ankarada yaptıran cerrah öneren var mı aceba
Merhabalar,
bugun ameliyatımın14 günü, kas altı yontemiyle yapıldı. Dikişlerim alındı, fakat gitgide artan bir gerginlik hissediyorum goguslerimde, patlayacakmış gibi,tarif etmek gerekirse, sanki biri pompalıyormus gibi son dayanma noktalarına kadar. Hala elastik bant takıyorum, bugun nasıl masaj yapacagım gösterildi, dokundugumda epey bir agrı var halbuki. Kapsul oluşumunu engellemek için masaj sartmış. Acaba hangi günden sonra az da olsa bir rahatlama hissedeceğim çok merak ediyorum, tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz. Goguslerim su anda hem agrılı hem uyusuk gibi. Diş cekimi oncesi nasıl uyusturuluyorsa işlem yapılacak yer fakat agrıyı hissediyorsunuz aynen oyle bir his.
Bir seylerin yolunda gitmemesinden cok korkuyorum.
Merhabalar,
bugun ameliyatımın14 günü, kas altı yontemiyle yapıldı. Dikişlerim alındı, fakat gitgide artan bir gerginlik hissediyorum goguslerimde, patlayacakmış gibi,tarif etmek gerekirse, sanki biri pompalıyormus gibi son dayanma noktalarına kadar. Hala elastik bant takıyorum, bugun nasıl masaj yapacagım gösterildi, dokundugumda epey bir agrı var halbuki. Kapsul oluşumunu engellemek için masaj sartmış. Acaba hangi günden sonra az da olsa bir rahatlama hissedeceğim çok merak ediyorum, tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz. Goguslerim su anda hem agrılı hem uyusuk gibi. Diş cekimi oncesi nasıl uyusturuluyorsa işlem yapılacak yer fakat agrıyı hissediyorsunuz aynen oyle bir his.
Bir seylerin yolunda gitmemesinden cok korkuyorum.
ankarada yaptıran cerrah öneren var mı aceba
Ben ameliyat olalı 4. günüm çok rahatım adı Ahmet Işıkdemir diger doktorlardan farklıydı ne istedigini tam olarak ifade edersen sana istedigin protezi yerleştirir tabiyki onun muayenesi de çok önemli detaycı bir dr cnm işini titizlikle yapıyo benim agrım falan yok dirende takılmadı tavsiye ederim
canım geçmiş olsun. Bende salı günü yaptırdım ama baya ağrım var. Koltuk altımdan oldum ben senin nasıl oldu?
Kaszarı altı oldu benimki memebaşım tamamen çıkarılıp taşındı gerginlik var ama onları dolgun dolgun gördükçe gerilmeye hiç aldırmıyorum. Ben ilk gün yatmadım odada yürüdüm agrılarım azaldı yoksa felç gibiydim biri gelip sırtımdan itecektiki kalkayım. 4.gün burnumdaki alçı degistiginde hastaneden çıkınca 2km yürüdüm ödemlerimden acayip sesler geliyodu çok komik biraz azaldı ama hala çok var tabi dokununca ödemlerim elimin altından kayıyor su sesi geliyo cnm yüzümde burnumdan dolayı morardı şişti herkes uzaylı gibi bakiyo yoksa kendimi dışarı aticam sanada geçmiş olsun ben pazartesi oldum. Oturma bence agrilar ödemden çok su iç yürüyüş yap biraz inanki çok iyi gelcek
ahahaha çok maceralıymış seninki ya çok eğlendim okurkenben ilk gün yataktan kalkınca hep çıkardım tansiyonum düştü gören açık kalp ameliyatı oldum sanır. Bende yardım almadan kalkamıyordum. Çok geriliyor aynen itiyor resmen benimkiler kollarımıda kaldıramıyorum zaten hala bantlı dersanem var gidemedim korkumdan dolmuş bindiğin anda uçuruyor tutamam bi yerden diye evde yatış verdim kendime sen burundan da mı ameliyat oldun yoksa göğüsünden mi geliyor? çünkü benimkinden geliyor da yanlış mı anladım seni
