Içimi rahatlattın çok sağol :) psikolojik olarak cok istediğim bir şey. Kızım küçük ama annem yanıma gelebilir 1-2 haftaligina. Fakat hala emziriyorum. Bildiğim kadarıyla emzirme bittikten 3 ay sonra yapılıyorMuş. Bu ameliyat için sanırım kış ayları daha mantikli.sizce de öyle mi? Yani malum İzmir'in sıcağında zorlanabilirim. Maddi olarak da toparlanmam gerek.ücretsiz izindeyim.önümüzdeki mart is basi.sanırım bu kış değil ama önümüzdeki kıs için mi düşünsem?kızım da kreşe başlamış olacak. Erteleyince fikrim değişir mi onu da bilmiyorum.
en guzel aylar ilkbahar ve sonbahar.malum yaza yeni dekolteyle girmek icin 12 mayista oldum.yazin olmaz bencede.kis basi super olur.gelecek kisa ertelemeyin bence olun bitsin.ben diyetisyenim 1.5 yasa kadar emzirmekte fazla.6 aydan sonrasina gerek yok.bir an once birakin 3 ay gecer gogusler seklini uyice alir ve hemen taktirin bence.cenk tokat a sanirim 6 bin tl diyorlardi en son.devlet hasyanelerinde 4500 e cikiyor ben 7500 e yaptirdim testler sutyen 8 bin oldu.ertelemeyinnnn emzirdikten sonra cok daha kotu gorunecek gidin yaptirin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.