Arkadaşlar merhaba.
Dual plan yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlarım ameliyat sonrası kendi ihtiyaçlarını kendileri görebildiler mi? ( Yemek yeme, diş fırçalama vb.)
Merhaba canım, ben 7 martta dual plan ile ameliyat oldum. Saat 13 de ameliyattan çıktım ve 18 de akşam yemeğimi kendim yedim. Eşim sadece ilk üç gün yataktan kalkarken yardımcı oldu. Ayrıca hiç yatmadım, hep oturdum veya dolaştım. Onun dışında tuvalet dahil her ihtiyacımı kendim karşıladım. 5.gün yemek pişirdim ve bulaşık yıkadım. Yani korkacak bir şey yok, hiç merak etme.
yazdıklarınızı okurken çok rahatladım yarın ameliyatım var biraz heyecan yaptım umarım sonrasında sizin gibi olurum gögüslerimi merak içinde bekliyorum
ben de 21 martta ameliyat olucam. 350 cc kas altı mentor marka protez konucak. benim boyum 183 58 kiloyum ameliyat sonrası ağrılar gözümü çok korkutuyoCanım eklersen beni görürsün nasıl oldugunu benım de boyum 1.75 350cc kasaltı
ben de 21 martta ameliyat olucam. 350 cc kas altı mentor marka protez konucak. benim boyum 183 58 kiloyum ameliyat sonrası ağrılar gözümü çok korkutuyosizin ameliyat sonrası nasıl geçmişti? lütfen iyi şeyler söyleyin morale çok ihtiyacım vaarrr
Kizlarrr subat 18de kas arkasi 205 cc damla protez taktirmistim taktirmaz olaydim okadar küçük ki hic canımı yaktigima deymedi okadar Üzgünüm ki anlatamam beynimden vuruldum gordugum gun bide zamanla sisilikleride inince hicbirsey kalmiycak galiba.. 275 cc de anlasmistik ama ameliyatta dikislrimin zorlanicagini düşünmüş doktor 205 takmis anlamadiigm niye 205 yani 250 240da olabilridi bide buyuk istediğimi soylemistim simdi bn bunlari kesinliklr çıkartmak istiyorum parcalamassam iyidir sizce kas arkasi 2 ameliyat cok mu riskli artik doktorlara 1 damla güvenim yok
ben de 21 martta ameliyat olucam. 350 cc kas altı mentor marka protez konucak. benim boyum 183 58 kiloyum ameliyat sonrası ağrılar gözümü çok korkutuyosizin ameliyat sonrası nasıl geçmişti? lütfen iyi şeyler söyleyin morale çok ihtiyacım vaarrr
Canım öncelikle kararın hayırlı olsun :)
1,83 boya 350 cc az gibi sanki bak kasaltı protezi 20-25 cc kadar gizliyor. istersen beni ekle bi gör nasıl durdugunu 1,75 boyda doktorunla tekrar konus büyüklüğünü tamam mı. Korkma diyemiycem biraz realist davranıcam gözünü korkutmak için değil ama. İlk 3 gün çok zor geçiyor destekle kalkıyorsun yerinden zor dedigim de zaten yeşil reçete ağrı kesici veriyor doktor ağrı kesicilerin etkisi azalmaya baslayınca sıkıntı oluyor. Zaten hastanede birgün kalıcaksın hemşireler saatte bir damardan agrı kesici vuruyorlar. 1 hafta yerinden desteksiz kalkmamaya calıs. 7 gün sonra filan kendi işini kendin görmeye baslıyorsun zaten.
Güzel haberlerini bekliyorum :)
Canım eklersen beni görürsün nasıl oldugunu benım de boyum 1.75 350cc kasaltı
Arkadaşlar merhaba ben de göğüs ameliyatı oldum olmadan önce de bu forumu didik didik ettim ve bu sayede doğru karar verrebildim... Yine de ameliyat olana kadar korkularim vardi doktorumun cok duyulmamis olmasi illa adi duyulmus doktora ameliyat ol gibi etraftan gelen tepkiler... Adi duyulmamis doktor sendekide iyi cesaret diyenler bile oldu ama buradada yazan arkadaslarin sozlerine inandim gercekten de herkesin icine sinen doktor en iyi doktor... Taninmis doktorlar resmen ticarete dokmusler... Basta tereddutlerle girdigim ameliyattan inanilmaz memnun kaldim ilk gun tabi keske ameliyat olmasaydim dedim o aciyla ve narkozun etkisi ile ama ikinci gunden sonra hersey duzeldi hafif agrilar bi kac gun surdu ardindan hayatima devam ettim. Bu gun 15 gun doldu dikislerim tamamen alindi ve iz yok olacak gibi simdiden cok ince ve goze batmiyor allaha cok sukur mukmmmel bir iyilesme sureci gecirdim insallah bundan sonra sikinti cikmaz... Bende tereddutu olan karar veremeyen arkadaslar icin ozellikle yazmak istedim sizin ne istediginizi anlayan ezbere degil de vucut tipinize gore onerilerde bulunan ve gercekci doktorlari tercih edin bana kas alti 250 cc mentor yuvarlak orta profil protezler takildi mumkun oldugunca dogal olmasini ve ince oldugum icin ameliyattan sonra kilolu gorunmemesini istedim simdiden mukemmeller :))) doktorum kartal avıcenne umut hastanesınde doktor serol mehmet inceoğlu bizzat pansumanlarıma kadar en küçük ayrıntılarla dahi ilgilendi şimdi bir yakınımda göğüs küçültme ameliyatı olacak kendisine ... Kesinlikle tavsiye ederim muayenesı ücretsiz karar vermeden gidin görüşün derim :)))
Merhaba bende goguslerim küçük oldugu icin kas alti silikon taktirmak istiyorum ama sizi ekleyemiyorm cokta merak ediyorm boyum 1.77 60 kg yum sizce ne yapmaliyim doktorada gidip danismadim yorumlarinizi okuyorum. Profesyonel fitness yapiyorm ve iyilesme süreci nedir bilmiyorm yardimci olabilir misiniz? Birde bildiginiz istanbuldaki uygun olan doktorlari soylerseniz cok sevirim. Sanirim 3500 6000 arasinda fiyat oynuyor. Orta fiyatli kimlee vae guvenebilecegimiz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba :) Kasaltı veya dual plan bunlara doktorun karar verecektir :) Bende halkoyuncuyum sporcuyum diyelim :) Benim agrılarımın geçmesi 15 günü buldu canım kasaltının iyileşmesi biraz uzun sürebiliyor malesef fitness a 25-30 gün ara vermen gerekebilir. Ben İzmirde oldum İstanbuldaki doktorları bilmiyorum maalesef.
Birkaç doktorla görüş büyüklük açısından fikir edin derim ben.
Tesekkurler canim. O zaman 1 ay ara veririm de daha uzun olmasin yadoktordan doktorada farkediyor sanirim. Istanbulda olup isim verebilecek yok mu en azindan muayene olayim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekledim seni kabul edersen fotoğraflarımı görebilirsin :) Fikir edinmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?