Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meltosh beeni eklrmisin bende ameliyat oncesi tecrubeli arkadaslardan fotograf arayisindayim sakincasi yoksa gorebilirmiyim fotolarini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meltosh Canm ben gulayferdgmz dun site cokunce benim herseyleim gitti .simdi butun arkadaslarima tekrar mesaj yaziyorum eklermisin beni arkadasim.bu yeni adresim guldgmz resimlerden taniycaksin zaten kim oldugumu. :))

Kızlaaaaar ben de Volkan beyle görüştüm ve haziran ayında büyük ihtimal ile ameliyat oluyoruuuum Kasaltı yuvarlak 250cc gibi bir büyüklük düşündüm tam büyüklüğe diğer randevumda karar vericeeez. Genel anesteziden çok korkuyorum ama :18:

hyrlı olsn cnm . keske korkmasam bennde yaptırıcamda yasım kucuk 22 . gogusler 75 mınnıcık sıvrı sıvrı

Meltosh Canm ben gulayferdgmz dun site cokunce benim herseyleim gitti .simdi butun arkadaslarima tekrar mesaj yaziyorum eklermisin beni arkadasim.bu yeni adresim guldgmz resimlerden taniycaksin zaten kim oldugumu. :))

Gülay`cım merhaba,
Kullanıcılarımız gitmedi canım, herkesin şifresi resetlenmiş. 5defa hatalı şifre gitince şifremi unuttum butonu çıkıyor ve yeni şifre alabiliyorsun.
Arkadaş listen profilinde boş gibi geliyor ama üst taraftan girince, görüyorsun.
Aynı şekilde mesajlarımızda duruyor ama sayaç sıfırlandığı için özel mesaj gönderemiyoruz. Bir hesaplama programı çalıştırıp mesaj adedini, kalpleri falan geri getireceklermiş.
Forumun ana sayfasında Kazen açıklama yapmış.
Umarım bu bilgi işine yarar
Sevgiler

Son düzenleme:

Merhaba öncelikle doktor secimi gerçekten zor benim bi arkadaşım göğüs bi arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu gidip görüştüm konuştuklarında diğer doktorlara göre mantıklı geldi istediğimi anladı ihtiyacımı anladı bunlar çok önemli fiyata gelince söylemem doğru olmaz çünkü sende başka işlemde yapılabilir ama piyasadan çok çok çok insaflı hakettiğini alıyor iyileşme sürecine gelince benim ilk gün makro zdan dolayı kötüydü sonrasında hiç problem olmadı 20 gün sonra kolları zorlamadan spora başlabildim yürüyüş gibi bacak antrenmanları gibi çok şükür çok iyiyim çok sorunsuz bir ameliyat geçirdim morarma olmadı ameliyatımda hiç kanamam olmadığı için diren takılmadı ameliyata karar verdiysen git görüş serol bey le muayenesi ücretsiz ve ne kadar çok doktor la görüşürsen kafanda şekillenmeye başlıyor sonrasında içine kim sinerse kolayca karar verirsin şimdiden geçmiş olsun

Bende oldum 225cc bnim boy 165 ama inan kücük geliyo basta insana sanki ama normal bnce.inan doktor büyüklügü boyuna göre yapiyor.bir tanidim var 400cc yaptirdi bel arisindan sikayetci diyeri 380cc ayni sekilde.yani demek istedim bel agri sorunu yasama riskin okadar artiyor.:18:

Canim senin doktorunun tam adi nedir soylersen birde hangi hastanede ve semtte istanbul anadolu yakasinda mi? Memnun kalmisa benziyorsun en azindan muayene olabilirim

gögüs ameliyati düsünüyorsan yardimci olabilecegimi düsünüyorum.cok iyi tanidigim kendimde estetik oldum profesyonel bir Doc.Dok.!!

Canim doktorunun adi nedir birde fiyat konusunda bilgilendirebilir misin bende olmak istiyorum yardimci olursan sevinirim

Canim ameliyatini kim yapti biede genelde 250 cc filan takmislar sana 325 nasil ufak geliyor:))) bende muayene icin doktora gidicem ama ne kadar soylesem bilemedim su an:)

Canim doktorunun adi nedir birde fiyat konusunda bilgilendirebilir misin bende olmak istiyorum yardimci olursan sevinirim

canim, Doc Dok. Tugrul Maral sahsen kendisine duaciyim inan.Sayesinde suan okadar Özgüvenim arti ki anlatamam.Tam olarak nasil istiyosun ?

2 tanecik foto eklemeyi basarabildim nakabilirsiniz

canim, Doc Dok. Tugrul Maral sahsen kendisine duaciyim inan.Sayesinde suan okadar Özgüvenim arti ki anlatamam.Tam olarak nasil istiyosun ?

Sana kac cc takildi canim benim vucut olculerim 84 65 97 sanırım kalca ile orantili olmasi gerekiyor 350 cc cok mu bilmiyorm ki mentosh sanirim 325 cc taktirmis gayet guzel duruyor. Fiyat konusu nasil cok mu pahali ve hastane onemli hangi hastende oldun. Ve iyilesme surecin rahat mi gecti. Ben ist. Dayim anadolu yakasi benim icin cok ideal olur.

canim yazdim gibi Doc.Dok. Tugrul Maral bir mail yazmaya deger bence.bütün mailere cvp veriyo,insana güven veriyo ki en önemlisi isini harbi coook iyi yapiyo.
info@tugrulmaral.com ,sehnazin slm var yaz inan daha uygun yapar.bir cok ark.da ona gitti ve hepsi cok memnun.canim acikcasi butür ameliyatlarda fiyatan mada dok. nekadar iyi olup olmadi cok daha önemli,sonucta bir kez yapiyorsun butür ameliyati düsünsene sonuc berbat yani birde böyle düsün.yazmaya deger derim.

Tabiki haklisin yaziyim o zaman ay olsam artik ya insan kafasina bisey koyduğunda yapmayinca mutsuz oluyor:) ben bir mail atiyim o zaman tesekkur ederim ilgine birde foto var mi senin arkadas olarak eklesem gorebilirmiyim

Canım ben çok memnun kaldım doktorumun adı serol Mehmet inceoğlu Kartal da avicennne özel umut hastanesinde salı ve cuma günleri muayenesi ücretsiz şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur ve içine sinen bir doktor bulursun benim çok kafam karışmıştı karar vermek gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…