Bence baya abartmis fiyat konusunda. Bende o doktora burun ameliyati olmak istemistim, sonunda Emre Ilhana karar verdim, bence birde onunla gorus derim, sanirim yari fiyatina kapatirsin iki ameliyati, fakat Emre bey gogus yapmiyor, baska dr arkadasi giriyor gogus ameliyatina. Yani ayni anda ikisini birden oluyorsun. Karar yinede senin. Bende gogus icin dr ariyordum, Hasan Findik secicim olacak sanirim. Hasan beyin burun ameliyatlarini pek begenmedim, ama gogus konusunda baya uzman gibi geldi bana.
Ayin 18de ameliyat oldum ben ; ((( ama meme büyütme bnce basarisiz hüsranla sonuclandi 275 cc dediler kas altina ama ameliyatda 200 cc civarı taktim dedi suan bakıyorum küçük olmuş resmen çektiğim acida parada bosuna gitti çok canim sıkkın anlatamam meme büyümesi icin ameliyat oldum ama istediğim gibi olmadi... sende iyice arastir hic bi doktora tam güvenme sakin istediğin neyse onu yapsinlar garantisi vermelerini söyle ben okadar konuştum resim gosterdim ama onlar kafasina göre yaptilar..
Hangi doktora oldun canim? Cok buyuk gecmis olsun. Dur bakalim henuz cok yeni, zamanla yerine otursun ondan sonra bakarsin. Ilk baslarda cok igrenc duruyor, goruyorum arkadaslarda. Canini uzme, bol bol sev onlari
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Sadece ben yasamiyorum bu durumu oyleyse:) dun deenedim yan daha rahattim kollar aynne % 100 kullanamiyorum kisitliliklar var buda normal gunden gune daha iyiye gidiyorum. Tsk ederim:)Canm benimde biray oldu.eskiye bakarak daha rahatim.ama sadece yan yatmaya baslasim o da yeni basladim.ama yan yatincada eskisi gibi rahat d3gikim henuz.yattigimda kollarimi rahat uzatamiyorum.uzatirsam agrim oluyo cekiyorum kendime dogru.v3 gunluk hayatta da henuz tam anlamiyla kollarimi kullanamiyorum.mesela tam gergin acamiyor arkaya ve yukari tam uzanamiyorum.
Sadece ben yasamiyorum bu durumu oyleyse:) dun deenedim yan daha rahattim kollar aynne % 100 kullanamiyorum kisitliliklar var buda normal gunden gune daha iyiye gidiyorum. Tsk ederim:)Canm benimde biray oldu.eskiye bakarak daha rahatim.ama sadece yan yatmaya baslasim o da yeni basladim.ama yan yatincada eskisi gibi rahat d3gikim henuz.yattigimda kollarimi rahat uzatamiyorum.uzatirsam agrim oluyo cekiyorum kendime dogru.v3 gunluk hayatta da henuz tam anlamiyla kollarimi kullanamiyorum.mesela tam gergin acamiyor arkaya ve yukari tam uzanamiyorum.
aynen benim dr. Yuvarlal asla olmaz meme baain asagi bakar dedi. Damla oldu ama inanilmaz dogal cok memnunum aksine ust lob bos degil 1 ay oldu doktorum ercan karacaoglu tavsiye ederim adam kadin ruhundan anliuor seni pisman etmiyor asla.Damla veya yuvarlak protezi seçmek bazen kişinin tercihi olamayabiliyoÖrneğin ben yuvarlak istedim ama doktor sana olmaz dedi meme başın aşağı bakar dedi,cerrahınızın estetik görüşü devreye giriyo bu durumda.Benim doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi.Ben memnunum,muayene ücreti almıyo ilk görüşmelerinden gidip görüşmenizi tavsiye ederim
Ayroca boyim 1.70 kilo 55 sporcuyum omuzlar genis erkek gibiydim hic yoktu o derece 290 yapmis sok oldum inanilmazz buyuk bana gore kas alti olmaasina ragmen. Mukemmel seksi duruyor hakkim dolsun foto yuklerimaynen benim dr. Yuvarlal asla olmaz meme baain asagi bakar dedi. Damla oldu ama inanilmaz dogal cok memnunum aksine ust lob bos degil 1 ay oldu doktorum ercan karacaoglu tavsiye ederim adam kadin ruhundan anliuor seni pisman etmiyor asla.
son 2 mesaj allahin izniyle aci sizi 1 ayda geciyor en azindan% 80 iAyroca boyim 1.70 kilo 55 sporcuyum omuzlar genis erkek gibiydim hic yoktu o derece 290 yapmis sok oldum inanilmazz buyuk bana gore kas alti olmaasina ragmen. Mukemmel seksi duruyor hakkim dolsun foto yuklerim
Hangi doktora oldun canim? Cok buyuk gecmis olsun. Dur bakalim henuz cok yeni, zamanla yerine otursun ondan sonra bakarsin. Ilk baslarda cok igrenc duruyor, goruyorum arkadaslarda. Canini uzme, bol bol sev onlari
Hasan beyin verdiği fiyatlarda hastane ücretide içindedir.Bir yanlışlık olmalı..ben henüz doktora gitmedim.bu aralar aile içinda 2 vefat olayı yaşadık.tam hadi doktora gideyim diyorum,bir şey çıkıyor.hayırlısı.kısa bir süre öncesine kadar sanırım 5-6000 liraya yapıyormuş ameliyatı.hasan bey çok pahalı olmuş.bir de hastane masrafı da dahil değil
bursa estetikinternationalda çalışan plastik cerrah selçuk aytaç hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim . estetikint. 28 subata kadar kampanya yapmış ve ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum . ama burada selçuk bey hakkında bir bilgi bulamadım .
yok dogru soyluyorsun esrana uzun zamandir arastiriyorum . icime sinmeden asla . daha once cengiz bozkurtla gorusmustum ayni yerde ama hic icime sinmedi , o gun cekim gibi birsey vardi ortalik karisikti ve hic ilgilenmediler . alper bayraktarla gorustum ve o cok icime sindi , sanirim ona yaptiricam . is sadece parayi bulmaya kaldi .
ancak aslinda benim bir sorum daha var , benim goguslerim cok hassas yani en ufak bir yere degmemde fln cok aciyor . bazen esime sarilirken bile acidan kendimi geri cekiyorum , acaba boyle gogsu olup da silikon yaptiran var mi ? yani acilarim daha artar mi yoksa ayni mi olur ? ( normal dururken hic sikayetim yok ama ancak baski olursa , adet zamanlarinda daha artiyo tabi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?