Kizlarrrr ben 1 mayista ameliyat oldummmm ayni gun taburcu oldum ve cok az bir surede olsa araba bile kullandim su an agrilarim var tabiki diren kullaniyorm dr duruma gore direnleri cikaracak ins. Cabuk cikar hala cicislerimle tanisamadimmm ya ama guzel oldugunu soledi dr... dr adi doc. Dr. ercan karacaoglu siddetle tavsiye ediyorum harika biri. Kadin halinden anliyor en onemlisi:) kizlar korkucak bise yokmus korkanlarada korkmasinlar diyorum tabiki agrilarimiz olcak cok normal kas alti takildi bana gogus kaslarim gergin bu nedenle. Ben kendi isimi kendim goruyorm gerci dr dedi cok hareketli olma direnleri gec cikarma. Gerekebilir vs. Ama napim kendim yatip kendim kalkiyirm yemek yiyorm biraz araba bile kullandim ayni gun. Wcye kendim gidiyorm vs. Annemi her dk cagiramam dimi:)) kadin saolsun giydiriyor alt kismimi vs kollari cok hareket ettirmemek lazimmis. Ama ben duramıyorum yat yat sıkıldım dun zaten. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Herkesin ins. Güzel gecerrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, cepli bir yelek eşofman üstü falan giy, koy cebine dolandoktorumuz aynıymış, 25 cc nin altına düşmedikçe çıkartmıyor direnleri. ama onların kalkmasına iyi diyor pek çok kaynak. Tabi her doktorun tarzı farklı ama bazı doktorlar bu kanın atılmasının ilerde oluşabilecek kapsül riskini azalttığını düşünüyorlar.Zaten diren zararlı bir şey değil. O miktarda iç kesi yapılan hemen her ameliyatta kullanılıyor. Dilerim hiç sıtun yaşamadan, ağrısız sancısız geçer gider,
Sevgiler
Haydi geçmiş olsun. Sizi böyle okudukça agustosu nasıl beklerim bilmiyorum. Teklif yolladim kabul ederseniz sevinirim.
Canim gecmis olsun bak oldu bitti bileBenim de sürecim cok kolay gecti ve benim de doktorum Ercan karacaoglu elinin cok hafif oldugu artik kanitlanmis Ama bence sen yine de su kendin yatip kalkma isine cok dikkat et disardan birsey olmayabilir ama ic kismin dikislerle dolu ve daha cok taze ben 5. günden sonra kendim cok yavasca kalkmaya baslamistim ve öyle her isini de kendin yapma sonrasin da aciyi cekende sen olacaksin ve iyilesme sürecin gecikecek. Yani bana bunlari doktor söylemisti. bende 1 haftalikken cok abartip 5 km. yürümüstümte doktor sana da vur dedik öldürmüssün dedi 1 ay gecmesine ragmen sabahlari kalktigim da sag gögsümde agri ve biraz baski hissi oluyor ki ben hala basim bayagi bir yukari da yatiyorum. Lütfen kendine cok dikkat et gecmisler olsun.
ayy benmle benzer şeyler yaşayan birine rastlaımmm:) canım ya bende diyodum ki benmi anormalim 13 gün oldu hala dik yatıyorum. sağ göğsümde ağrı biraz daha fazla nefes sıkıntısı hala devam etmekde ve en önemliside ödemler kabus gibi. senn varmı hala ödemlerin cnm?
Evet kapsul olusmasin die koyuyolarda ole dolaniom zaten ortalikda esortman alti giydm cepli ona koydum kiz benim evde babamla kardesimde bilmio herkese dedim belim tutuldu bi annem bilio:))) babannemde gelmiz dio bugun belini ovayim cekeyim mi :)) yok dedim babanne ilac kullaniorm geccek ay olay olduk ya:)) ins. Dirsnler cikarda daha rahat olurum hayatm ya senin direnler kac gunde cikti peki
Senin durumun zormuş.
Benim 4.günde çıktı direnler canım, birgün daha kalabilirdi aslında... Sol göğsümün direninde 30 cc kan vardı 4.günde bile . Gel kontrol edelim dedi Ercan Bey, durumu iyi görünce o gün aldı. Aslında bir iki gün daha kalabilirdi.
