Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı




Ayin 18de ameliyat oldum ben ; ((( ama meme büyütme bnce basarisiz hüsranla sonuclandi 275 cc dediler kas altina ama ameliyatda 200 cc civarı taktim dedi suan bakıyorum küçük olmuş resmen çektiğim acida parada bosuna gitti çok canim sıkkın anlatamam meme büyümesi icin ameliyat oldum ama istediğim gibi olmadi... sende iyice arastir hic bi doktora tam güvenme sakin istediğin neyse onu yapsinlar garantisi vermelerini söyle ben okadar konuştum resim gosterdim ama onlar kafasina göre yaptilar..
 

Hangi doktora oldun canim? Cok buyuk gecmis olsun. Dur bakalim henuz cok yeni, zamanla yerine otursun ondan sonra bakarsin. Ilk baslarda cok igrenc duruyor, goruyorum arkadaslarda. Canini uzme, bol bol sev onlari
 
Hangi doktora oldun canim? Cok buyuk gecmis olsun. Dur bakalim henuz cok yeni, zamanla yerine otursun ondan sonra bakarsin. Ilk baslarda cok igrenc duruyor, goruyorum arkadaslarda. Canini uzme, bol bol sev onlari



Yakup Avşar a canim cokk saolll ins.. öyle olur ama zamanla sislik inerse dahada kücük olucak bunlar ayyy bn bunlari hic sevemedim sevileck bi tarafi yok eskisi gibi minnos oldular çektiğim aci yanına kar kaldi valla ... suan annem yatiriyo annem kaaldiriyo yarim insan gibiiyim yataktan kalmıyorum hicc degmedi ( aman sn bnmm gibi olma iyice arastir icine sinen doktora git bn yakup beye hic meme ameliyati olmak istemiyordum ikisi ayni anda olsun diye yaptırdım sn bi baris Çakır a git fikir al tek tek gez doktorları aklina yatana yaptr sonuçta bir kere oluyo
 

Damla veya yuvarlak protezi seçmek bazen kişinin tercihi olamayabiliyo Örneğin ben yuvarlak istedim ama doktor sana olmaz dedi meme başın aşağı bakar dedi,cerrahınızın estetik görüşü devreye giriyo bu durumda.Benim doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi.Ben memnunum,muayene ücreti almıyo ilk görüşmelerinden gidip görüşmenizi tavsiye ederim
 
Sadece ben yasamiyorum bu durumu oyleyse:) dun deenedim yan daha rahattim kollar aynne % 100 kullanamiyorum kisitliliklar var buda normal gunden gune daha iyiye gidiyorum. Tsk ederim:)
OZELDEN MESAJ ATAN ARKADASLAR HAKKIMK DOLDURAMADIGIM ICIN CVP YAZAMİYORUM.
 
Sadece ben yasamiyorum bu durumu oyleyse:) dun deenedim yan daha rahattim kollar aynne % 100 kullanamiyorum kisitliliklar var buda normal gunden gune daha iyiye gidiyorum. Tsk ederim:)
OZELDEN MESAJ ATAN ARKADASLAR HAKKIMK DOLDURAMADIGIM ICIN CVP YAZAMİYORUM.
 
aynen benim dr. Yuvarlal asla olmaz meme baain asagi bakar dedi. Damla oldu ama inanilmaz dogal cok memnunum aksine ust lob bos degil 1 ay oldu doktorum ercan karacaoglu tavsiye ederim adam kadin ruhundan anliuor seni pisman etmiyor asla.
 
aynen benim dr. Yuvarlal asla olmaz meme baain asagi bakar dedi. Damla oldu ama inanilmaz dogal cok memnunum aksine ust lob bos degil 1 ay oldu doktorum ercan karacaoglu tavsiye ederim adam kadin ruhundan anliuor seni pisman etmiyor asla.
Ayroca boyim 1.70 kilo 55 sporcuyum omuzlar genis erkek gibiydim hic yoktu o derece 290 yapmis sok oldum inanilmazz buyuk bana gore kas alti olmaasina ragmen. Mukemmel seksi duruyor hakkim dolsun foto yuklerim
 
Merhaba arkadaslar,
Bugun iki doktorla gorustum. Iki farkli gorus cikti. Birisi kas alti yontemini uygun gorurken digeri kas ustunu onerdi. Kafam karisti. Ortak noktalari ise yuvarlak protez olmasiydi. Vucudum yuvarlaka uygunmus. Ama burda gordugum kadariyla herkes damla protezi oneriyor dogallik acisindan. Dogallik sadece protezin sekline mi baglidir acaba?
 
merhabalar uzun zamandır meme protezi yaptırmak isteyip korkanlardanım en sonunda cesaretimi toplayıp kararımı verdim meme cerrahı op. dr. murat atay ve estetisyen ekibiyle birlikte bi ön görüşme yaptım kafama yattı başkada araştırma yapmadım açıkcası bana güven verdiler ama daha önce murat beye ameliyat oolan olmuş varmıdır aranızda baya bi okudum forumu denk gelmedim veya gözümden de kaçmış olabilir
 
Hangi doktora oldun canim? Cok buyuk gecmis olsun. Dur bakalim henuz cok yeni, zamanla yerine otursun ondan sonra bakarsin. Ilk baslarda cok igrenc duruyor, goruyorum arkadaslarda. Canini uzme, bol bol sev onlari

