Ben öncelikle arzu77 dwn özür dilerim cünki sinrden sukufenin yazisini arzum olarak okudum..Fakat sapik gibi bir cümleyede icime kendime sahsima kabul etmem buda agir bir hitam fotosbo da benim sapik oldugumu beyan etmis...Öncelikle ben 10 sene olmus bitmis bir silikon resmini hic bir yerde paylasmadim..Meme diklestirme meme toparlatma +yaptirmak istedigimi aruzum orada sana belirtim ...Eger ben sapik olsaydim veya erkek amacim kötüyse benim internette okadar kadin meliyati resimleri var onlari koyar ve sizde buna inanip tamam sende baka bilirsin derdiniz..siz burda canli görüsme yapmiYorsunuz resimlerle bakip karar verip paylasimda bulunuyorsunuz..Siz bana ön yargı ile geldiniz hani facbooklarda izleriz ya kimimiz acir kimiz dislariz görünsten konusmadan ..Benim tek amacim bilgi edinmek ynlis bir karar vermemek idi cünkü silikon ameliyatimi beynmemistim tekrar bunun gibi olsun yüzüm gögsüm istemedim. Hicmi iy insan olamaz disi ici bir agzina ne geliyorsa söyleyen ben sana fistik diyince erkekmi oluyorum kötü niyetli olsam inanin bunu anlamazdiniz belkide vardir burda bende bilemem neyse Allah hezanan dogrunun yanindair hoskln.
Harbifitness başka bir üyenin fotolarını koymuştu bu sebeple geçen hafta yasaklandı. Bize yazdı üyenin bilgisi olduğunu hatta yönetimin de haberi olduğunu bu sebeple paylaştığını yazdı. Bizde yönetim olarak böyle bir şeye izin vermeyiz lütfen kendi fotonuzu koyun dedik. Yasağını kaldırdık, kendisi kadındır...
Bu üyeden rahatsızlığınız var ise KİB ile bildiriniz. Siz ceza verici veya birilerine yafta yapıştırıcı yetkilere sahip değilsiniz.
@mune yazılan hakaretlerden dolayı gerekli cezayı verebilirsin.
Son düzenleme: