Oo hızlısın, maşallah maşallah..
cavi cim hepimize 10 milyar cok sagliksiz geldi ve senin iyiligin icin uyarida bulunuldu.bence de bu rakama bu isler cok zor.silikon bile sadece 6 ile 10 arasi degisirken iyice dusun baska drlardan fiyat al.birde ben e mail ile fiyat veren dr lara inanamiyorum seni gormeden ne olacagini tespit etmeden nasil fiyat biciliyor.lutfen sakin pisman olma bu is saglik isi sadexe paraya endekslenme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben birincisi silikon taktırmıyorum toparlatıyorum ikincisi de dr.cenk tokata da meğil gönderdim oda 7 ila 10.000 arası olur dedi buna ne dersin canım
selam nasilsiniz?hala okuyorum damla degil diye goruntuden cok memnun degilsiniz.ama yuvarlagin da dekoltesi muthis duruyor.bence cok onemsemeyin.bende tum karin germe olacam simdi yani kisa.dr ayni dr.benim catlagim cok kilom yok ama catlaklarin gitmesi ve sarkan gobisi hafif lipoyla toplayacak.evet zormus.korkmuyorda degilimama silikon ile atlattim am korkumu deneyecem ne dersiniz?
Merhaba canım, şekillendikçe güzelleşiyorlar. Damla olamasada güzellerÖzellikle yaz gelince daha çok seviyorum onları
Diğer arkadaşlardan okuduğum kadarı ile özelikle de kilon yoksa işlemde iyileşme sürecide rahat geçiyor. Dilerim herşey gönlünce olur.
sevgiler
gülbeyaz bende metin görgüye ameliyat olmak istiyorum evime yakın olduğu için. senin ameliyatın yapıldı mı kim yaptıkızlarr merhaba..
siteye daha yeni üye oldum.bu ilk mesajım.konuyla çok yakından ilgileniyorum çünkü daha yeni araştırmaya başladım.silikon ameliyatı geçiren tüüüm kızlara geçmiş olsun güle güle kullansınlar diliyorum..
kızlar benimde yardıma ihtiyacım var,bende silikon taktırmak istiyorum göğüslerim çok küçücük..75 hiç doldumuyor.
bizim burdaki hastaneye bir arkadaşıma sordurdum..bana hastane için 2,000 tl ve malzeme içinde kendimizin alması gerekiyor demişler..malzeme derken ne demek istiyorlar anlamadım.bire bir görüşmedim daha..sizin yazdıklarınızı okudum..inanın çok faydalı bilgiler yazıyorsunuz.bir çok şeyi sizden öğrendim...ben çok silikon yaptımak istiyorum bakalım ne olacak..birde bu yıl evleniyorum inş.evlenmeden yapmalıyım bu işi...şehirde çok değiştirmek istemiyorum.çünkü kalacak yer poblemi oluyor.acaba burada ki tıp fakültesinde olurmu?.yaptırmadan önce nelere dikkat edeyim?doktora gidince neler sorayım ?
ben boludan yazıyorum.burdaki tıp fakültesinde metin görgü var.acaba tanıyan varmı yada ona ameliyat olan...
kızlar ne olurr bilen varsa yazsın bana..şimdiden çok teşekkür ediyorum
gülbeyaz bende metin görgüye ameliyat olmak istiyorum evime yakın olduğu için. senin ameliyatın yapıldı mı kim yaptı
keşke aramızda meme alışverişi yapabilsekmerhaba arkadaşım ne garip değilmi ben büyüklüğünden şikayetçiğim sense küçüklüğünden ben küçülttürücem sense büyüteceksin tekerleme gibi oldu değilmi
keşke aramızda meme alışverişi yapabilsekyada göbeğimi ittirsem yukarı çıksa
keşke aramızda meme alışverişi yapabilsekyada göbeğimi ittirsem yukarı çıksa
kızlar ben ameliyat olalı 2 hafta oluyo, 3 haftanin sonunda sporcu sutyenini cikarabilecekmisim. burda okudugumu hatirliyorum, balenli sutyen takmamak gerekiyomus, neden acaba? Meme alti kesisi olanlar icin mi gecerli ki sadece? benim meme basi kesisi, kullanmamda sakinca olur mu? bir de dikis yerlerinize silikon jel kullanmaya ne zaman basladiniz? bu iki konuda deneyimli arkadaslarin cvp vermelerini rica ediyorum.
balen demiri silikonun seklini degistirebilir o nedenle onerilmiyor.cunku sikikon henuz yerine yerlesmedi.3 hafta sonra yerini buluyor ve sekillenmesi 3 aydan sonra belirginlesiyor.spiecu sutyenini 3 jafta sobra cikarinca cintructubex adli yara kremini sureceksiniz.benim 2 ayim bitti 3 aya dogru yaklasiyorum.ama geceleri sporcu sut yine takiyorum kopamadim:) sevgiler
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
cok tesekkur ederim ilgine.. 3. ay bittikten sonra balenli sutyen takabiliyoruz yani degil mi? birde benim silikonlarim yatip kalkarken yerinden oynuyo sanki ve sol gogsumde biraz agri oluyo. Bunlar normal midir? Basina boyle seyler gelen var mi?
tabiki normal one egildiginde hissediyor gibi olursun.doku orulmedi tam olarak etrafinda.ondan.doku oruldugunde silikon hapsolacak birsey hissetmeyeceksin.ben su an sanki hep benim gibi hissediyorum.farki yok hic.balenli sutyeni 3 aydan oncede takarsin 6 haftayi bitir acele etme cok guzel sutyenler var balensiz.6 haftadan sonra rahatlikla takarsin 3 ay dedigim sey 3 ayda sekillenip meme vucuduna oturuyor surec 3 ay.1 yil sonra tam olarak gelisme sureci bitmis oluyor.agri hafif sizi bicak saplanmasi dinrmsel sislik hissi egilip kalkarken oynamasi cok normal gunden gune hepsi gececek.optum cnm
ne tatlısın :) ayrintili ayrintili yazmissin, icim rahatladi valla, cok tesekkurler.. ben 2 cocukla kendime hic dikkat edemedim, o yuzden icim icimi yiyo, hemen panik oluyorum kendime bisey mi yaptim diye :)))
yaptirmak isteyen arkadaslar, bu mutlulugun yaninda cekilen ufacik acilarin lafi bile edilmez inanin.. ihtiyaci olan hic dusunmesin yaptirsin bence..
Merhaba, ben 1 hafta epey meyilli yattim, oturmakla yatmak arasinda. Biraz sıkıntım olmustu tabi yatip kalkarken ama bel agrisi yasamadim. Dikis alinmadi, yapistirma yapmis. Gunden gune rahatlicaksin bundan sonra. Gecmis olsun..Merhaba bende gecen hafta cuma ameliyat oldum. Çok ağrılı geçmedi aslında hareketlerimde normal ama yatarkan ve kalkarken canım çok yanıyor ve belim inanılmaz agrimaya başladı uyanıp duruyorum sürekli. Bu durum ne zaman geçer acaba ? Bide artık dikiş alınma diye bişi var mı haftaya tekrar muayeneye gidicem korkudan soramadim. Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize. Çok geçmiş olsun.
cokk tsk ler tatlim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?