Tatlım sana masaj verdi mi doktorun
Yüklede bakalım albümde buluşuruz
Albümde resim yok cnm tekrar dene
Yükledim canım hadi gel
Dokununca geliyo su sesi
Geçmiş olsun öncelikle sen 1 ay ı devirmişsin ne mutlu sana :) Bende hiç biri yok valla ne sütyen ne bandaj. Bana bugün sol göğüsüme masaj bile verdi aşağıya indiricez diye sütyen yukarıda tutar dedi. Bende tamam dedim napayım
canım sağ göğsüm cok güzel sekıl aldı.sol göğsümde koltukaltına doğru bi şişlik var sadece.gecer heralde.fotograf yuklemıstım canım istersen bak.
bendede sağa sola dönerken su sesi geliyodu ama artık yok geçici canım
Yvş yavaş azalıyor bende bu gece sporcu sutyenimi çıkarayam bakayım nasıl olcak ne kadar aceleciyim
Yvş yavaş azalıyor bende bu gece sporcu sutyenimi çıkarayam bakayım nasıl olcak ne kadar aceleciyim
bence çıkarma bak ben 1 aydır yıkmadan yıkamaya çıkarıyorum sadece 1 gece takmadım ama yok takmak daha iyi
Gerçekten çok güzeller çok şanslısısın hiç iz yok ne güzel. Agrıların nasıl oldu
Hımmmmm bi gece böyle yatayım yine takayım o zaman senin koltuk altında hiç iz yok maşallah ne kullandın. Mememde iz kalmaz benimde umarım.
her doktorun hastasına yaklaşıma farrklı canım demekki sen o şekilde daha çabuk toparlanacaksın
Canım koltuk altı benimki dikişler hala var kolum 45 derece kalkıyo dahaağrılarım her geçen gün minnak minnak azalıyor
sen bilirsin canım dene bakalım.. geçer kesinlikle memedeki izde
Maşallah maşallahdegmesin arkadaşlarıma.
Maşallah hepimizee arkadaşımŞimdi senin resimlere doğru uçuyorum bennn
Bir tane resim var zaten orda daha şişti şimdi baktım iyiceküçülmüşler biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?