Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben birincisi silikon taktırmıyorum toparlatıyorum ikincisi de dr.cenk tokata da meğil gönderdim oda 7 ila 10.000 arası olur dedi buna ne dersin canım

ben birincisi silikon taktırmıyorum toparlatıyorum ikincisi de dr.cenk tokata da meğil gönderdim oda 7 ila 10.000 arası olur dedi buna ne dersin canım

bir diyecegim yok size bol sans

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım, şekillendikçe güzelleşiyorlar. Damla olamasada güzeller Özellikle yaz gelince daha çok seviyorum onları

Diğer arkadaşlardan okuduğum kadarı ile özelikle de kilon yoksa işlemde iyileşme sürecide rahat geçiyor. Dilerim herşey gönlünce olur.
sevgiler

cokk tsk ler tatlim sevgiler

gülbeyaz bende metin görgüye ameliyat olmak istiyorum evime yakın olduğu için. senin ameliyatın yapıldı mı kim yaptı

gülbeyaz bende metin görgüye ameliyat olmak istiyorum evime yakın olduğu için. senin ameliyatın yapıldı mı kim yaptı

merhaba arkadaşım ne garip değilmi ben büyüklüğünden şikayetçiğim sense küçüklüğünden ben küçülttürücem sense büyüteceksin tekerleme gibi oldu değilmi

keşke aramızda meme alışverişi yapabilsek yada göbeğimi ittirsem yukarı çıksa

valla negüzel olurdu bir taşla iki kuş daha benim çok iş var daha memişleri küçültecem göbüş inceltecem kolları inceltecem sırt bacak kol lopo yaptırıcam ooooooooooooooodaha çok iş var çok üzgünüm:

kızlar ben ameliyat olalı 2 hafta oluyo, 3 haftanin sonunda sporcu sutyenini cikarabilecekmisim. burda okudugumu hatirliyorum, balenli sutyen takmamak gerekiyomus, neden acaba? Meme alti kesisi olanlar icin mi gecerli ki sadece? benim meme basi kesisi, kullanmamda sakinca olur mu? bir de dikis yerlerinize silikon jel kullanmaya ne zaman basladiniz? bu iki konuda deneyimli arkadaslarin cvp vermelerini rica ediyorum.

balen demiri silikonun seklini degistirebilir o nedenle onerilmiyor.cunku sikikon henuz yerine yerlesmedi.3 hafta sonra yerini buluyor ve sekillenmesi 3 aydan sonra belirginlesiyor.spiecu sutyenini 3 jafta sobra cikarinca cintructubex adli yara kremini sureceksiniz.benim 2 ayim bitti 3 aya dogru yaklasiyorum.ama geceleri sporcu sut yine takiyorum kopamadim:) sevgiler

cok tesekkur ederim ilgine.. 3. ay bittikten sonra balenli sutyen takabiliyoruz yani degil mi? birde benim silikonlarim yatip kalkarken yerinden oynuyo sanki ve sol gogsumde biraz agri oluyo. Bunlar normal midir? Basina boyle seyler gelen var mi?

Peki ameliyat nasl geçti?Ağrı sızı oldu mu çok.Onu çok merak ediyorum.Hem yaptırmak istiyorum hem korkuyorum.

cok tesekkur ederim ilgine.. 3. ay bittikten sonra balenli sutyen takabiliyoruz yani degil mi? birde benim silikonlarim yatip kalkarken yerinden oynuyo sanki ve sol gogsumde biraz agri oluyo. Bunlar normal midir? Basina boyle seyler gelen var mi?

tabiki normal one egildiginde hissediyor gibi olursun.doku orulmedi tam olarak etrafinda.ondan.doku oruldugunde silikon hapsolacak birsey hissetmeyeceksin.ben su an sanki hep benim gibi hissediyorum.farki yok hic.balenli sutyeni 3 aydan oncede takarsin 6 haftayi bitir acele etme cok guzel sutyenler var balensiz.6 haftadan sonra rahatlikla takarsin 3 ay dedigim sey 3 ayda sekillenip meme vucuduna oturuyor surec 3 ay.1 yil sonra tam olarak gelisme sureci bitmis oluyor.agri hafif sizi bicak saplanmasi dinrmsel sislik hissi egilip kalkarken oynamasi cok normal gunden gune hepsi gececek.optum cnm

ne tatlısın :) ayrintili ayrintili yazmissin, icim rahatladi valla, cok tesekkurler.. ben 2 cocukla kendime hic dikkat edemedim, o yuzden icim icimi yiyo, hemen panik oluyorum kendime bisey mi yaptim diye :)))
yaptirmak isteyen arkadaslar, bu mutlulugun yaninda cekilen ufacik acilarin lafi bile edilmez inanin.. ihtiyaci olan hic dusunmesin yaptirsin bence..

rica ederim:))keyifli sagliklo gunler dilerim.endise etmeyin cok zorlanmadikca bir problem olmez yeterki agir kaldirmayin kollarinizi ust rafa dogru uzatmayin minik hareketlerle yasama bir muddet devam 1 ay bitsin rahatlarsiniz zaten.

Merhaba bende gecen hafta cuma ameliyat oldum. Çok ağrılı geçmedi aslında hareketlerimde normal ama yatarkan ve kalkarken canım çok yanıyor ve belim inanılmaz agrimaya başladı uyanıp duruyorum sürekli. Bu durum ne zaman geçer acaba ? Bide artık dikiş alınma diye bişi var mı haftaya tekrar muayeneye gidicem korkudan soramadim. Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize. Çok geçmiş olsun.

Merhaba, ben 1 hafta epey meyilli yattim, oturmakla yatmak arasinda. Biraz sıkıntım olmustu tabi yatip kalkarken ama bel agrisi yasamadim. Dikis alinmadi, yapistirma yapmis. Gunden gune rahatlicaksin bundan sonra. Gecmis olsun..

cokk tsk ler tatlim sevgiler

ameliyat olanlar nette bunlari okudum. dogrumu sizce?sizin doktorlarinizda bunlari söyledimi?

Yuvarlak protez, kas altına yerleştirildiklerinde, damla protez görünümü kazanıp üst polde ve meme tabanında yeterli hacmi sağlar.
Meme altına yerleştirilen protezlerde kapsül kontraktürünü daha efektif olarak engellemesi nedeniyle pürtüklü yüzeyler tercih edilirken,kas altına uygulanacak protezlerde düz yüzey kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…