Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

:)) Genel anestezi almış bir nevi bitkisel hayatta..Nefes alması,kalp ritmi herşey makineye bağlı olarak yaşıyor sonuçta.Tabiki ölü gibi yatacak
Daha çok araştırırsan netten canlı meme büyütme ameliyatınıda izleyebilirsin.Fakat ameliyat olmayı düşünenlerin bunu yapmasını pek tavsiye etmem.Gerek yok bencede..Sonuçta daha çok kendilerini korkutup endişe edecekler..Hiç hoş bir paylaşım olmamış bence Sağlıgımız için,acil durumlarda bundan çok ağır ameliyatlarada girebiliyoruz...

Arkadaşlar meme protezi taktirdiktan sonra memelerine yağ enjeksiyonu yaptiran bir arkadaş vardi.kim olduğunu hatirlayan var mi?belki oda okur bu mesaji

Ben sag gögsümün üst lobuma zaman sonra yaşadıgım sorundan dolayı yağ enjekte ettirdim canım..Risus arkadaşımız iki gögsünede yağ enjekte ettirdi protez sonrası

Sağol canım.aklim da bulunsun.belki ileride yaptirmayi düşünebilirim.yağ enjekte ederken senin yagınimi kullandilar?başka madde mi kullandilar.

kızlar adana özel epc hastanesinde meme büyültme ameliyatı olan varmı uzun zamandır düşünüyorum bu ameliyatı olmayı ama bi türlü tam karar veremiyorum adanada epc hastanesini gördüm netten plastik cerrahi üzerine ağırlık veren bi hastane aranızda bu hastanede meme büyülten warmı fiyatı ne kadar telefon açtım sordum ama sölemediler illa muayene olmak gerekir diye

Merhaba,senin gibi memnun olanların yazılarını okudukça cesaretim artıyor:)hayırlısıyla ben de bu yıl silikon taktırmak istiyorum artık,tek çekindiğim nokta ise yapaylık sorunu.1 yıl geçtiğini yazmışsın,ne durumdalar?hem görüntü hem de yumuşaklık olarak?...

Merhaba,bizlerle de ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafların paylaşıldığı siteyi paylaşır mısın?ben bir-iki fotoğraftan başka bişey bulamıyorum hasan bey foto göstermemiş ama ben de ne kadar doğal görünüp görünmediklerini ,bir de damla mı yoksa yuvarlak protez mi daha hoş görünüyor çok merak ediyorum??bana da yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba, benim de ameliyat öncesi sürecim epey zor geçti belki de en zor kısmıydı aslında.
Ameliyat yöntemi, anestezi korkusu, şekli büyüklüğü nasıl olacak tereddütleri ...
Ama şu anda çok memnunum ve keşke daha önce olsaymışım diyorum :) İlk günlerde ödem nedeniyle oluşan
şişlikten dolayı pek doğal görünmüyordu ve sertti, ama gün geçtikçe hem yumuşadı hem doğal formuna ulaştı.
Ben söylemedikten sonra kimse anlamıyor estetik olduğunu...Annem ameliyat sonrasında göğüslerimi yaklaşık
4 ay sonra gördü ve tepkisi harikaydı vaayy genç kız göğsü gibi olmuş dedi ve ben de işte budur dedim :)
Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız sonucunuzdan. Bunun için güvenebileceğiniz, sizin ne istediğinizi
anlayabilecek bir doktor bulmanızı temenni ediyorum :)
Sormak istediğiniz başka bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım...

Tabiki,özel mesaj ile gönderiyorum birakaç sitenin linkini Fotoğrafların yanında yada üzerini tıkladıgın zaman hastanın bilgilerini görürsün zaten..Kaç cc kullanılmış,yöntemi,hastanın boyu kilosu gibi bilgiler yazıyor
Genelde yuvarlak protez kullanılıyor yurtdışındada,fotoğraflara bakınca anlayacaksın.Ve öncesi meme dokusu olmayanlara genelde kas altı yöntemi tercih edilmiş.Meme dokusu olanlarada kas üstü yöntemi..
Yorum sayını yülselt,bizlerin paylaşmış oldugu albümlerede bak...İnan bana o sitelerdeki görüntülerdense Türkiyedeki doktorların yaptıgı sonuçlar daha doğal ve güzel

ben de ameliyat olmak istiyorum ama gerçekten ciddi tedirginliklerim var. 24 yasındayım ve erken mi diye düşünüyorum? benim göğüslerim kilo verdiğim için boşalmış gibi, hafif sarkma da var. Acaba etkili olur mu? süreç cok zor mu cok kararsızım yaaa. yaptırdığınız icn hic pişmanlık dydunuz mu

Canım kararın hayırlı olsun en mantıklısı yakınında ki doktora olmak çünkü ben yarım saatlik yolu bile ayıla bayıla gittim umarım her şey gönlünce olur

Canım ben 5 ocak 2013 de oldum ameliyatımı tabi ilk etapta bir iki hafta biraz zorluk oluyor ama inan değer hiç pişman olmadım imkanın var ise ve şu an ki görüntün seni rahatsız ediyor ise mutlaka olmalısın

bana da atar mısınız linkleri

Cok cekinerek söylüyorum arzum hanim biliyorum herkes sizden biraeyler ogrenmek istiyor :) dizi yormak istemem ama merak ediyorum iste bana da atabilir misiniz lonki acaba ?? :)

canım son durumun nedir zaten çok güzel olmuştu maşallah şimdi kesin daha da güzelleşmişlerdir.. yumuşaklıkları nasıl.. dual plandı dimi senin protezi alttan yandan hissetme durumun var mı senin ameliyat öncesi gögüslerine benim gögüslerim çok benziyo (asimetri hariç ) o yüzden merak ettim canım bi de hıgh profil di dimi hatırlamıyorum ??

Ben 22 yaşındayım ve 26 nisanda ameliyat oldum. Eğer gerekliyse bunun yaşla alakası yok, ben 15 yaşından beri eksikliğini hissediyorum bunun. İlk sütyenler alınmaya başlandığında kızlar arasında konuşulmaya başlandığından beri acaba benim ne zaman gerekli olacak diye beklerdim.:) Uzun yıllar spor yaptım ben yüzücüydüm onun etkisi çok oldu, ilk zamanlar önemsemedim tabi takımda herkes benimle aynı olduğu için ama son zamanlarda çok dert etmiştim.. Genç kızsın ama kendini kız gibi hissetmiyosun, istediğin kıyafeti giyemiyosun.. O yüzden erken mi geç mi diye düşünmeden ihtiyacı olan herkesin bunu yaptırması gerektiğini düşünüyorum ben hiç pişmanlık duymadım 3-5 gün agrı çektim ama değer yani senelerce mutsuz etmektense kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…