvarlak protez var.Üç sene oldu ameliyat olalı,kıvamından ve duruşundan memnunum :nazar:
Sizde nasıl durur,yumuşaklık nasıl olur bilemiyorum.Çünkü yumuşaklık her bedende farklılık gösterir.Bazı etkenler protezin yumuşaklıgına etki edebilir.Size uygulanan yöntem,olan meme dokunuzun oranı,protez büyüklüğü gibi faktörler mesela ;)
Ama Türkiyedede,yurtdışındada en çok tercih edilen ve güvenilen protez markası Mentor dur.
Sizde ameliyat olacağınız doktor ile konuşarak size uygun olan protezi tercih edersiniz zaten.Doktorunuz sizin için en iyisini tercih edecektir zaten ;)

benımkıde mentor bende memnunum yumusaklıgı ve seklınden yuvarlak idi.. doktorun sana yanı goguslerıne en uygun olan protezı zaten soyluyecekdır gogus yapınla alakalı bırazda ...

Bende Mentor marka Birinci seviye,yani en yumuşak kıvamlı yuvarlak protez var.Üç sene oldu ameliyat olalı,kıvamından ve duruşundan memnunum :nazar:
Sizde nasıl durur,yumuşaklık nasıl olur bilemiyorum.Çünkü yumuşaklık her bedende farklılık gösterir.Bazı etkenler protezin yumuşaklıgına etki edebilir.Size uygulanan yöntem,olan meme dokunuzun oranı,protez büyüklüğü gibi faktörler mesela ;)
Ama Türkiyedede,yurtdışındada en çok tercih edilen ve güvenilen protez markası Mentor dur.
Sizde ameliyat olacağınız doktor ile konuşarak size uygun olan protezi tercih edersiniz zaten.Doktorunuz sizin için en iyisini tercih edecektir zaten ;)

Arzum seni takip ediyorum çok bilgilisin bu konularda. Teşekkürler tüm bilgilendirmelerin için:) Ramazandan sonra Hasan Fındıkla da görüşücem bakalım ne diycek bana

Kizlar bugun 12.gunum. Koltuk altimda bie kitle oldu baya canimi yakiyor. Bunun ameliyatla alakasi var midir? operasyon sonrasi kollarinda bezeler cikan oldu mu?

Beni ekler misiniz? Dün ameliyat oldum yakında fotoğraf koyacağım inşallah yorumunuzu merak ediyorum.

Bir de kızlar meme içinde yanma normal mi, sağda pek değil de solda var. Doktor sol meme daha çok acır dedi sanki içi yara gibi aciyor. Göğüslerimi pek incelemedim henüz bandaj bugün çıktı hemen sutyen takıldı ama meme uçlarım çok aşağıda gibi geldi bana :/

Beni ekler misiniz? Dün ameliyat oldum yakında fotoğraf koyacağım inşallah yorumunuzu merak ediyorum.

Bir de kızlar meme içinde yanma normal mi, sağda pek değil de solda var. Doktor sol meme daha çok acır dedi sanki içi yara gibi aciyor. Göğüslerimi pek incelemedim henüz bandaj bugün çıktı hemen sutyen takıldı ama meme uçlarım çok aşağıda gibi geldi bana :/
Arkadaşlık talebi gönderdim canım,kabul edersen görebilirsin fotoğraflarımı.Seninkileride bekliyoruz artık ;)

Memede yanma hissi normal canım.Kolaymı o kadar doku kesildi,cep açıldı,protez koyuldu,birsürü dikiş var içeride.Dış taraf ne kadar temiz olsada iç kısım yara ve iyileşmesi daha geç.Tel gögüs daha geç iyileşir ve hassas olur.Zamanla geçecek inşallah,telaş etme.. Meme uçlarındaki durumda düzelir inşallah,aşşagıda durmaz..

Arkadaslar ameliyattan 6 ay sonra gogusu kavradiginizda silikon oldugu cok bariz belli oluyor mu yoksa zamanla kendi gogsumuz gibi mi hissediyoruz?sormak istedigim seyi tam anlatamadim ama umarim anlamissinizdir cevaplarinizi bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar.. bende meme protez yaptırmak istiyorum detaylı olarak yardımcı olabilecek birileri varmı
1.71 boyundayım kilom 61 meme dokusu neredeyse hiç yok cesaret edemiyorum çevremdeki herkes gerek yok diyor vazgeçirmeye çalışıyorlar bekarım 25yaşındayım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.doktor olarak fuat yükseli düşünüyorum

Arkadaslar ameliyattan 6 ay sonra gogusu kavradiginizda silikon oldugu cok bariz belli oluyor mu yoksa zamanla kendi gogsumuz gibi mi hissediyoruz?sormak istedigim seyi tam anlatamadim ama umarim anlamissinizdir cevaplarinizi bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bugün daha 4. günüm olmasına rağmen bana artı bir uzuv gibi gelmiyor hiç.

Back