• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba canim ben de yaza olucam insallah ameliyatimi ama tek korktugum sey narkoz:( yani uyuyup uyanamamak. Sizin hix bu tür korkulariniz olmadi miiii :((

MERHABA,bende narkoz olmadı:52:sedasyon yapıldı.hafif bir uyku verildi yani operasyon bölgesini de iğne ile uyuşturdu 25dk da kansız bir ameliyat geçirdim.toplam süre45dk sürdü.ben hemşireyim sadece heyecanım vardı.hayırlısı olsun.:16:

hayırlı olsun benim de yarın 1 haftam doluyor :9: siz galiba benden 3 gün önce oldunuz ben 26 martta oldum :) nasıl hissediyorsunuz? bende şu an alt kısımda his yok ve üstte de baskı ve gerginlik var ve çok sert :18: ne zaman yumuşar acabaa

geçmiş olsun canım.ben 22martta ameliyat oldum.kas üstü oldu ama his kaybı yaşamadım çok şükür.sertlikte yok uygulamadan kaynaklımı bilmiyorum ama eski ile kıyasladığımda sadece morluklarım,kaşıntılarım,yatıyorken bazen alt kısımda anlık ağrım oluyor.zaman zaman yanma hissi oluyor ama çabuk geçiyor normal diye düşünüyorum.:44:

Doktor ayarladım volkan tayfur canım dual plan olacak ama daha büyüklüğe karar vermedim eminim çok güzel olacaklar tabiki ama narkoz korkum var benim :( senin tereddütlerin neler?

Ben daha önce 2 kez narkoz aldığım için o konuda bir korkum yok canım, benim tereddütüm hiç göğsüm olmadığı için ameliyattan sonra direkt portakal gibi bir görüntü oluşması.. Doktor arıyorum ben de bu aralar, memlekete gittiğim bir vakit gorusecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmiş olsun canım bende amelıyat olalı 2 ay oldu sisliklern inmesi ödemi atman bıraz zaman alıyor bu amelıyatda zamana ve sabıra cok ıhtıyacın var 6ay içinde ciiddi anlamda degısmeler oluyor 1yıl içindede tamamen yerıne oturmus oluyor insallah gonlumuzce olur hepimizin gonlune gore nasip etsin rabbım
Inşallah bi an önce o günler de gelir:) artık acıdan çok sıkıldım eski hayatıma dönmek istiyorum size de çok geçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım.ben 22martta ameliyat oldum.kas üstü oldu ama his kaybı yaşamadım çok şükür.sertlikte yok uygulamadan kaynaklımı bilmiyorum ama eski ile kıyasladığımda sadece morluklarım,kaşıntılarım,yatıyorken bazen alt kısımda anlık ağrım oluyor.zaman zaman yanma hissi oluyor ama çabuk geçiyor normal diye düşünüyorum.:44:

Belki de sizinki kaa üstü olduğu için olmamıştır benimki kas altı oldu ve şu an alt kısımlarda bariz bi şekilde his yok dokunmak bile istemiyorum içim kalkıyor :/ bende de kaşıntı yok mesela :s değişiyor demek ki etkileri:) morluk için de bana doktorum krem verdi onu kullanıyorum çok morluk olmadı bende sadece kol altında var biraz

MERHABA,bende narkoz olmadı:52:sedasyon yapıldı.hafif bir uyku verildi yani operasyon bölgesini de iğne ile uyuşturdu 25dk da kansız bir ameliyat geçirdim.toplam süre45dk sürdü.ben hemşireyim sadece heyecanım vardı.hayırlısı olsun.:16:

Canim onu sordum da doktor zor olur o şekilde dedi gercekten de ameliyathaneyi görmek istemem 1 saat süresince. Peki hemsireysen bilirsin narkozdan uyanamamak gibi bi korkum var nasil yenebilirim:(

Ben daha önce 2 kez narkoz aldığım için o konuda bir korkum yok canım, benim tereddütüm hiç göğsüm olmadığı için ameliyattan sonra direkt portakal gibi bir görüntü oluşması.. Doktor arıyorum ben de bu aralar, memlekete gittiğim bir vakit gorusecegim.

