• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bu kadar çok talep olduğunu bilmiyordum açıkçası...git gel sıkıntı olmuş senin için ama doktor iyiyse tekrar gidip kararını verirsin umarım yerde vardır...
ben halen daha git gel yaşıyorum acaba doğal yolla büyütürmüyüm yada kilo alsan bir beden büyüse bana yeter fikri ne bileyim...büyükte gözüm yok.normal bi göğüs olsun yeter..ama tabii şuda varki ilerde evlilik vs deforme olduktan sonra yaptırmaktansa şimdi yaptırmak daha mantıklı sanırım

Valla canım ben 43 kiloydum bir ara ve birden 8 kilo aldım ama göğüslerimde en ufak bir değişiklik olmadı benim.. Benimki kilo ile olacak şey değil maalesef.. Bir de bu sabah gitmedim doktora üşengeçlikten açıkçası, annem ısrar ediyor tekrar randevu al ben götürcem diye.. Ramazana denk geldi tam da çok zor oluyor böyle ya..

Valla canım ben 43 kiloydum bir ara ve birden 8 kilo aldım ama göğüslerimde en ufak bir değişiklik olmadı benim.. Benimki kilo ile olacak şey değil maalesef.. Bir de bu sabah gitmedim doktora üşengeçlikten açıkçası, annem ısrar ediyor tekrar randevu al ben götürcem diye.. Ramazana denk geldi tam da çok zor oluyor böyle ya..

of ya benin de küçüm herkes ne güzel işte diyor ama bilmiyorlar senin psikolojini. bende ne kadar kilo alsam da göğüslerden almıyorum malesef :(

bugün doktor Ömer refik özerdem ile görüştüm. oldukça basit ve sade anlattı. ben muayenenin sıkıntılı olacağını, çekineceğimi düşünmüştüm ama iğne yaptırmaya gitmek kadar basitmiş. çok rahat bir ortam. bana 250 cc dedi. en küçük size söyledi . ben 1.63 boyunda 44-45 kilodayım. bu vücut ölçülerinde ki kızlara ne diyor doktorlar bilmiyorum. fiyat için 6.000 söylediler. çok ayrıntıya girmedi aslında. bir kaç resim gösterdi basitçe anlattı. ben sadece izi sordum. görünmediğini çok silik olduğunu söyledi olduğunu söyledi. aklıma soracak bir şey gelmedi o an.

ben 1 aya kadar yaptıracağım en geç 2 ayı bulur.2 ayı da bulacağını pek sanmıyorum ama belki kendim ertelerim.

beni en çok kaygılandıran şekli ne olacak, nasıl olacak. birazda izi düşünüyorum. onun dışında ameliyattan çekinmiyorum. sonrası ağrılarında oldukça hafif olacağını düşünüyorum. ne kadar olabilir ki olsa olsa

ameliyat olan kızlar eklerseniz ben de albümlere bakabilirim.

bu arada ilk fırsatta başka doktorlara da gideceğim. Antalya da önereceğiniz doktor var mı ????

doktor bana bugün 250 cc sana uygun dedi ama bana çok küçük gibi geldi. 250 cc taktıran var mı kızlar ??? ölçüleriniz ne peki ?? neden bunu tercih ettiniz???

bir de meme şekline nasıl karar vereceğiz ? siz şekli nasıl seçiyorsunuz ?

canım öncelikle meme şekline (yuvarlak mı yoksa damla mı olacağına) dr.karar veriyor. senin boyuna ve kilona göre 250 cc normal olabilir.dr.una güven.çünkü biz ne istersek isteyelim.boy,kilo,vücut yapısı,meme dokusu vs. bunlara göre en uygun ölçüye dr. karar veriyor..benim tam 1 ay oldu yaptıralı.ben sadece dr.uma vücut şeklime uygun olabilecek dolgun bir meme istediğimi söyledim.ve yüksek profil olsun dedim.o kadar.o da zaten yüksek yada orta profil düşünüyormuş,ben yüksek isteyince olur dedi..kaç cc takacağını bilmiyordum bile.sonuçta nasıl bişey istediğimi söyledim.o da bana bırak,merak etme dedi.zaten ameliyat öncsinde ne konuşursanız konuşun,dr.ne takacağına ameliyat esnasında karar veriyor.hangi cc daha iyi duruyorsa onu takıyor.bana sol 350 sağ 325 yuvarlak yüksek profil takıldı.boyum 1.70 kilom 50.küçük değiller.ama abartılı büyük de değiller.vücut şeklime göre tam kararında..izlere gelince: hafif bir kızarıklık var şimdilik.iz giderici krem kullanmaya başladım.dert edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum..ameliyat sonrası ağrı ise, kişinin ağrı eşiğine göre fark ediyor anladığım kadarıyla.kimisi çok ağrı çekerken başka birisi az ağrıyla atlatabiliyor.benim kas altı olmasına rağmen (ağrı eşiğim yüksektir) çok sıkıntı yaşamadım..

meme ucu operasyonu da geçirmiş olduğumdan ve şuan meme uçlarımda boru gibi bişeyler sarılı olduğundan fotoğraf yüklemedim ama 1 hafta sonra bunlar çıktıktan sonra foto yüklicem.o zaman bakarsın :1: bu arada bende 6000 tl ya yaptırdım..

Merhaba kızlar benim bgn 8. Günüm ameliyt oldum ancak hala evden dışarı çıkamadım yürürken agrım var :( adım adım yürüyorum tam doğrulamıyorum dik olarak nefes alırken derin nefes alamıyorum birde bazı yerlerde morarmaşar oluştu onların acısıda cok fazla de bunların normal oldgunu zamanla gececeğini söylesi 11 tmmzda işe baslıyorum napcam bilmiyorum:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar benim bgn 8. Günüm ameliyt oldum ancak hala evden dışarı çıkamadım yürürken agrım var :( adım adım yürüyorum tam doğrulamıyorum dik olarak nefes alırken derin nefes alamıyorum birde bazı yerlerde morarmaşar oluştu onların acısıda cok fazla de bunların normal oldgunu zamanla gececeğini söylesi 11 tmmzda işe baslıyorum napcam bilmiyorum:(

11 temmuza daha var.o zamana kadar daha iyi olursun merak etme.ilk hafta nefes alıp vermeler zor oluyor.normal yani.ama morlukları ve ağrısını anlayamadım.bende olmamıştı öyle bişey.dr.un onların da normal olduğunu söylüyorsa doğrudur.10.günden sonra daha hızlı iyileşiyor.dert etme.geçmiş olsun =)

Evet morluklar var acısı var onların inş dediğin gibi 10. Gündn sonra daha iyi olur psikolojim bozuldu:( hatta fotosu var paylaşabilirim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404508346.857052.jpg dikişin hemen üstü. Öyle dedi tez zamanda kurtulmak istiyorum. Sizin ameliyat ne zamandı atlatma dönemi nasıl geçti

Evet morluklar var acısı var onların inş dediğin gibi 10. Gündn sonra daha iyi olur psikolojim bozuldu:( hatta fotosu var paylaşabilirimEki Görüntüle 1177984 dikişin hemen üstü. Öyle dedi tez zamanda kurtulmak istiyorum. Sizin ameliyat ne zamandı atlatma dönemi nasıl geçti

canım nıye morarma olmuş kı?sen o işi bır doktoruna ve baska bır doktora sor derım!!!
benım 10 gunum bugun ve superım...6gun druma gıttım pansuman yaptı bandajladı tekrar..8.gun dısarı kaçtım artık:))

Ne güzel masallah diyelim o zaman :) bende sordum aynı fotoyu gönderdim bu çürüklerden var daha kan toplanmıs kitle gibi coğu kişide olmus sordum ama ne zaman gider nası olur bilmiyorum :-/ işe başlama tarihimden önce giderse cok sevinicem suan dikiş yerlerimde de cok kasıntı var

