• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkür ederim.Bende haftaya görüsmeye gidicem .

hayırlısı olsun canım.dr bey farklı bir kişi herşeyi tüm deteayına kadar eksiksiz anlatıyor.olması gerekeni,nedenini,ameliyat öncesi ve sonrasını,dikkat etmen gerekeni yalnız tavsiyem 1,5 saatlik anlatımından sonra soruların varsa sor.(zaten soracak bişi kalmıyor:52:)işine aşık birisi bence.

Selam kızlaaarrr bugün 9. günüm ve ağrılarım baya azaldı çok şükür. Sadece sabah uyandığımda biraz ağrım oluyor. Onun dışında baya rahatım:) isteyenlere duyrulurr

MERHABA,325cc takıldı.evet hoş duruyorlar ama bir hafta sonra normal sütyenlere döneceğim.dikişlerimde alındı.sıkıntı yok.sıra sizde hayırlısıyla....:16:

Canim geçmiş olsun Nerede hangi doktora ameliyat oldun bende istiyorum ama dikişler kötü duracak yapmacık olucak diye korkuyorum benim goguslerim cok minik acaba kotu dururmu????

Teşekkür ederim Tuğrul beyi tavsiye eden 3. Kişisin bi gidip görüşmekte fayda var böle oğlan çocuğu gibi dolasmaktan bıktım...

merhaba senin için hayırlısı olsun sadece tuğrul bey değil birkaç dr gitki kafanda soru işareti kalmasın tuğrul bey 1,5saat anlattıktan sonra diyor ki sen biraz dolaş düşün diyor:44:hemen ameliyat edelim demiyor.hayırlısı olsun.:16:

merhaba senin için hayırlısı olsun sadece tuğrul bey değil birkaç dr gitki kafanda soru işareti kalmasın tuğrul bey 1,5saat anlattıktan sonra diyor ki sen biraz dolaş düşün diyor:44:hemen ameliyat edelim demiyor.hayırlısı olsun.:16:

Kesinlikle canım zaten doğru bir doktor böyle bir cevap verir araştırmalara dvm bu arada Tuğrul beyden de haftaya cumaya randevu aldım. ..

Merhaba Arkadaşlar,
Göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum artık zamanı geldi :1: Ankara da Dr Volkan Tayfur ismi çok öne çıkıyor bir çok forumda. Daha önce Volkan beye göğüs büyültme ameliyatı olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Koltuk altından damla silikon istiyorum aslında ve Volkan beyin bunu gayet başarılı bir şekilde uyguladığını duydum. Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfenn :18:

hayırlısı olsun canım.küçük bir ameliyat sonrası neden güzel olmayalım ki.şu an ben kendimi iyi hissediyorum.artık yeni iç çamaşırları alma vaktim geldi.eskilere vedaaaaa....:16:

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,

Benim göğüslerimde südyensiz dümdüz. Bugün Tayfun Türkaslan ve Salih Emre Üregen ile görüştüm. Salih Bey'de benim için biraz iç karartıcı konuştu 235-240 cc önerdi pek bir fark olmayacakmış gibi geliyor. Fakat Tayfun Bey gayet olumlu baktı 270 cc önerdi. Tayfun Türkaslan'a yaptıran var mı? Hasta yorumlarına çok ihtiyacım var.

canım selam,dediğin diğewr dr u tanımıyorum ama ben salih emre üregen e muayene oldum.gerçekçi bir dr diye düşündüm.ofiste bir arkadaşım meme protezi yaptırdı salih beye,hem büyüklük seçimi hem dikiş izinin azlığı beni cezbetti doğrusu.sana iç karartıcı konuştuysa, gerçekleri söylediği içindir.her önüne geleni ameliyat eden biri değil,biz iki arkadaş gittik muayeneye, arkadaşımada dediğin gibi pek önermedi protezi,daha çok dikleştirme önerdi.kararımı verdim şimdi izin işini ayarlayıp ameliyat günü alıcam.sanada kolay gelsin arkadaşım.

