Ben Ankarada oturuyorum ameliyatimi Hacettepede oldum doktorum Haldun kamburoglu kasalti damla meme alti yontemiyle yapti istersen doktorun telefonunu verebilirim yardımcı olurum
Çok teşekür ederim haldun beylede görüşmeyi düşünüyorum randevu alıp telefonunu verebilirseniz çok sevinirim özelden ekliyorum sizi
Özelden gönderdim numaralari şimdiden hayırlı olsun
ortalama fiyatı ne kadar bilen varmı?
canım sen kaç cc düşünüyorsun doktorunla neye karar verdin?
Valla benim söylediğim tek şey küçük olsun b cup ı geçmesin diyip durmak:) Çünkü hakktn küçük meme seviyorum. Birde çok minyonum bende abes kaçar. Takılcak olan protez 200 cc civarlarında, ama o kdr kafam karşısıınca iyice çorba oldum ve doktoruma bıraktım. Yanıma b cup sütyen götürücem bunu geçmesin demeyi planlıyorum.
Bende net olan; kas altı olucak işlemim , protez markası natrelle , meme altı kesisi.
Ancak damla mı yuvarlak mı ona doktorum ameliyatta karar vericek. Eğer damla koyduğunda da yuvarlak bir görünüm olursa onu kullanıcaz çünkü yuvarlak duruşu beğeniyorum.
Bana konulcak maks cc 225 olur sanırım oda kas altı olduğu için gene 200 cc gibi durur...
Birde ameliyattan 5 gün kadar önce 3 boyutlu çalışma yapacağız o zaman biraz daha netleşebilir bilgilendiririm sizleride :18:
Ve ben ameliyat günümü aldım kızlar mayısın 13 üne özel günüme denk gelmezse istanbuldayım barış çakıra karar verdim aklıma yatan olsun dedim sonra kaç zamandır araştırıyorum ilk kararim oydu istanbul zor olucak ankaradan gidicem ama bir kere yaptırıcam inşallah iyi olur
Ve ben ameliyat günümü aldım kızlar mayısın 13 üne özel günüme denk gelmezse istanbuldayım barış çakıra karar verdim aklıma yatan olsun dedim sonra kaç zamandır araştırıyorum ilk kararim oydu istanbul zor olucak ankaradan gidicem ama bir kere yaptırıcam inşallah iyi olur
İnşallah çok sağol kaç yıl bekledim ama bir ay çok gibi gelir şimdi :)Hadi hayirli olsun :) 1 ayin var desene , hizla akip gecsin insallah:)
Ay bide özel gün durumu var dimi? İyi oldu söylediğin canım ben de gün alırken ona göre alayım, ben bayağı kan kaybediyorum zaten o gün bide ameliyati kaldıramam. Hayırlı olsun bu arada ameliyatın, darısı başıma.. :)
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
Hayırlısı olsun diyelim. Resimleri görebilmek için arkadaşlık yolladım sana. Albüm etiketinde operasyon detayları var. Sevgiler
tamam canım onayladım arkadaşlığını,buarada ben 8 mayıs için ameliyat randevusu aldım,çok şükür:)))hem işi hem salih emre beyciğimin ameliyat randevusunu aynı anda ayarlamayı başardım sonunda:)))çok heyecanlıyım,korkuda var ama heyecan daha baskın.daha önce ameliyat olmamamla ilgili biraz korkularım.doktoruma çok güveniyorum.yepyeni dik ve dolgun göğüslerime kavuşmak için zamanın hızla akmasını ameliyattan uyandığım anı sabırsızlıkla bekliyorum:)))nişantaşı hastanesinde oluyorum buarada.
sen neyapıcaksın,oldunmu olacak mısın???
Kızlarrr bende 1 mayısta Ercan Karacaoğlu'na yuvarlak protez kas altı ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. Doktor bana senin boyun C kabı kaldırır dedi o yüzden 300 400 cc arasını denicek 370cc olma ihtimali varmış. Doğum yaptığım içinde üst taraf müsait damla proteze gerek yok ordaki boşluğu yuvarlakla doldurucaz damla şeklini alacak dedi. Yuvarlak hiç istemiyordum ama Ercan bey bu konuda uzman bir doktor ve ben ona güveniyorum. Yalnız genede yuvarlak protez kullanıp memnun olan üst tarafı gerçekten dolgun duranların fotoğraflarını görebilir miyim?
Bana yardımcı olun ya çok heyecanlıyım(( Birde göğüs altı mı koltuk altı mı ameliyat olsam çok kararsız kaldım. Koltuk altı ameliyat olan var mı iz durumu nedir? Varsa fotosunu görebilir miyim?
Kızlarrr bende 1 mayısta Ercan Karacaoğlu'na yuvarlak protez kas altı ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. Doktor bana senin boyun C kabı kaldırır dedi o yüzden 300 400 cc arasını denicek 370cc olma ihtimali varmış. Doğum yaptığım içinde üst taraf müsait damla proteze gerek yok ordaki boşluğu yuvarlakla doldurucaz damla şeklini alacak dedi. Yuvarlak hiç istemiyordum ama Ercan bey bu konuda uzman bir doktor ve ben ona güveniyorum. Yalnız genede yuvarlak protez kullanıp memnun olan üst tarafı gerçekten dolgun duranların fotoğraflarını görebilir miyim?
Bana yardımcı olun ya çok heyecanlıyım(( Birde göğüs altı mı koltuk altı mı ameliyat olsam çok kararsız kaldım. Koltuk altı ameliyat olan var mı iz durumu nedir? Varsa fotosunu görebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?