Biraz güzelleşsinler yeni foto yüklerim
Bir tane resim var zaten orda daha şişti şimdi baktım iyiceküçülmüşler biraz
Kötü şekilde küçülmemiştir amaa
Iiiiiiii sanırım ödemler azaliyo ilk ölçtügümde 97cmdi şimdi 94 sanırım ve hala çok ödemayrıca henüz şekil tam almadı ara ara ölçerim kaç cm kalcak bilmiyorum
Eminim şimdi bile çook güzeldir de senin güzel anlayışını sabırla bekleyeceğim canım. Ay şimdiden heyecanlandım
Biraz yakınlaşmaları lzm sonra koltuk altı hizamda olan kısım fazlasıyla ödemden yanlara taşmış gıbi önden basık seninkigbi siri diiil belki ucundan oldugumdan sonra yukardan aşagı inmesi lzm
ay inşallah çok küçülmez. Ödemleri de atarsın inşallah bi çırpıda sonra oooh ben hiiç ölçmedim azmine hayranım
bence önden basık daha güzel hepimizinki yukarıda daha onlarda masajla canım. Masaj çok acıtıyo beni ittirmeler falan. Senin masajında zor olur canım ucundan ya çok zorlama olur mu ?
Benim önce dokum vardı ya ilk gün bi kalktım kollarımı memeden birleştiremiyorum hatta pijamanın üstü bende amerikan futbol oyunuları gibiydi görünce şok oldum memelerim koltuk altımda gibiydi
Hiç ittirmiyorum dikişim atarsa allah orusun batikonlu gazlı bez koyuyorum enfekiyondan korkuyorum
ahahahaha ay süper ya benimkiler füzeydi hala öylesenin baya dokun var galiba, benimde vardı ama 40 kiloyum zaten olduğu kadar vardı
sen bilirsin canım dene bakalım.. geçer kesinlikle memedeki izde
Dr bana contraktubex yazdı 15.gün başlayacaksın dedi önce onunla başlayacakmışım gidişata göre bakacakmış
banada yazmıştı bi krem ismini unuttum almadım da zaten ihtiyaç duymadım kendimce ama dr görünce ne diyecek bakalım
Evet önce b cup idim 300de bende vardı ama gözüde büyütme ben silikonu gördüm dr bu 350 cc dedi elime aldım hiçd büyükdigil
Şimdi seninki 300cc mi 350mi tatlım çünkü baya büyük seninki
bence çıkarma bak ben 1 aydır yıkmadan yıkamaya çıkarıyorum sadece 1 gece takmadım ama yok takmak daha iyi
geçmiş olsun öncelikle.. siz hangi yöntemle oldunuz yani kas altı, kas zarı veya üstü baya okudum ama yönteminize rastlayamadım..
geçmiş olsun öncelikle.. siz hangi yöntemle oldunuz yani kas altı, kas zarı veya üstü baya okudum ama yönteminize rastlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?