• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Içimi rahatlattın çok sağol :) psikolojik olarak cok istediğim bir şey. Kızım küçük ama annem yanıma gelebilir 1-2 haftaligina. Fakat hala emziriyorum. Bildiğim kadarıyla emzirme bittikten 3 ay sonra yapılıyorMuş. Bu ameliyat için sanırım kış ayları daha mantikli.sizce de öyle mi? Yani malum İzmir'in sıcağında zorlanabilirim. Maddi olarak da toparlanmam gerek.ücretsiz izindeyim.önümüzdeki mart is basi.sanırım bu kış değil ama önümüzdeki kıs için mi düşünsem?kızım da kreşe başlamış olacak. Erteleyince fikrim değişir mi onu da bilmiyorum.

en guzel aylar ilkbahar ve sonbahar.malum yaza yeni dekolteyle girmek icin 12 mayista oldum.yazin olmaz bencede.kis basi super olur.gelecek kisa ertelemeyin bence olun bitsin.ben diyetisyenim 1.5 yasa kadar emzirmekte fazla.6 aydan sonrasina gerek yok.bir an once birakin 3 ay gecer gogusler seklini uyice alir ve hemen taktirin bence.cenk tokat a sanirim 6 bin tl diyorlardi en son.devlet hasyanelerinde 4500 e cikiyor ben 7500 e yaptirdim testler sutyen 8 bin oldu.ertelemeyinnnn emzirdikten sonra cok daha kotu gorunecek gidin yaptirin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben salı tekrar doktora gidiyorum, inşallah bu sefer doktorla görüşme fırsatım olur ve uygun bir tarihe ameliyat günü ayarlarız.

hic korkmayin benim kadar korkup 4o yasini beklemeyin.cok kolay bir ameliyat.ilk gun hastanedesiniz hicbir agri yok(bende yoktu)e de ahri kesici bile icmedim hic dusunun artik.sadece 3 gun yatip kalkarken birisi size destek oluyor.gogsunuzde baski oluyor .fasya alfi oldum ben.diren takilmadi ve hastanede siki siki sarilan bandaj cikti evde 3 gun sadece pansuman bandi vardi.3 gun oda alindi sadece dikis bolgesine ince bant koyuldu.3 gun e den ciktim avm ye gittim.6 gun arabami kullandim dr a gittim.3 hafta sporcu sutyeni taktim.10 gun itibari ile herseyi yaptim. 1 ay sonunda denize gittim tatildeydim.bugun 54 gun hersey comtan gecti.cok rahat sakin korkma guzel bir duygu hatta muthisss cok cok mutlu oluyorsun.cenk tokat in adini burada epeyi duydum izmirde bayagi olan var memnunlar.olan arkadaslar omursa sana detay verirler.hayirli kararlariniz olur insallah

cok tesekkur ediyorum cevabladigin icin.Ben burun ameliyati da gecirdim ve memnun kalmamisdim.O yuzden belki hep korku var icimde ya bu da guzel olmasa.Bi de bazen korkutuyorlar insani.Silikon kaya biliuyor falan diye.Geci ben burda kimsenin memnun klamadiigni gormedim.Masallah her kes qayet memnun.Benimkiler cokk kucuk oldugu icin,kendime dert ettigim icn biliyorum ki inslalah memnun kalcam.Sadece kotu olma riskleri nelerdir??

Birazdan yine doktora gidiyorum. Benim işim gidip gelmek zaten ortada daha hiçbir şey yokkk! Off sıkıldım, artık hallolsun her şey..

Kızlarrrrrrr ben göğüslerimi yaptırdım yani büyütme 😁😁inanılmaz mutluyum kas altı yapıldı doktorum ölenuygun gördü ilk gün hastanede kaldım ertesi günü çıktım 1 hafta sonra gayet rahattın ilk gün aprım oldu ağrı kesici ve doktorumun be ilaçlarla rahtladım 3. Günğ çalışmaya başladım memesi küçük olan herkesevtavsiye ederim gözünde büyüttüğün kadar korkulcak bişey değilmiş ben izmirde doktor nejdet şişmana ameliyat oldum gidip fikir almanızı tavsiye ederim ben inanılmaz mutluyum ameliyattanda gecirdiğim sürectende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrrrr ben göğüslerimi yaptırdım yani büyütme 😁😁inanılmaz mutluyum kas altı yapıldı doktorum ölenuygun gördü ilk gün hastanede kaldım ertesi günü çıktım 1 hafta sonra gayet rahattın ilk gün aprım oldu ağrı kesici ve doktorumun be ilaçlarla rahtladım 3. Günğ çalışmaya başladım memesi küçük olan herkesevtavsiye ederim gözünde büyüttüğün kadar korkulcak bişey değilmiş ben izmirde doktor nejdet şişmana ameliyat oldum gidip fikir almanızı tavsiye ederim ben inanılmaz mutluyum ameliyattanda gecirdiğim sürectende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebriklerrr.Darisi benim ve tum isteyenlerin basina))))).Resm yukledinizmi hic albume?Arkadaslik yollucam size,kabul ederseniz sevinirm