Merhaba arkadaslar

Bende meme büyütme operasyonu gecirmek istiyorum. Dr. Hakan Gündogan gelmisti Yurt disina, onunla görüsmeye gitmistim. Bi arkadasim oldu kendisine ve cok güzel duruyo, resmen hayran oldum. Ama yinede biraz arastirmak istiyorum. Burnumu Fatih Dagdelene yaptirdim arastirmadan, sadece taninmis bi Doktor diye, ama memnun kalmadim. Taninmis taninmamis, ucuz , pahali hic fark etmiyo bence, hastalariyla ilgilenmek önemli ve isini ciddiye almak. Her sayfayi tek tek okuyamiyorum malesef, sizin görüsleriniz, önerleriniz nelerdir? Yardiminiza ihtiyacim var...[/QU

göğüs operasyonumu dr salih emre üregen e yaptırmaya karar verdim.daha önce iş arkadaşım yaptırdı ve her aşamasını inceledim.ağrısı ilk bir iki gün oldu sonra 5.gün ofise döndü çalıştı.büyüklüğü tam kararında hem çok seksi ve hoş hem abartı değil.gerçekçi bir cerrah oluşu etkiledibeni.mesela buradan bir hastaya memeleri dümdüz olduğu için çok büyük olmaz demiş,sonuçta vaad verip ameliyat etmek düşüncesi yok demekki.biz bir arkadaşımla beraber gittik muayeneye, onun durumu için de çok vaat verici konuşmadı,memeleri dümdüzdü ve koyabileceği en büyük protezi söyledi.ama benim için 360 cc kadar uygulayabilecek,iş yerindeki arkadaşımada o civarda yaptı,çok çok güzel oluyor.fiyatı araştırdığım diğer iyi cerrahlara göre uygun ,bir araştır istersen benim dr umu.kolay gelsin

Slm kızlar. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum, forumu uzun uzun okudum ve anladığım kadarıyla bu işe sonunda dr karar veriyor size en uygun olanı seçiyor, benim merak ettiğim şu? Ameliyat olduğunda illede 1 gece kalmak zorunluluğu varmı? Çünkü bende bu ameliyatı kimseye söylemeyi düşünmüyorum ve sürekli destekli sütyen kullandığım için anlaşılmayacagını düşünüyorum. Benim olmak istediğim bedende destekli sütyendeki halim çok abartı büyüklükte istemiyorum şuan 75 a en fazla 85 beden olur diye düşünüyorum eğer olan arkadaşlar bana dr ve ameliyatları hakkında yardımcı olursa sevinirim boğaziçi tıpla görüştüm burda olan arkadaşlar memnunmu merak ediyorum.

slm canım,bence kadınlar hayatının bir dönemi mutlaka ya büyütme ya küçültme ya toparlama nedeniyle ameliyatlık aşamaya geliyorlar.çocuk emziripde pörsümedi,küçülmedi diyen yalan söyler bence.
dr evet kişinin vücuduna göre ve isteğinide düşünerek belirliyor büyüklüğü.benim arkadaşım mesela büyük istiyo ama hiç memesi yok nerdeyse ve dr um ona cildin esnekliği izin verdiği en büyük boyutu önerdi o da 250 cc falan oluyor herhalde.bana 350-360 cc gibi uygulayacak:)
aynen dediğin gibi bende destekli sütyenli halime kavuşucam inşallah.
ameliyat tarihim daha net değil ama arkadaşım çok yakın zamanda dr uma olmuştu, o önerdi zaten banada.ağrıyı hiç takma, adet ağrısı bile daha zor oluyor diyor.
büyüklük onunda 360 cc ve harika görünüyor,seksi ve inanılması zor ama iz nerdeyse hiç yok.
dr salih emre üregen fulyada muayenehanesi var ameliyatımı Nişantaşı hastanesinde yapacak fiyatı protez dahil emsallerine göre gayet uygun.iyi protez kullanacak(mentor)

Back