- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sana demedim ben foto yukleme olayini:) evt 3. Gunumcanım foto koydum bılgıne
tatlım ben yukledım senın amelıyat olmustun degıl mı ?
ne kdr oldu artık aklım karıstı walla
Olmamis estetigin neyini yüklüyecegim canim..nedense bugün moda oldu bu gerci tahminlerim deki kisiyde cok iy biliyorum ve yanilmam ama bana kötü olmayi ögretiniz sagolun ..Foto yuklersen neden olmasin cnm
o zaman önce sen yüklersen veya forumda biraz aktif olursan sanırım daha güvenli oluyor.Olmamis estetigin neyini yüklüyecegim canim..nedense bugün moda oldu bu gerci tahminlerim de yanilmam ama bana kötü olmayi ögretiniz sagolun..
ayrıca daha benimkide olmamıs olmamıslarda yuklıyorki yorum almak içinOlmamis estetigin neyini yüklüyecegim canim..nedense bugün moda oldu bu gerci tahminlerim deki kisiyde cok iy biliyorum ve yanilmam ama bana kötü olmayi ögretiniz sagolun ..
Cnm yerime aciklamissin:) hic polemoge giremicektim iyi oldu sagol:))o zaman önce sen yüklersen veya forumda biraz aktif olursan sanırım daha güvenli oluyor.
sen güvenip koymamılken başkasının koymasını nasıl beklersin ki ?
düz mantık
Estetik siz halini mi ?Foto yuklersen neden olmasin cnm
Evet aynenEstetik siz halini mi ?
Eve gidince çekip koyayimEvet aynen
Birisi cevaplayabilir ki lütfen ?Kızlar çok özel olacak ama eşleriniz ne diyor bu duruma? Yani bazı sitelerde okuduğum kadarıyla silikonlu goguslerin hislerini kaybetttigi, hic hareket etmedigi, çok sert olduğu vb vb yazmış erkekler
cnm valla ben ilk ameliyat olduğum günden beri hissediyorum his kaybı hiç yaşamadım.. sadece dikiş olan kesi yerimde (meme altında) his kaybı var o da çok normal.. ama senin kastettiğin anlamda bir his kaybım yok ve eşimde gayet memnun dokunduğunda tabiki yeni olduğum için biraz sertlik var ama bu haline bile tav durumda ki sertlik 3 ayda falan geçiyormuş benim 23.günüm..Birisi cevaplayabilir ki lütfen ?
Süper. Bende kaş yapayım derken göz çıkarmayayim dedim. Hani eşim sevmez, dokunamaz, hissedemz falan diye korktumcnm valla ben ilk ameliyat olduğum günden beri hissediyorum his kaybı hiç yaşamadım.. sadece dikiş olan kesi yerimde (meme altında) his kaybı var o da çok normal.. ama senin kastettiğin anlamda bir his kaybım yok ve eşimde gayet memnun dokunduğunda tabiki yeni olduğum için biraz sertlik var ama bu haline bile tav durumda ki sertlik 3 ayda falan geçiyormuş benim 23.günüm..
selam K Kazen Mune bu arkadaşın mesajlarını kontrol edermisin. Bir mesajında daha ameliyat olmadım diyor. Bundan 3- 4 mesaj öncede 10 yıl önce ameliyat oldum diyor. Hangisi doğru?Olmamis estetigin neyini yüklüyecegim canim..nedense bugün moda oldu bu gerci tahminlerim deki kisiyde cok iy biliyorum ve yanilmam ama bana kötü olmayi ögretiniz sagolun ..
O arkadaşın sapıkça mesajlarıda kontrol edilmeli zaten.. Hele beni izle desin sana,sende foto ekle öyle de bak neler yazıyor sana :)))
Evet biraz once o cevaba baya cirkeflesti kendisi :) :)O arkadaşın sapıkça mesajlarıda kontrol edilmeli zaten.. Hele beni izle desin sana,sende foto ekle öyle de bak neler yazıyor sana :)))
O arkadaşın sapıkça mesajlarıda kontrol edilmeli zaten.. Hele beni izle desin sana,sende foto ekle öyle de bak neler yazıyor sana :)))
dogru olan 10 yil önceki ameliyat olacak olansa yeni ameliyat
onasil bir hitam saplikk inanmiyorum böyle insanlarin böyle önyargilarina izlesene mi demişim yazimi kopyalaO arkadaşın sapıkça mesajlarıda kontrol edilmeli zaten.. Hele beni izle desin sana,sende foto ekle öyle de bak neler yazıyor sana :)))