Evet morluklar var acısı var onların inş dediğin gibi 10. Gündn sonra daha iyi olur psikolojim bozuldu:( hatta fotosu var paylaşabilirimEki Görüntüle 1177984 dikişin hemen üstü. Öyle dedi tez zamanda kurtulmak istiyorum. Sizin ameliyat ne zamandı atlatma dönemi nasıl geçti

morlukları gerçekten hiç anlamadım.neden oluyormuş o morluklar peki?bişey dedi mi dr.un? dikiş yerlerinin kaşınması normal.iyileşiyor demek ki.bi süre sonra memeler de kaşınmaya başlayacak.hemde deli gibi =)
benim geçtiğimiz salı günü tam 1.ayım doldu.yani bugün 33.günüm.benim kas altı oldu ama kolay atlattım.4.günden sonra rahat hareket etmeye başlamıştım.ama hemen yoruluyordum,nefes nefese kalıyordum.konuşurken bile yoruluyordum =) 10.günden sonraysa ağrım falan hiçbişeyim kalmadı.sadece fazla ayakta kaldığımda,iş yaptığımda sırtım ağrıyordu.kaşınmalarım başlamıştı.daha yeni yeni geçti kaşınmalar.artık oturur şekilde değil,normal sırt üstü,hatta yan yatabiliyorum.biraz sabırlı olmak gerekiyor maalesef.

işte diren cıkarıldı ama kanamaya devam mı etti anlamadım ara ara bazı yerlerde bunlar ameliattan sonra olabiliyor dedi kan oturmus ve cürük acısını anlatamam yürürken dikişlerimdn dolayımı doğrulamıyorum yoksa bu morluklardanmı anlamadım siz nasıl yürüme yada iş hayatı? Ben daha evden cıkabilmiş değilim sadece pansumana gittim o da arabada robot gibiydim tümseklere bile sokturmadım :-/ acıdıgı için

işte diren cıkarıldı ama kanamaya devam mı etti anlamadım ara ara bazı yerlerde bunlar ameliattan sonra olabiliyor dedi kan oturmus ve cürük acısını anlatamam yürürken dikişlerimdn dolayımı doğrulamıyorum yoksa bu morluklardanmı anlamadım siz nasıl yürüme yada iş hayatı? Ben daha evden cıkabilmiş değilim sadece pansumana gittim o da arabada robot gibiydim tümseklere bile sokturmadım :-/ acıdıgı için

ez27 uzulme benimde senjnminden cok daha fazlaydi .bir gogsunub cebi acilurken zorlanilmis ve kansmis ameliyatta morluk bu demek.arnica diye bir krem var gunde 3 kez sur 2 gunde geciyir morluk .benim 2 ay olacak ameliyatima nerdeyse sana herkes aaaa oooo niyeki aaaa diye yazmis guldum demekki sadecs buzde olmys morluk.uzulme sorun yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ez27 uzulme benimde senjnminden cok daha fazlaydi .bir gogsunub cebi acilurken zorlanilmis ve kansmis ameliyatta morluk bu demek.arnica diye bir krem var gunde 3 kez sur 2 gunde geciyir morluk .benim 2 ay olacak ameliyatima nerdeyse sana herkes aaaa oooo niyeki aaaa diye yazmis guldum demekki sadecs buzde olmys morluk.uzulme sorun yok

ha bu arada yorumum sadece morluk icindir.ama agri yuruyememe nefes alamama aci bunlar icin yorum yapamam hicbirini yasamadim.dogal olarak seninde ilk 5 gunden sonra bu sikayetlerinin olmamasi gerekiyor gibi.canin fazla nazlimi acaba:)

