• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

normalmiş evet ama yok yani sanki kalp krizi geçiriyor hissine kapılmıştım epey:) neyse geldi geçti önümüzde mutlu zamanlar var artık 15-20 yıl rahatız:) artık erkeklerden daha fazla bakmıycam kadınların göğüslerine :16:

:52::52::52::52: hahahaa koptum yhaa bende bakmam artık erkeklerde bi garip önce karşı çıkarlar sonra daha büyük isterler sutyen takmasamda şuan eski taktıgım halimden bile dik oldu herkes bayıldı

canım eşin alıstımı ? suan tepkısı nedır ?

tam alıştı sayılmaz:)) sert ve şiş olmasından yakındı bu şekildemi kalacak falan biraz caz yaptı ama şimdi yumuşadığı için daha mutluyuz.. ameliyattan sonra 1 hafta konuşmadık.. yıllardır sürekli söylüyodum hep erteliyodu istemediği aşikardı ama ben artık herşeyi ayarlayınca benim iyice ciddi olduğumu görünce ne yaparsan yap demişti:) bende fısratı değerlendirdim çokta iyi yapmışım hiç pişman değilim aksine mutluyum yavaş yavaş anlamaya başladı beni.. ilk başta hiç dokunmaz diye tahmin etmiştim (biraz özel oldu) ama dayanamadı tabi erkek ne de olsa hepsi aynı:)

canım sağ göğsüm cok güzel sekıl aldı.sol göğsümde koltukaltına doğru bi şişlik var sadece.gecer heralde.fotograf yuklemıstım canım istersen bak.

Ekliyim seni benim ödemlerden su sesi geliyo yhaaa uzanırken sanki burnumdada aynısı oluyo içimden bişeyler akıyor suratımdaki alçıdanda çıkamadım dışarı koltuk altlarıma dogru benimkide çok şiş

Ekliyim seni benim ödemlerden su sesi geliyo yhaaa uzanırken sanki burnumdada aynısı oluyo içimden bişeyler akıyor suratımdaki alçıdanda çıkamadım dışarı koltuk altlarıma dogru benimkide çok şiş

canım o ses normal.genelde herkesde oluyor.ameliyat sırasında hava almasından kaynaklanıyor.birkac haftaya geçer merak etme.

bana hep bandaj verdi hem sütyen ben napıyım kızlar:) sütyeni sadece yıkamadan yıkamaya çıkarıyorum korseli sütyen bandajı da üstten takıyorum onun amacı sanırım protezlerin yukarı kaymaması.. 12 ekimde olmuştum ameliyatımı tam 1 ay oldu bakalım bu hafta yine kontrolüm var inş kurtulurum ikisindende

Geçmiş olsun öncelikle sen 1 ay ı devirmişsin ne mutlu sana :) Bende hiç biri yok valla ne sütyen ne bandaj. Bana bugün sol göğüsüme masaj bile verdi aşağıya indiricez diye sütyen yukarıda tutar dedi. Bende tamam dedim napayım :1:

Benimde koltuk altım şiş ortak sorun, su sesini duymadım da elimle bastırınca su var bende de :31:

Geçmiş olsun öncelikle sen 1 ay ı devirmişsin ne mutlu sana :) Bende hiç biri yok valla ne sütyen ne bandaj. Bana bugün sol göğüsüme masaj bile verdi aşağıya indiricez diye sütyen yukarıda tutar dedi. Bende tamam dedim napayım :1:

Beni ameliyat öncesi ölçtügünde sağdan,soldan11cm alttan8cm di 3 cm aşagı inecek sanırım

canım olay koltukaltı yontemı olunca biraz farklı oluyor sanırım.bende sutyen takmıyorum suanda hiçbirşey yok :) masaj yapıyorum sadece.benım doktorumda gogsu sıkıştıracak yukarı kaldıracak sutyenler ıstemıyorum dıyor.sende doktorunu dınle ne onerıyorsa onu yap.zaman cok cabuk gecıyor.bi bakmışsın 2 ay bıtmıs

canım olay koltukaltı yontemı olunca biraz farklı oluyor sanırım.bende sutyen takmıyorum suanda hiçbirşey yok :) masaj yapıyorum sadece.benım doktorumda gogsu sıkıştıracak yukarı kaldıracak sutyenler ıstemıyorum dıyor.sende doktorunu dınle ne onerıyorsa onu yap.zaman cok cabuk gecıyor.bi bakmışsın 2 ay bıtmıs

Seninkileri sen söylemezsen hiçkimse anlamaz silikon oldugunu çok güzeller

Tatlım sana masaj verdi mi doktorun

Çarşamba gidicem alçım çıkacak çünki gitmişken mmlerimide gösteririm evde sert masajlar yapmıyorum ama onlara hücre yenileyici krem sürüyorum hafif hafif ödemi dagmak için çatlak oluşmaması için nemlendiriyorum belki gidince verir belki vemez hiç bilmiyorum yazarım ama söylediklerini

Ay inşallah 1 ay ı bekliyorum ben sol kolum komple ağrıyo damar yolunu açtıklarından beri. Zaten yardımsız üstümü giyemiyorum. Sen ilk zamanlara göre nasılsın nelerin değişti.

Çarşamba gidicem alçım çıkacak çünki gitmişken mmlerimide gösteririm evde sert masajlar yapmıyorum ama onlara hücre yenileyici krem sürüyorum hafif hafif ödemi dagmak için çatlak oluşmaması için nemlendiriyorum belki gidince verir belki vemez hiç bilmiyorum yazarım ama söylediklerini

Hadi inşallah güzel haberlerinle gelirsin inş. Benimki gepgergin ve çok yukarıda fotoğraf koyarım birazdan görürsün canım.

Back