- 12 Eylül 2011
- 480
- 253
İzle canım beni albümiğm varsa izlerim tabibenide izlemen mumkun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzle canım beni albümiğm varsa izlerim tabibenide izlemen mumkun mu
cnm çok güzel görünüyor gerçekten zamanla daha güzel oluyolarmış.. ve evet yakınlaşma var farkediliyorİzle canım beni albümiğm varsa izlerim tabi
AYYYY WALL AKAHROLURUM CİDDEN BENIM SAGLAM DIYETLE GIRMEM LAZIM AMELIYTATA4 Kilo cnm ama şükür gitti hepsi :)
Ayy saol canım benim siz böyle deyince seviniyomcnm çok güzel görünüyor gerçekten zamanla daha güzel oluyolarmış.. ve evet yakınlaşma var farkediliyor
evet var albumumİzle canım beni albümiğm varsa izlerim tabi
Büyük geçmişler olsun canım sağlıkla atlat bu dönemi.. bende merak ettim arzum uEve geldim kızlar şuan iyiyim çok şükür. Ufak tefek işlerimi yapabiliyorum. Kızlarımı gördüm çok güzel olmuşlar:) hareketler çok kısıtlı ama bunada şükür. Saat 8.30 gibi ameliyathaneye girdik 12 gibi uyandım. Ameliyat uzun sürmemiş ama ben bayağı uyumuşum. Annem geldi sağolsun bana ve çocuklara bakıyor
Arzum a ne oldu ben takip edemedim. Keşke o da olsaydı
Çok teşekkür ederim inşallahBüyük geçmişler olsun canım sağlıkla atlat bu dönemi.. bende merak ettim arzum u
Gözün aydın canım çoğu bitti simdi sabır kısmı kaldı.Eve geldim kızlar şuan iyiyim çok şükür. Ufak tefek işlerimi yapabiliyorum. Kızlarımı gördüm çok güzel olmuşlar:) hareketler çok kısıtlı ama bunada şükür. Saat 8.30 gibi ameliyathaneye girdik 12 gibi uyandım. Ameliyat uzun sürmemiş ama ben bayağı uyumuşum. Annem geldi sağolsun bana ve çocuklara bakıyor
Eve geldim kızlar şuan iyiyim çok şükür. Ufak tefek işlerimi yapabiliyorum. Kızlarımı gördüm çok güzel olmuşlar:) hareketler çok kısıtlı ama bunada şükür. Saat 8.30 gibi ameliyathaneye girdik 12 gibi uyandım. Ameliyat uzun sürmemiş ama ben bayağı uyumuşum. Annem geldi sağolsun bana ve çocuklara bakıyor
Büyük geçmişler olsun canım sağlıkla atlat bu dönemi.. bende merak ettim arzum u
Durumlar karışık sanırımGeçen biri gerçek mi değil mi anlaşılamadı ya takip et beni denildi. herkeste dediki sende foto koy vs
oda azıcık ters cevap verıince erkek sanıldı grupta sanırım Arzuda ona bir şey dedi ama emin değilim.
10-20 sayfa oncedır konular.
gercek kısıymıs sıteden bırı yazdı
bır yazı ıcınde uyarı mı ne verıldı
emın degılım ama
Evet canım sütyen takıldıGözün aydın canım çoğu bitti simdi sabır kısmı kaldı.
uff korkuttunuz beni ya
kg alacak deniliyor
miden bulanıyor yemek yiyemiyorsun deniliyor
kg almayalım ne olur
sargılar cıktı sutyenı taktılar mı ?
Perii7777 canım beni de izler misin ? Aynı günlerde ameliyat olduk sayılırİzledim canım izle sende beni
İzlerim canım izle sende beniPerii7777 canım beni de izler misin ? Aynı günlerde ameliyat olduk sayılır
yok meme başından kesi yapıldı düzeltme yokbeni izlemeyi bırakanları ben de bırakıyorum napim.ben de tekrar izledim.senin dikleştirme de olmuş ne güzel.bir de meme başı da mı düzeltildi?
Bende bekliyorum cnm 3 ayın dolmasını.Ya o degil de benden baska herkes sutyen alisverisine baslamis ben kalmisim babaanne sutyeniyle :) :) :) uc ay bekleyecektim ben de sayenizde karar verdim baslayacagim alisverise balensizrden :) :)
Beklemeyelim ya ) netten baktim balensiz sutyenlere oysho da guzel modeller var ilk firsatta gidip deneyecegim, bir kac ic camasiri magazasina da bakmayi dusunuyorum bu saatten sonra cok degismez umarim buyukluguBende bekliyorum cnm 3 ayın dolmasını.
Bak canım benim 1. Haftam bugün herkesin dediği gibi 4. Gün rahatladım 5. Ve 6. Günden itibaren kollarımı tamamen yukarı kaldırabiliyordun ağrıarım geçti yani sadece zorlayınca acıyor birden çat diye geçiyor. 4. Günü bitirmeye bak sabret . Bugün tam 7 gün oldu benimde gezmeye bile gittim :)Bu kadar baskı hissi normal mi arkadaşlar ne zaman geçecek