Yok yok nazdan yada can tatlılıından değil o da var birazcık ama sizin kdr rahat değilim o yüzden endişelendim:( ama bugün kalktım yürüye yürüye kuaföre gittim dolaştım geldim eve cok iyi geldi:) biraz ördek gibi yürüsemde alısacagımı düşünüyorm sizin gibi inş:)

tatlım, gnc61 de de olmuş morluk, demek ki normal.bende olmamıştı..valla ben 9.günümde pansumana gittiğimde yürüyerek gitmiştim =) hastane çok uzak değil ama bir 10-15 dakikalık yürüme mesafem var.gayet rahat bi şekilde yürümüştüm.normalde senin de artık pek ağrımaması lazım ama bazı kişilerin daha zorlu geçebiliyor.takma kafana.geçecektir.

Yok yok nazdan yada can tatlılıından değil o da var birazcık ama sizin kdr rahat değilim o yüzden endişelendim:( ama bugün kalktım yürüye yürüye kuaföre gittim dolaştım geldim eve cok iyi geldi:) biraz ördek gibi yürüsemde alısacagımı düşünüyorm sizin gibi inş:)

arnica kremi muhakkak kullan dr um verdi hemen dagitiyor morlugu benimki koskoca bir morluktu ama 4 gunr dagildi gitti.ameliyat esnasinda meme tabanim digerine gore kucukmus implant cebi acilirjen biraz ugrasmis dr ve orafski kanama morluga donmus.ama ben 3 gun alisverise gitmistim avm ye 6 gun arac kullandim tek sikintim morluktu o da gecti.herkesin iyilesme sureci farklo endise etme yavas yavas iyiye gidecek iste ne guzel .gule gule kullan;)

Merhaba arkadaslar.Araniza Azerbaycandan katiliyorum.Bende silikon taktirmak isityorum.Malesef bizde bole forumlar yok ,o yuzden sizin yazdiklarinizi okuyarak bilgi elde ediniyorum.Burda bir cok turk doktorlari var,ve onlara yaptirmak sityorum ameliyatimi.Acaba hangi doktor daha iyi diye bi malumatim yok((((.Hayati Akbas,Sebahattin Kandal,Yucel Demir.Bunlardan herhangi biirni taniyormusnuz acaba??? Hangisi bu konuda iyidir?

Merhaba arkadaslar.Araniza Azerbaycandan katiliyorum.Bende silikon taktirmak isityorum.Malesef bizde bole forumlar yok ,o yuzden sizin yazdiklarinizi okuyarak bilgi elde ediniyorum.Burda bir cok turk doktorlari var,ve onlara yaptirmak sityorum ameliyatimi.Acaba hangi doktor daha iyi diye bi malumatim yok((((.Hayati Akbas,Sebahattin Kandal,Yucel Demir.Bunlardan herhangi biirni taniyormusnuz acaba??? Hangisi bu konuda iyidir?

canim artik silikon amlytini her plastik cerrah iyi yapiyor.iyilik herkese gore farkli.sen ne istedigini belirle once yaptirmak istedigin boyutu iyice belirle ornekle resimlerle goster sonra iletisimi iyi kurdugun gorusmede icine sinen dr a yaptir.o mu bu mu su mu seni yaniltir.bak bu formda adi gecmeye bir dr a yaptirdim 4 4 luk memnunum.iyi bir hastane olsun olcunu belirle gerisini zaten dr halledecek.sevgiyle kal

Merhabalar, tüm mesajları okuyamadim. Ben ilk Bebeğimi 1.5 yıl önce dogurdum. Hala emziriyorum. Göğüslerimin kucuklugu beni bu yaşıma kadar hep rahatsız eden bir şey. Üstelik şimdi bir de emzirmeden kaynaklı sarkma problemi var. Emzirme bitince hem toparlanmasi hem de büyütmek için estetik yaptırmayı dusunuyorum. Biraz korkuyorum ama sezaryen oldum onda gayet rahat gecmisti.ilk gün haricinde. Silikon taktirma operasyonu nasıl geçiyor? Süreci bana anlatabilir misiniz? Bir de Izmir'de tavsiye edebileceğiniz doktor/hastane var mı?

