Coşkun Levent Taşçı düşünen var mı????????????????
Yaşadığım şehirde ve Ankara tıp fakültesi Gürcan beyin ameliyat ücreti 4500 tl.Devlet hastanesinde 1000 lira ameliyat 3500 mentor yuvarlak sikonlara fiyat verdiler.
kızlar benimde gögüslerim küçük devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde yapılırmı yapılırsada ücretleri ne kadar bide iyileşme süreci ne kadar
Yaşadığım şehirde ve Ankara tıp fakültesi Gürcan beyin ameliyat ücreti 4500 tl.Devlet hastanesinde 1000 lira ameliyat 3500 mentor yuvarlak sikonlara fiyat verdiler.
sevgili gizt evet çok fiyat farkı var.Anladığım kadarı ile doktorun Ömer bey protezlerin asıl fiyatı ile sana ulaştırmış.İş estetik olunca sömürüde işin içine girmiş oluyor.Kim ne tutturursa.
Ben protezlerler ilgli bir çok yeri aradım.İşin içine doktor girmiyorsa heryerden aldığım fiyat 2100 lira.Protezleri satan ana bayiyi aradım.Yuvarlak mentor meme protezi için 2100+her bir deneme protezi için 660 lira . O yüzden yaşadığım yerdeki medikalden almak daha mantıklı geldi 4 tane cc deneyecek,bunların asılları ve deneme protezleri ,ancak medikal getirir ve kullanılmayanı iade eder.
Senin yazılarını daha önce farketseydim Ankaraya gelirdim.Ama bu kadar karar verip ,sona gelmişken olup bitsin ameliyat.
Ekledim seni,bilgin olsun
Arzumcum sana sorum olacak 3 hafta oldu ameliyat olali cok iyiyim problem yok ama halen tas varmis gibi hissediyoeum bi de sol gogsumdeki protez sanki oynuyomus gibi geliyo bazen hareket edince biraz agrida var normalmi acaba ?? Korktum protez yeinden falanmi oynadi acaba cevabini bekliyorum opuyorum seni
Ne güzel ya bir cogunuz atlatmissiniz merak ettigim bir konu var protezleriniz siparis verildiginde denemeleri yanindami geliyormus ve bunlar tek kullanimlik değilmi daha sonra atılıyor kafama takildiBen konu açtım bak istersen gizist - meme büyütme diye :)
Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Dr Ömer Ekin, Mentor marka damla proteze 1800 tl verdim + hastane masrafları
Ne güzel ya bir cogunuz atlatmissiniz merak ettigim bir konu var protezleriniz siparis verildiginde denemeleri yanindami geliyormus ve bunlar tek kullanimlik değilmi daha sonra atılıyor kafama takildi
Protezleri satan ana bayiyi aradım.Yuvarlak mentor meme protezi için 2100+her bir deneme protezi için 660 lira . O yüzden yaşadığım yerdeki medikalden almak daha mantıklı geldi 4 tane cc deneyecek,bunların asılları ve deneme protezleri ,ancak medikal getirir ve kullanılmayanı iade eder.
merhaba daha protezlere para ödemedim ama ameliyat gününü geçen hafta kesinleştirdim.Ankara'da olunca yanımda eşimin kalması gerek.ameliyat sonu 3 saat yolculuk yapmam gerek.
tüm planlamalarımı yaptım,çarşamba ameliyat olacağım.şimdi iptal etsem biliyorum ki o ameliyat kalır.Bir de bir şeyi çok incelediğimde bir sıkıntı çıkıyor,içim rahat olmadığı için.Bu da kendime bir armağanım olsun 20 yıllık çalışma hayatımda :)öyle teselli ediyorum kendimi .
Denedikleri protezlerin nasıl olduğunu ben de bilmiyorum tek bildiğim kendin dışardan almanı önermiyorum çünkü tek bi tane protezle gelirsen ameliyat esnasında diger boyutları deneyemem dediği.. Girmeden önce 275 diye konuşuyorduk 300e kadar denemiş ama 255te karar vermiş 2-3 tane denemiş yani.. Merikeklik'in yazdığına göre deneme protezleri ayrıymış sanırım onlar sadece boyuta karar vermek için kullanıyorlar
3. Haftada agrılarının olması ve gögsünün taş gibi oması durumu gayet normal canım.Henüz protezler yerine oturmadı,yer edinmedi yani.Bu yüzdende bu hissi yaşayabilirsin.Lütfen sabırlı ol.En az 3 ayın geçmesini bekle bazı şeylerin yerine oturması için..6. Ayda çok daha iyi hissedeceksin,birinci senende çok daha iyi olacak..İkinci senene girdigin zaman uafk tefek değişiklikler yine olacak ama doğallıga ulaşmış olacaklar Allahın izni ile
Canim sagol bilgin icin agridan ziyada yururken bazen likir likir sanki oynama var korktum cunku acaba ters hareket yaptim zorladimmi diye bu hissler normal o zaman tesekkur ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?