Çok üzüldüm arkadaşım gerçekten çektiğin ıstıraba değmemiş hakkını aramalısın git Dr konuşmamız böyle değildi sonuçtan asla tatmin olmadım güvenimi sarstınız aldığınız paranında helal olmadığını bilmenizi istiyorum de ay bak çok kızdım neyse sen bana bakma git olumlu yaklaş bakalım yardımcı olacak mı bir ihtimal senin yağ dokundan takviye yapıp büyüktür belki tabi bu benim fikrim ama yanlışını vur yüzüne yine geçmiş olsun umarım düzeltir habersiz bırakma bizi
 
Hasan beyin verdiği fiyatlarda hastane ücretide içindedir.Bir yanlışlık olmalı..
Kontoroller,ameliyat sonrası sütyen,hastane,refakatçi gibi hiçbir şeye artı ücret ödemiyorsunuz.Herşey içinde olan fiyat.Ayrıca fiyat hastanın durumunda göre değişir..Bir iki ay önce Hasan beye yurtdışından gelip ameliyat olan bir arkadaşımız var forumdan.2500 avro ya ameliyat oldu!
Lütfen başka bir kişinin fiyatını göz önüne almayın.Fotoğraflarınızı Mail ile doktora gönderin ve size uygulanacak yöntemi ve fiyatı özel olarak alın..
Ben 3 sene önce 5000 tl ye ameliyat olmuştum.Tabki şu anki fiyat bu değildir..
 
bursa estetikinternationalda çalışan plastik cerrah selçuk aytaç hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim . estetikint. 28 subata kadar kampanya yapmış ve ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum . ama burada selçuk bey hakkında bir bilgi bulamadım .
 
A
Arkadaşım kanpanyayla bıçak altına yarılmaz sakın aklını başına devşir bunlar insanları mal gibi görüp sürümden kazanmak isteyen kasaplar aman diyetim sana iyi düşün taşın araştır çok araştır hemde
 
yok dogru soyluyorsun esrana uzun zamandir arastiriyorum . icime sinmeden asla . daha once cengiz bozkurtla gorusmustum ayni yerde ama hic icime sinmedi , o gun cekim gibi birsey vardi ortalik karisikti ve hic ilgilenmediler . alper bayraktarla gorustum ve o cok icime sindi , sanirim ona yaptiricam . is sadece parayi bulmaya kaldi .

ancak aslinda benim bir sorum daha var , benim goguslerim cok hassas yani en ufak bir yere degmemde fln cok aciyor . bazen esime sarilirken bile acidan kendimi geri cekiyorum , acaba boyle gogsu olup da silikon yaptiran var mi ? yani acilarim daha artar mi yoksa ayni mi olur ? ( normal dururken hic sikayetim yok ama ancak baski olursa , adet zamanlarinda daha artiyo tabi )
 
Arkadaşlar merhaba ben de göğüs ameliyatı oldum olmadan önce de bu forumu didik didik ettim ve bu sayede doğru karar verrebildim... Yine de ameliyat olana kadar korkularim vardi doktorumun cok duyulmamis olmasi illa adi duyulmus doktora ameliyat ol gibi etraftan gelen tepkiler... Adi duyulmamis doktor sendekide iyi cesaret diyenler bile oldu ama buradada yazan arkadaslarin sozlerine inandim gercekten de herkesin icine sinen doktor en iyi doktor... Taninmis doktorlar resmen ticarete dokmusler... Basta tereddutlerle girdigim ameliyattan inanilmaz memnun kaldim ilk gun tabi keske ameliyat olmasaydim dedim o aciyla ve narkozun etkisi ile ama ikinci gunden sonra hersey duzeldi hafif agrilar bi kac gun surdu ardindan hayatima devam ettim. Bu gun 15 gun doldu dikislerim tamamen alindi ve iz yok olacak gibi simdiden cok ince ve goze batmiyor allaha cok sukur mukmmmel bir iyilesme sureci gecirdim insallah bundan sonra sikinti cikmaz... Bende tereddutu olan karar veremeyen arkadaslar icin ozellikle yazmak istedim sizin ne istediginizi anlayan ezbere degil de vucut tipinize gore onerilerde bulunan ve gercekci doktorlari tercih edin bana kas alti 250 cc mentor yuvarlak orta profil protezler takildi mumkun oldugunca dogal olmasini ve ince oldugum icin ameliyattan sonra kilolu gorunmemesini istedim simdiden mukemmeller :))) doktorum kartal avıcenne umut hastanesınde doktor serol mehmet inceoğlu bizzat pansumanlarıma kadar en küçük ayrıntılarla dahi ilgilendi şimdi bir yakınımda göğüs küçültme ameliyatı olacak kendisine ... Kesinlikle tavsiye ederim muayenesı ücretsiz karar vermeden gidin görüşün derim :)))
 

Arkadaşım tekrar merhaba şayet böyle bir sorunun varsa meme dokun birhayli hassas olmalı ameliyat sonrası biraz zahmet çekeceksin belli fazla büyük koydurma ama 300 altına düşme acına parana değsin buradaki birçok arkadaşım aynı filirde
 
Kizlar bu ayin 18de yakup Avşar a meme büyütme ameliyat i oldum kas arkasi damla 205 cc ... 2 gun once dustan çıktıktan sonra sag meme altindan dekolte bolgesine uzanan bir morluk olustu bugün baktim meme ortam yani dekolte bolgemde sağ memenin sis ve yayik durduğunu gördüm sol memede hiç birşey yok normal.. fakat sağ memede şişlik yamukluk var doktoru arayip söyledim ayin 3de gel dedi fakat kafayı yiycem ne oldu niye oldu normal mi protez mi kaydi diye çünkü baslarda normaldi 2 3 gun once oldu ne oldu ise
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…