Ben merak ediyorum direnleri nasil aliyor canim dik8s filan mi atilio anlamadim ki bu kan nerden gelio:))
çok geçmiş olsun canım direnler direk çıkarılıyor dikiş felanda atılmıyor bende çok merak etmiştim ama korkulacak bişey değil çıkarılınca çok rahatlayacaksın :) geçirdiğin ameliyat kolay bi operasyon değil ve diren sayesinde içeride kanaman olmuyor direk dışarıya çıkmış oluyor :)
çok geçmiş olsun canım direnler direk çıkarılıyor dikiş felanda atılmıyor bende çok merak etmiştim ama korkulacak bişey değil çıkarılınca çok rahatlayacaksın :) geçirdiğin ameliyat kolay bi operasyon değil ve diren sayesinde içeride kanaman olmuyor direk dışarıya çıkmış oluyor :)
Ya ben bu foto eklemeyo bir turlu beceremedim telden siz nasi yapiyosunuz yaçok geçmiş olsun canım direnler direk çıkarılıyor dikiş felanda atılmıyor bende çok merak etmiştim ama korkulacak bişey değil çıkarılınca çok rahatlayacaksın :) geçirdiğin ameliyat kolay bi operasyon değil ve diren sayesinde içeride kanaman olmuyor direk dışarıya çıkmış oluyor :)
ayy benmle benzer şeyler yaşayan birine rastlaımmm:) canım ya bende diyodum ki benmi anormalim 13 gün oldu hala dik yatıyorum. sağ göğsümde ağrı biraz daha fazla nefes sıkıntısı hala devam etmekde ve en önemliside ödemler kabus gibi. senn varmı hala ödemlerin cnm?
Canim haklisin ya dikkat etmem lazim ercan bey ciddi anlamda cok iyi masallah doktorumuza. Benim su direnleri cikarmam gecikicek sanirim ya senin direnler ne zaman cikti tatlim
E diren çekilince orada delik oluşmuyor mu? :26:
Senin durumun zormuş.
Benim 4.günde çıktı direnler canım, birgün daha kalabilirdi aslında... Sol göğsümün direninde 30 cc kan vardı 4.günde bile . Gel kontrol edelim dedi Ercan Bey, durumu iyi görünce o gün aldı. Aslında bir iki gün daha kalabilirdi.
Aa canim sen de direnler cok kalmis, benimkiler 2 günde cikti. Eee iste ameliyat sonrasi süperim diye kalkip her isi yapar gezerseniz kanamalarda olurBende ameliyat sonrasi cok iyiydim neredeyse hic yatmadim ama Ercan bey lütfen ilk 4 gün cok cok dikkat edin ve kol kaslarinizi asla zorlamayin demisti bende korkudan hic bir is yapmadim.
Aa canim sen de direnler cok kalmis, benimkiler 2 günde cikti. Eee iste ameliyat sonrasi süperim diye kalkip her isi yapar gezerseniz kanamalarda olurBende ameliyat sonrasi cok iyiydim neredeyse hic yatmadim ama Ercan bey lütfen ilk 4 gün cok cok dikkat edin ve kol kaslarinizi asla zorlamayin demisti bende korkudan hic bir is yapmadim.
Kizlarrrr ben 1 mayista ameliyat oldummmm ayni gun taburcu oldum ve cok az bir surede olsa araba bile kullandim su an agrilarim var tabiki diren kullaniyorm dr duruma gore direnleri cikaracak ins. Cabuk cikar hala cicislerimle tanisamadimmm ya ama guzel oldugunu soledi dr... dr adi doc. Dr. ercan karacaoglu siddetle tavsiye ediyorum harika biri. Kadin halinden anliyor en onemlisi:) kizlar korkucak bise yokmus korkanlarada korkmasinlar diyorum tabiki agrilarimiz olcak cok normal kas alti takildi bana gogus kaslarim gergin bu nedenle. Ben kendi isimi kendim goruyorm gerci dr dedi cok hareketli olma direnleri gec cikarma. Gerekebilir vs. Ama napim kendim yatip kendim kalkiyirm yemek yiyorm biraz araba bile kullandim ayni gun. Wcye kendim gidiyorm vs. Annemi her dk cagiramam dimi:)) kadin saolsun giydiriyor alt kismimi vs kollari cok hareket ettirmemek lazimmis. Ama ben duramıyorum yat yat sıkıldım dun zaten. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Herkesin ins. Güzel gecerrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben iş yapmadım canım, oturdum ve dolanıp durdum ortalıkta. Bende kan miktarı fazla değil mi diye sormuştum Ercan Bey e, değil demişti. 4 gün kaldı ama hiç 50 cc yi geçmedi. Gününden çok, bir günde gelen kan miktarı ve kişinin kanının sululuğu farka neden oluyormuş.
Açıklama yazdım ki ameliyat olacaklar korkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?