Merhabalar, tüm mesajları okuyamadim. Ben ilk Bebeğimi 1.5 yıl önce dogurdum. Hala emziriyorum. Göğüslerimin kucuklugu beni bu yaşıma kadar hep rahatsız eden bir şey. Üstelik şimdi bir de emzirmeden kaynaklı sarkma problemi var. Emzirme bitince hem toparlanmasi hem de büyütmek için estetik yaptırmayı dusunuyorum. Biraz korkuyorum ama sezaryen oldum onda gayet rahat gecmisti.ilk gün haricinde. Silikon taktirma operasyonu nasıl geçiyor? Süreci bana anlatabilir misiniz? Bir de Izmir'de tavsiye edebileceğiniz doktor/hastane var mı?

hic korkmayin benim kadar korkup 4o yasini beklemeyin.cok kolay bir ameliyat.ilk gun hastanedesiniz hicbir agri yok(bende yoktu)e de ahri kesici bile icmedim hic dusunun artik.sadece 3 gun yatip kalkarken birisi size destek oluyor.gogsunuzde baski oluyor .fasya alfi oldum ben.diren takilmadi ve hastanede siki siki sarilan bandaj cikti evde 3 gun sadece pansuman bandi vardi.3 gun oda alindi sadece dikis bolgesine ince bant koyuldu.3 gun e den ciktim avm ye gittim.6 gun arabami kullandim dr a gittim.3 hafta sporcu sutyeni taktim.10 gun itibari ile herseyi yaptim. 1 ay sonunda denize gittim tatildeydim.bugun 54 gun hersey comtan gecti.cok rahat sakin korkma guzel bir duygu hatta muthisss cok cok mutlu oluyorsun.cenk tokat in adini burada epeyi duydum izmirde bayagi olan var memnunlar.olan arkadaslar omursa sana detay verirler.hayirli kararlariniz olur insallah

hic korkmayin benim kadar korkup 4o yasini beklemeyin.cok kolay bir ameliyat.ilk gun hastanedesiniz hicbir agri yok(bende yoktu)e de ahri kesici bile icmedim hic dusunun artik.sadece 3 gun yatip kalkarken birisi size destek oluyor.gogsunuzde baski oluyor .fasya alfi oldum ben.diren takilmadi ve hastanede siki siki sarilan bandaj cikti evde 3 gun sadece pansuman bandi vardi.3 gun oda alindi sadece dikis bolgesine ince bant koyuldu.3 gun e den ciktim avm ye gittim.6 gun arabami kullandim dr a gittim.3 hafta sporcu sutyeni taktim.10 gun itibari ile herseyi yaptim. 1 ay sonunda denize gittim tatildeydim.bugun 54 gun hersey comtan gecti.cok rahat sakin korkma guzel bir duygu hatta muthisss cok cok mutlu oluyorsun.cenk tokat in adini burada epeyi duydum izmirde bayagi olan var memnunlar.olan arkadaslar omursa sana detay verirler.hayirli kararlariniz olur insallah

Içimi rahatlattın çok sağol :) psikolojik olarak cok istediğim bir şey. Kızım küçük ama annem yanıma gelebilir 1-2 haftaligina. Fakat hala emziriyorum. Bildiğim kadarıyla emzirme bittikten 3 ay sonra yapılıyorMuş. Bu ameliyat için sanırım kış ayları daha mantikli.sizce de öyle mi? Yani malum İzmir'in sıcağında zorlanabilirim. Maddi olarak da toparlanmam gerek.ücretsiz izindeyim.önümüzdeki mart is basi.sanırım bu kış değil ama önümüzdeki kıs için mi düşünsem?kızım da kreşe başlamış olacak. Erteleyince fikrim değişir mi onu da bilmiyorum.

Back