arkadaşım ben ahmet seyhanla internetten görüşüyorum hastalarının fotolarını da gönderdi dr.can kopalında hastası bana fotosunu gönderdi çok güzel yapmış birde dr.cenk tokat arkadaşlar cenk tokat diyorlar dr.ahmet seyhan beni görmeden ben tam karın germe meme küçültme şekillendirme kol germe ve lopo dedim 10.000tl dedim kabul etti sen bunların üçüne de git görüş hangisi kafana yatarsa :16::16::16::16:

Bana 335 cc dual plan, yuvarlak, moderate plus uygulandı. Bende küçülme olmadı, göğüs çevrem ilk günden bu yana 91 cm ama tabiki ödemler azaldıkça füze görüntüsü gitmeye başladı, bu da küçüklükleri hissi yaratıyor. Artık normale daha yakın bir görüntü var ama tabi hala protez oldukları belli. Belki de ben damla görüntüsü istediğim için şimdilik görüntüsünden çok memnun değilim.Doktorum zaman gerektiğini söylüyor, herkesin uyum süreci farklı sonuçta. Bekleyip göreceğiz ama ne olursa olsun, eskisinden iyidir :-)
Arkadaşlık yolladım size, isterseniz resimlere bakabilirsiniz.

arkadaşım benide arkadaşlığımı kabul edermisin bende olacağım şimdilik araştırıyorum resimlerini görebilirmiyim sizi böyle gördükce kendimi şimdilim motive ediyorum:16::16::16:

arkadaşım ben ahmet seyhanla internetten görüşüyorum hastalarının fotolarını da gönderdi dr.can kopalında hastası bana fotosunu gönderdi çok güzel yapmış birde dr.cenk tokat arkadaşlar cenk tokat diyorlar dr.ahmet seyhan beni görmeden ben tam karın germe meme küçültme şekillendirme kol germe ve lopo dedim 10.000tl dedim kabul etti sen bunların üçüne de git görüş hangisi kafana yatarsa :16::16::16::16:

Merhaba,

4 majör işlem saymışsınız ve 10bin tl mi dedi? bence bir hata olmalı, hele de özelde yapılacaksa :-\ İzmir de isen Cenk Tokat olmalı derim, işlerini çok beğeniyorum. Dediğin doktoru duymadım ama rakam bana hiç sağlıklı gelmedi.

Özellikle tam karın germe çok zor ve riskl bir işlem. Forumda ayrı topiği var, oradan daha detay bilgi alabilirsin. Çok iyi araştırmanı öneririm. Seni eklemedim, çünkü ben büyütme oldum, sen küçültme olacakmışsın. Benim resimlerim sana baz olmaz canım. Büyütmede çok iyii olan bir doktor küçültmede o kadar iyi olmayabiliyor. İstediğin operasyon çok fazla, lütfen iyi araştır, gözünü karartıp ani karar verme. Herşey gönlünce olsun.

Sevgiler

Merhaba,

4 majör işlem saymışsınız ve 10bin tl mi dedi? bence bir hata olmalı, hele de özelde yapılacaksa :-\ İzmir de isen Cenk Tokat olmalı derim, işlerini çok beğeniyorum. Dediğin doktoru duymadım ama rakam bana hiç sağlıklı gelmedi.

Özellikle tam karın germe çok zor ve riskl bir işlem. Forumda ayrı topiği var, oradan daha detay bilgi alabilirsin. Çok iyi araştırmanı öneririm. Seni eklemedim, çünkü ben büyütme oldum, sen küçültme olacakmışsın. Benim resimlerim sana baz olmaz canım. Büyütmede çok iyii olan bir doktor küçültmede o kadar iyi olmayabiliyor. İstediğin operasyon çok fazla, lütfen iyi araştır, gözünü karartıp ani karar verme. Herşey gönlünce olsun.