Bence iyi bir doktor bulursan gayet dogal bi sonuc elde edebilirsin canim korkma benimde küçükler ama yapilinca cook guzel olacağından hic suphem yok :)

Canim onu sordum da doktor zor olur o şekilde dedi gercekten de ameliyathaneyi görmek istemem 1 saat süresince. Peki hemsireysen bilirsin narkozdan uyanamamak gibi bi korkum var nasil yenebilirim:(

SLM,sedasyonda da uyuyorsun.ameliyathaneyi görmüyorsun.narkozda bulantım çok oluyordu ama bunda bulantımda olmadı.4 defa narkoz almış birisi olarak sıkıntı yok diyeceğim ama yinede sıkıntı yapacaksındır.anestezi dr bir hastamıza şöyle demişti:dünyanın en güvenli yeri ameliyathanelerdir dedi.:16:

SLM,sedasyonda da uyuyorsun.ameliyathaneyi görmüyorsun.narkozda bulantım çok oluyordu ama bunda bulantımda olmadı.4 defa narkoz almış birisi olarak sıkıntı yok diyeceğim ama yinede sıkıntı yapacaksındır.anestezi dr bir hastamıza şöyle demişti:dünyanın en güvenli yeri ameliyathanelerdir dedi.:16:

Sedasyonu doktora söylemiştim de genel anestezinin daha iyi olacağını söylemişti. Haklısın galiba :)) ameliyattan birkaç gün önceyi nasıl geçirdin peki sanki korkudan stresten uyuyamazmışım gibi geliyor :5:

sedasyonu doktora söylemiştim de genel anestezinin daha iyi olacağını söylemişti. Haklısın galiba :)) ameliyattan birkaç gün önceyi nasıl geçirdin peki sanki korkudan stresten uyuyamazmışım gibi geliyor :5:

aynen canım uyuyamadım.ist.doğru gidiyorken dr bey ile görüştük.(dr bey 1 gün önce mutlaka tlf ile görüşmek istiyor.moral açısından.:46:)'bırak bu kadarda heyecan olsun canım' demişti.bende öyle diyorum.sonucunu düşün.o zaman moral buluyorsun.:16:

aynen canım uyuyamadım.ist.doğru gidiyorken dr bey ile görüştük.(dr bey 1 gün önce mutlaka tlf ile görüşmek istiyor.moral açısından.:46:)'bırak bu kadarda heyecan olsun canım' demişti.bende öyle diyorum.sonucunu düşün.o zaman moral buluyorsun.:16:

Gerçekten çok teşekkür ederim yasemincim bana moral ve güç sağladın. Ben daha 23 yaşındayım daha önce de bir ameliyat falan geçirmediğim için korkuyordum ama senin gibi deneyimli insanlarla karşılaşınca çok mutlu oluyorum :21: Senin büyüklüğü ne kadar kas altı mı yapıldı, nerede yaptırdın? Yuvarlak mı bir de biraz bilgi verebilir misin canımm?

Gerçekten çok teşekkür ederim yasemincim bana moral ve güç sağladın. Ben daha 23 yaşındayım daha önce de bir ameliyat falan geçirmediğim için korkuyordum ama senin gibi deneyimli insanlarla karşılaşınca çok mutlu oluyorum :21: Senin büyüklüğü ne kadar kas altı mı yapıldı, nerede yaptırdın? Yuvarlak mı bir de biraz bilgi verebilir misin canımm?

merhabalar yuvarlak mentor kas üstü yapıldı.cilt dokusuna göre ayarladı.şu an gayet normal görünüyorlar dışarıdan farkedilmiyor.:9:

Back