Ben burun ve meme ameliyatını bir aldum. Benimde tansiyon 6-10du titreme vardı. Saat 12ye kadar yüzüme buz uyguladık ama yinede şiştim gözlerim morardı baktim ki buz bende işe yaramıyo istemedim bidaha. Sonra o kadar komik ki 5dk birtuvalete kaldırıyorlarda sonra yatırmaya çalışıyorlar çünkü buz kayıp gidiyo memelerim sanki biyere sıkışmışda kıpırdayamıyorum fln sonra azıcık uyuyabilirmiyim ki dedim gözlerimi kapattım yatagı yükselttim mümkün degil uyumak burnumda kanıyo siliyorum fln o ara sırtımla belime bi agrı saplandı dr çagırttım sagolsun bana bi baktı şuan yaşadıgınız sıkıntılar narkozun etkisi sizden bol su ve sıvı içmenizi istiyorum dedi suyuda getirmişler ama içmemiştim elimde bardak yudum yudum su içiyorum fakat sürekli tuvalete gidiyorum kardeşimde hastanede bana refaket edecegine uykum geldi benim dedi yattı çok komik öylece kaldım tek başıma beni ittirip kaldiracak kişi uyuyunca mecbur oturdum yatagın kenarina elimde su sürekli wc ogün atlattım anlayacagın sıkıntıları. Geçende duşa girdim vücudumu yıkamak için sporcu sutyenimi çıkarinca nasil gerildi minnoşlarım öne dogru ittiriyor ayyyyy canlarim benim keşke çok daha önce olsaymışım
ay hem üzüldüm hem çok güldüm. Ama cesaretine hayranım iki ameliyat birdenTabi karşılığını çift taraflı alacaksın bu konuda seviniyorum senin adına. Ben bugün duşa gireceğim annem yıkayacak doktor pazar gir demişti ama bana sporcu sütyeni taktırmadı hiç Sabah çok kötü ağrı çekiyorum ben ya hatta hala ağrım dinmedi dün öğlen daha canlıydım. Sen nasılsın peki şimdi iki ameliyattan çıktın sonuçta hep dinleniyor musun kendin kalkıp yatabiliyor musun? Nasıl geçiyor günlerin canım
Dedigim gibi ben ikinci günden itibaren kendim yatıp kalkabiliyorum bende 5.gün 2dk duş yaptım fazla kalmadim suyun altinda burnumda alçi var buhardan çıkmasini istemiyorum akşam karanlikta biraz yürüyecegim ki ödemlerden kurtulayım sabahları agrı çekmen çok normal uzun süre hareketsiz kaldıgın için oluyo neden sporcu sutyeni takmadı dr hayret beni hem bandajlamıslar üstünede sporcu giydirmişler ameliyatta cnm odaya geldigimde takiliydi bende sıkı tutuyo çok iyi
Yürüyüş iyi geliyor diyorsan bende yürüyeyim. Belimin ağrısından çok hareket edemiyorum açıkçası. Bilmiyorum neden sporcu sütyeni vermedi kendi hallerinde takılıyo benimkiler. Yarın kolumun altındaki bandaj çıkacak belki o zaman verir ya da şu saate kadar vermediyse hiç vermez bilemedim şimdi.:44:
Sen hala narkozun etkisini vücudundan atacak şeyleri yapmadıgından belin agrıyo cnm kesinlikle sporcu sutyeni verecektir meraklanma slikonun dogru yerde konumlanması için muhakkak takacaksın.
Anladım canım çok sağol rahatladım. Ben bol su ve yürüyüş yapayım. Ayrıca fotoğrafını gördüm müthiş gözüküyor şiş hali bile.
Teşekkür ederim canim yürüyüş sonrası yaz merak ederim
Yürüyüş iyi geliyor diyorsan bende yürüyeyim. Belimin ağrısından çok hareket edemiyorum açıkçası. Bilmiyorum neden sporcu sütyeni vermedi kendi hallerinde takılıyo benimkiler. Yarın kolumun altındaki bandaj çıkacak belki o zaman verir ya da şu saate kadar vermediyse hiç vermez bilemedim şimdi.:44:
Nebil hoca sporcu sutyeni vermiyor diye biliyorum.koltukaltindan oldum ben dd.benim doktotumda onermedi sporcu sutyenini.her doktorum yontemi farkli.
Olabilir ben ilk okuyorum önermeyen dr u sorun olmuyorsa sıkıntı olmaz buda zaten normal sutyen gibi hatta annem begendi bana olsaydı giyerdim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?