Sevgiler

Bende kombi meme Büyütme ve karin germe istiyordum.ama sordugum doktorlar ikisinin birarada olmayacagini söylediler uzun sürer tehlikeli is dediler.
Bence iyi arastir.

en guzel aylar ilkbahar ve sonbahar.malum yaza yeni dekolteyle girmek icin 12 mayista oldum.yazin olmaz bencede.kis basi super olur.gelecek kisa ertelemeyin bence olun bitsin.ben diyetisyenim 1.5 yasa kadar emzirmekte fazla.6 aydan sonrasina gerek yok.bir an once birakin 3 ay gecer gogusler seklini uyice alir ve hemen taktirin bence.cenk tokat a sanirim 6 bin tl diyorlardi en son.devlet hasyanelerinde 4500 e cikiyor ben 7500 e yaptirdim testler sutyen 8 bin oldu.ertelemeyinnnn emzirdikten sonra cok daha kotu gorunecek gidin yaptirin :)

Canim sen kime oldun ve hangi hastane. Ben hala karar veremedim..tam buldum diyorum doktoru ama son anda hakkinda negativ seylet yaziyorlar.
Devlet hastanesindeki doktorlar güvenilirmi sence?

Bende kombi meme Büyütme ve karin germe istiyordum.ama sordugum doktorlar ikisinin birarada olmayacagini söyledin uzun sürer tehlikeli is dediler.
Bence iyi arastir.

Merhaba,
Ercan Karacaoğlu ikisini birlikte yapıyor ve çok başarılı sonuçlarını gördüğüm arkadaşlar var.abdominal karın germe başlığına bir bak istersen.

İki işlem birarada sürekli yapılıyor ama Cavi dört işlem birden yazmış. Hadi lipoyu sayma, o zaten karın germenin içinde doğal olarak var ama üç işlemi aynı anda duymadım. Aslında tabi ki yapılır, yurt dışında sürekli yapıyorlar ama bir ay destek hemşiresi ile geçiriyorlar. Bu imkânın varsa olur :-)

bence görüştüğün doktorlar alacağı parayı düşünmüşler kombine ameliyatlar parası düşük oluyor onun için demişlerdir bir çok doktor kombine yapıyor seninkiler parası düşük olduğu için yapmıyor bunun başka açıklaması olamaz:16::16::16:

Canim sen kime oldun ve hangi hastane. Ben hala karar veremedim..tam buldum diyorum doktoru ama son anda hakkinda negativ seylet yaziyorlar.
Devlet hastanesindeki doktorlar güvenilirmi sence?

merhaba benim bugun 2 ayim doldu.damla 300 kas zari alti ile.su an tum sis odem vs ne varsa gitti sanki dogal bir gogus seklinde yumusacik ve oynak:)benim iyilesme surecimde cok hizliydi masallah.yaklasik 1 aydir tatildeyim gunes deniz izlerim koyulasir diye korktum ama 50 faktorle guneslendum birsey olmadi sukur.kimse anlamiyor soylersemde aaa diye inanmiyorlar.bunda buyuk olmamasininpayi var.herkesin yanilgisi buyuk olsun guzel olur.oysa dogal vucuda uygun en guzeli.bunu dikkate alin derim.ankarada guven has oldum gokhan adanali dr.um.herseyiyle cok memnunum.devlette olyp memnun olan cok arkadas var.niye olmasin?yeterki dr a sorduklarin ve cevaplari tatmin etsin.iyi bir devlet hastanesinde de basarili olur.tavsiyem asla vucudunuza uygun olmayan buyuklugu istemeyin.damla protez in goruntusu yuvarlaga gore gercekten daha guzel oluyor.imkani varsa damla secin derim

Merhaba,

Sevgiler

selam nasilsiniz?hala okuyorum damla degil diye goruntuden cok memnun degilsiniz.ama yuvarlagin da dekoltesi muthis duruyor.bence cok onemsemeyin.bende tum karin germe olacam simdi yani kisa.dr ayni dr.benim catlagim cok kilom yok ama catlaklarin gitmesi ve sarkan gobisi hafif lipoyla toplayacak.evet zormus.korkmuyorda degilim:(ama silikon ile atlattim am korkumu deneyecem ne dersiniz?

bence görüştüğün doktorlar alacağı parayı düşünmüşler kombine ameliyatlar parası düşük oluyor onun için demişlerdir bir çok doktor kombine yapıyor seninkiler parası düşük olduğu için yapmıyor bunun başka açıklaması olamaz:16::16::16:

cavi cim hepimize 10 milyar cok sagliksiz geldi ve senin iyiligin icin uyarida bulunuldu.bence de bu rakama bu isler cok zor.silikon bile sadece 6 ile 10 arasi degisirken iyice dusun baska drlardan fiyat al.birde ben e mail ile fiyat veren dr lara inanamiyorum seni gormeden ne olacagini tespit etmeden nasil fiyat biciliyor.lutfen sakin pisman olma bu is saglik isi sadexe paraya endekslenme

Back