peki nasıl memnunmusun ..bende yaptırıcam 2 3 haftaya 300cc düşünüyorum çok buyukte olsun istemiyorum ama hala kararsızım yuvarlak ile damla arasında dr um nagor silikon kullanıyormuş ..öfff çok zor yaaaaa(
Ben 7 martta olmuştum canım, 6 hafta oldu bile. Artık şekillenmesini bekliyorum. Sende benim kadar kolay atlatırsın dilerim. Ben 12 de ameliyattan çıktım,bir ddolaşmaya başladım, gece 12 de hemşire zorla yatırdıAma 15 gün oturur pozisyonda uyudum. O zaman hem kesilen dokuya baskı yapmıyor protezler, hemde ödem çabuk dağılıyor.
Hadi, bekleme sürecine hoş geldin.
Albümüme bskabilirsen, kararının ne doğru olduğunu ankar, korkularını atarsın belki
Sevgiler
Herkese slm, bende yeni üye oldum ve yurtdışında yasıyorum. Bu sene yaz tatilinde bende meme büyütme ameliyatimi düsünüyorum. Mail yoluyla doktorlarla iletişim kurmaya calışıyorum.
3 Doktor arasında kaldım kafam cok karışık
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
selam,hadi bakalım kolay gelsin.benim ameliyatım 8 mayısta,dr salih emre üregen le.ben referasnla ulaştım dr uma...umarım sen de dr seçimini kolaylıkla yapıp gönül rahatlığıyla ameliyat tarihini beklersin.
Herkese selam,arkadaşlar operasyondan ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim???
Ben bir hafta sonra başladım, işim masa başı ama. Üç gün sonra başlayan pek çok kişi var. Aslında bende başlayabilirdim de raporum bir haftaydı, keyfini sürdüm
Tabi ki bünyeye bağlı ama genellikle bir hafta yetiyor.
Arkadaşlar ,ben de büyültme düşünüyorum ama beni iyileşme süreci çok düşündürüor,işimi uzun süre bırakamam çünkü 10 gün içinde çalışabilir duruma gelebilir miyim?
Herkese selam,arkadaşlar operasyondan ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim???
Yaptığın işe bağlı; masa başı bir işse 3-4 günden sonra da dönebilirsin.
Büneyeye göre degısır ama 1 haftada baslarsınız
teşekkürler valla bu bir hafta işi çok iyi şimdi sıra dr araştırmada
hangi sehirde yasıyorsunuz
Antalya da yaşıyorum bir kaç isim var sıklıkla duyduğum ama daha ayrıntılı bir araştırma yapmam gerek
istediğniz gibi olsun hersey bnde 1 ay once oldum atlattım sımdı olmak ısteyenlerı cok yıı anlıyorum amsa basıysa ısınız hıc korkmayın 1 hafta ıdeal zamndr bn 2.gunu ayaktaydım gercı bunye meselesıyle alakalı tabı bıraz:)
Çok teşekkür ederim umarım herşey çok kolay olup biter
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?